- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
fisi
senior tag
válasz
tisztavíz #1209 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek. Jelenleg újra akciós az Edge 60 fusion 12 gigaval 130 ért. Ugyan találtam itt 3 telefont az aprón 90 110 közt mármint Xiaomit van 2 hónapos és van bontatlanul is csak valamiért a srácok nem valami kommunikatívak hétvégén.
Megvarom a hétfőt aztán döntök. -
fisi
senior tag
Köszi a választ!
Igen, autó correct volt 8 giga ram mennyire gáz, ezt akartam kérdezni.
Többire köszönöm szépen a választ. Ez a reklámos dolog Kínába küldéssel együtt nagyon nem tetszik. Egyre inkább gondolkodom a Motorolan.
Kár hogy abból a 12 gigás verzió 170 ezer és az is csak 256 giga tárhelyes... -
fisi
senior tag
válasz
tisztavíz #1188 üzenetére
Köszi szépen a választ, viszont nem tudok mire érted hogy nem volt lassú?
Mi az az e-Sim? Van egy magyar kártyám meg egy német az menjen, nem kell nekem semmiféle e-sim.
Bloatware nem hangzik jól gondolom ez valamiféle reklámot jelent de erről nem tudok többet.
Leírásod alapján eléggé elment a bizalmam a Xiaomitol. Lehet mégis csak a motorola komolyabb Ramos készüléke vagy a vivo lesz? Egyedül a Xiaomi ára ami tetszik eddig.
Mivel én ívelt kijelző rajongó vagyok nekem meg csak ilyen készülék kell. Opponal sem volt bajom ilyenekkel mint amit írtál de annak 1440 felbontasu a kijelzője.
Az is naponta töltős telefon ha jobban pörgeted akkor naponta akár 3x töltős is.
Hát egyenlőre válaszaitok alapján egyáltalán nem tudom mit vegyek. Én giga ram amúgy akkora gáz?
Játszani nem játszok, spotit hallgatok, messenger face tiktokon marhaságokat nézni meg néha streamelni használom a telt. Meg fizetni mailezni stb. -
fisi
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, mert sajnos nemrég tört ripityara szeretett Oppo Find x 3 pro telefonom, és elég költséges lenne a javittatasa, 50 - 80 ezer közti összeg.
Ki mit tenne?
Néztem 3 készüléket.
Xiaomi Redmi Note 13 pro plus ez már elérhető 119 ezertől.
Aztán itt lesz hamarosan a Motorola Edge 60 fusion vagy mi 140 ért de ez csak 8 gigás, viszont talán kijelzőben és talán kamerában lehet picit jobb mint a Redmi.
Aztán ennek van 12 gigás változata alzán de az 170 ezer és akkor annyiért ott van a Vivo V40 is amiben zeiss lencsék vannak.Widevine l1 et jól láttam hogy tudja a készülék? Mármint a Redmi?
Ti mit választanátok? Volt anno sokáig Xiaomi telefonom legutóbb a Mi 9 de azt az oppo oda vissza megette mindenhonnan.
Egyáltalán nem volt tervben telefon vásárlás, de sajnos a sors közbe szólt, amúgy az oppoval temettek volna el lehet.Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest