- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
válasz
siddis #19418 üzenetére
És lehetséges, egy már unlockolt készüléket gyári állapotba visszaállítani? Úgy, hogy minden eredeti legyen, recovery is.
Természetesen a sajátommal akarom ezt csinálni, mert őszintén szólva, nem az én világom ez a ROM-olgatás. Igen kinyitottam a bootloadert, igen felraktam az EU romot, használtam is nem csak pár órát, de meggondoltam magam, és vissza akarom állítani az egészet, utána pedig elfelejteni, hogy lehet is egyáltalán bármi ilyesmit csinálni.
Tudom, sokan lesznek, akik nem értenek velem egyet, de ez az én döntésem. Ha lesz pár kolléga, aki tud ebben segíteni, nekik pedig nagyon szépen köszönöm (így képernyőn keresztül sajnos ettől többet nem tudok nyújtani)
(talán egy stock telefonról lementeni a recovery-t, és úgy? lehet egyáltalán ilyen? -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
siddis #19137 üzenetére
jó hát úgy én is tudok elöl lenni az árukeresőn, hogy nincs is az adott termékből max. leszállítok hármat ha az eustock a nettó áram alá akciózza és berendelem tőlük?
ez a tegnapi érdeklődésem és a mai levél alapján egy kamu listázás. hogy mást hogy tartanak készleten az nem érdekel.
-
Skillet
addikt
válasz
siddis #19130 üzenetére
Talán a legfontosabb a stabilitás, meg a gyorsaság.
Miui-t ismerem. Régen htc desire-ön rom-olgattam sokat, pár miui főzött rom is felkerült. Huzamosabb ideig még nem használtam a rendszert, gyári miui telefonom még nem volt.
Régebben próbálkoztam, érdekeltek a különböző romok, ma már gyerek és egyebek mellett inkább azt szeretem, ha kiveszem a dobozból, és működik. -
manchester99
tag
-
zsoltex70
csendes tag
-
G@ben
addikt
válasz
siddis #18682 üzenetére
Nekem a fényképek nem kicsit lassítják. Perceket kell várni, mire belép a mappába.
DeFranco: letöltöttem, de várakozik a wifire, illetve ráböktem az új kapcsolatra, erre kiírta, hogy törölni próbálja a névjegyeim.
gyulaszu: kipróbáltam az ftp-t, sajnos a magyar ékezetes karakterek helyén egy olvashatatlan karakterhalmaz van, ami rendkívül zavaró.
-
manchester99
tag
válasz
siddis #18503 üzenetére
de van ám
most lakom be a rendszert, legjobb oreo rom mondom nektek !! kb 5-6perce tettem fel és már minden be van lőve rajta ,gyors első boot nem kell 3-4-5percet várn még bebootol új telepítés esetén.Minden pöpec ezen a romon vártam már a frissítést de még mindig ghost kernel-el van szerelve a cucc.
-
-
-
shifty!
senior tag
válasz
siddis #16639 üzenetére
Az is stimmel ezzel.
Ezt használom december óta, inkrementális (egymásra telepíthető) frissítésekkel.
Egyébként, a kamera appokból egy van csak felrakva, a Snap, de jól működik rajta a GCam is külön feltelepítve, egészen kiváló képeket lő Camera2API-val.
LH OREO kernelt tettem rá, szépen működik minden Kernel Adiutor app-al beállítva a kívánt értékeket nekem átlag 6-9 óra SOT jön ki folytonos mobilnet/wifi használattal, több óra zenehallgatással, telefonálásokkal, random feladatokkal.Ajánlom mindenkinek, aki nem akar még oreo-val szívni (mert jelen állapotában még a gyártók sem mind ajánlják, hát még nekünk hivatalos források nélküli verziókkal).
-
trebrona
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest