- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
válasz
tisztavíz #1209 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek. Jelenleg újra akciós az Edge 60 fusion 12 gigaval 130 ért. Ugyan találtam itt 3 telefont az aprón 90 110 közt mármint Xiaomit van 2 hónapos és van bontatlanul is csak valamiért a srácok nem valami kommunikatívak hétvégén.
Megvarom a hétfőt aztán döntök. -
tisztavíz
kezdő
válasz
tisztavíz #1207 üzenetére
Alaposabban megnéztem a képeket. Szabadban 4db távoli kép készült, rendre élesek (a széleken is). Beltérben is jók a távolabbi, minimum több méterre fókuszált képek (pl. szoba). Életlenségi probléma kb. 20-50 cm-re lévő témánál volt. Nem csak dokumentumnál jött elő, pl. sik falon táblánál vagy egy tálcán süteménynél nagyon jó megvilágítottság mellett is. Nem fokozatosan a képek széle felé növekszik az életlenség, ami tipikus lencsehiba lenne. Mélységélességi problémának sem látszik, mert a kép egy része éles és ugyanabban a távolságban (maximum néhány centiméterrel távolabb) néhány centiméterrel arrébb egy foltban életlen. A kép közepétől nem egészen a széléig van egy sáv vagy folt, ahol életlen. Nekem úgy tűnik, tökéletlenre gyártott objektív vagy defective by design. Ezektől a kicsi objektívektől ebben az árkategóriában valószínűleg nem lehet többet elvárni. Az iPhone képeken, amiket szoktam kapni bezzeg minden tű éles. Szóval nem igaz, hogy ekkora méretben nem lehet tisztességes kamerát gyártani. Ezt tudván utólag nem vettem volna meg a telefont, mert ettől jobb kamerát szerettem volna.
-
válasz
tisztavíz #1197 üzenetére
"Remélem, hogy a környezetszennyező és kevésbé biztonságos SIM el fog tűnni és csak eSIM lesz."
Dafuq...?
Már csak erre a két konkrét kívánságodra (és implicit állításodra) is rá szeretnék kérdezni, hogy egészen pontosan itt miről is beszélsz? Tényleg örülnék neki, ha ezt alaposan kifejtenéd.
-
fisi
senior tag
válasz
tisztavíz #1188 üzenetére
Köszi szépen a választ, viszont nem tudok mire érted hogy nem volt lassú?
Mi az az e-Sim? Van egy magyar kártyám meg egy német az menjen, nem kell nekem semmiféle e-sim.
Bloatware nem hangzik jól gondolom ez valamiféle reklámot jelent de erről nem tudok többet.
Leírásod alapján eléggé elment a bizalmam a Xiaomitol. Lehet mégis csak a motorola komolyabb Ramos készüléke vagy a vivo lesz? Egyedül a Xiaomi ára ami tetszik eddig.
Mivel én ívelt kijelző rajongó vagyok nekem meg csak ilyen készülék kell. Opponal sem volt bajom ilyenekkel mint amit írtál de annak 1440 felbontasu a kijelzője.
Az is naponta töltős telefon ha jobban pörgeted akkor naponta akár 3x töltős is.
Hát egyenlőre válaszaitok alapján egyáltalán nem tudom mit vegyek. Én giga ram amúgy akkora gáz?
Játszani nem játszok, spotit hallgatok, messenger face tiktokon marhaságokat nézni meg néha streamelni használom a telt. Meg fizetni mailezni stb. -
Pogika75
lelkes újonc
válasz
tisztavíz #1171 üzenetére
Èn mèg mellè nem lőttem onnan származò apk-val, nyilván èn is csak arra használom hogy vissza tudjak tenni egy alkalmazás bizonyos verziòját, amit egy frissitèssel elrontottak. Nem valòszinű hogy pont az az alkalmazás keresett verziòja fertőzött lenne. Egyèbkènt a play-en is felbukkannak virusos apk-k időröl időre, ès jòpáran telepitik is mert megbìznak a vèdelmèben. Termèszetesen minden telepitès mindenki saját felelőssège, a paranoiásoknak meg ott a nokia 3310.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged