- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Az új, 10ezer mAh-s, dual usb-s powerbankot hol lehet most legjobb áron megvenni? Banggoodon jelenleg 6k, de volt 5k is, szóval az a max, amennyiért érdekelne.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Criminal017 #2459 üzenetére
Nem értem ezt a "mindenre tokot húzunk" dolgot. A Xiaomi powerbankok baromi szépek. Egy fekete szilikon tokban ebből nulla látszik. Karcmentes marad? Igen. És? Sokkal rondább tokban, mint az alu pár hajszálkarccal.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
World-Soft #1800 üzenetére
Fursuit? Nemtán ismerjük is egymást?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Jodanovich #1692 üzenetére
Sorry, this Seller doesn’t deliver to Hungary
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #1208 üzenetére
Pont ugyanakkora.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1091 üzenetére
En vagyok az, szivesen cserelnek.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
werszomjas #838 üzenetére
De az 5ezresről pl. nem tölthető iPad. Én zsebakkunak egy 2600-as egycellás yoobao-t használok, az sokkal kényelmesebb zsebben, mint ez a hatalmas lapos tepsi.
-
r3dsnake
nagyúr
Az ezüstömet örömmel elcserélném pirosra.
-
r3dsnake
nagyúr
Totál nem értem ezt az "amperháborút", nem mindegy hogy 7 vagy 10 óra alatt tölti fel? Pláne, ha éjszakára otthagyjátok.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
varadigabor #665 üzenetére
User error, mindig zsebből töltöm.
-
r3dsnake
nagyúr
Képek:
-
r3dsnake
nagyúr
Nah megjött az akciós bangood-os 10ezres bank. Kód alapján eredeti, nagyon kis kompakt a 10400-hoz képest. Öcsém megvette 3500-ért a régit, úgyohgy 300ft-ból meglett az upgrade. Mindenképp ajánlom a váltást azoknak is, akiknek a régi volt, mert nagy a méretbeli különbség. Ez már simán zsebrevágós.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi. Bár sajnos piros még nincs, csak a képeken.
-
r3dsnake
nagyúr
Az új 10000MAh-s változatot honnan tudom beszerezni? Garantáltan eredetit. Ha pirosban is kapható már, akkor az lenne a legjobb.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest