Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz enzahobi #20652 üzenetére

Szia! Köszönöm a válaszod!

Ez így nagyon jól hangzik, de én saját magam ennyire nem nyúlnék bele a rendszerbe. Amúgy most, hogy jó pár dolgot letiltottam, meg beállítást megváltoztattam, érezhetően javult az akkuidő. Tegnap délelőtt valamilyen oknál fogva, 1 óra bekapcsolt kijelzővel merült 20%-ot (mondjuk közben, pár alkalmazás futott a háttérben), ma ez lecsökkent kb. a felére. Viszont ha már így benne vagyunk a témában, az engem még mindig érdekelne (ez volt gyakorlatilag az alapkérdésem tegnap), hogy MIUI-nál hogyan lehet azt megoldani, hogy egy főverziót visszalépni, vagyis a mostani 9-es főverziójú MIUI helyére egy 8-ast rakni? Azért érdekelne, mert valahogy nekem jobban bejött annak a menüje, nem mellesleg az akkuidővel ott kezdetektől elégedett voltam. Letöltöttem az MIUI oldaláról 8-as MIUI-t a telóra, de nem engedte telepíteni. A 20590-es hozzászólásomban amúgy ez részletesen le van írva. Ha root-olni meg mit tudom én, miket kell csinálni, inkább nem nyúlok hozzá, hagyom a mostanit rajta. Amúgy a 9.5.4.0-ás MIUI van most a telefonomon.

Új hozzászólás Aktív témák