Új hozzászólás Aktív témák
-
QbHead
aktív tag
válasz
peestheee #580 üzenetére
Lehet hogy nem hiszitek el de nekem már a 4700Ft os ár van kint
-
NORBl
aktív tag
válasz
peestheee #468 üzenetére
Köszönöm, szimpatikus ez a brand.
fényképezőgép is tökre bejön.
Meg szinte minden. Saját töltőjével most akkor fel lehet tölteni teljesen? Mert olvastam, hogy milyen kábellel, töltővel mennyivel gyorsabban tölt fel... Ez, hogy gyorsabban van feltöltve, nem okoz kárt? Nem rövidíti meg az akku élettartamát?
-
tybsen
addikt
válasz
peestheee #283 üzenetére
Ezek szerintem utánzatok azért kerülnek ennyibe. Én tudatosan inkább bg-ról rendeltem, lényegesen nem volt drágább, de legalább eredeti és így legalább biztosan azt kapom amit... Persze nyilván egy ilyen gumi vacaknál nem sok mindent lehet elrontani, de simán el tudom képzelni hogy nem olyan az anyagminőség vagy éppen tágabb vagy nem olyan jó az eldolgozása. aztán persze az is lehet hogy simán ugyanarról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest