Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
enzahobi #20652 üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszod!
Ez így nagyon jól hangzik, de én saját magam ennyire nem nyúlnék bele a rendszerbe. Amúgy most, hogy jó pár dolgot letiltottam, meg beállítást megváltoztattam, érezhetően javult az akkuidő. Tegnap délelőtt valamilyen oknál fogva, 1 óra bekapcsolt kijelzővel merült 20%-ot (mondjuk közben, pár alkalmazás futott a háttérben), ma ez lecsökkent kb. a felére. Viszont ha már így benne vagyunk a témában, az engem még mindig érdekelne (ez volt gyakorlatilag az alapkérdésem tegnap), hogy MIUI-nál hogyan lehet azt megoldani, hogy egy főverziót visszalépni, vagyis a mostani 9-es főverziójú MIUI helyére egy 8-ast rakni? Azért érdekelne, mert valahogy nekem jobban bejött annak a menüje, nem mellesleg az akkuidővel ott kezdetektől elégedett voltam. Letöltöttem az MIUI oldaláról 8-as MIUI-t a telóra, de nem engedte telepíteni. A 20590-es hozzászólásomban amúgy ez részletesen le van írva. Ha root-olni meg mit tudom én, miket kell csinálni, inkább nem nyúlok hozzá, hagyom a mostanit rajta. Amúgy a 9.5.4.0-ás MIUI van most a telefonomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest