- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestheee
tag
válasz
domojko #1127 üzenetére
nekem nillkin 2A-s van, a legtöbben ezt ajánlották
-
peestheee
tag
kifogyott az ezüst 10000-es power bank, ennek örömére jó olcsón kínálják az eddig drágább színeket
-
peestheee
tag
válasz
adamfriday #577 üzenetére
nem csak a forint, ha megnézed, most eleve nem akciós áron árulják, eddig mindig ott volt egy sokkal drágább ár áthúzva, amit gondolom mostanáig nem vett észre senki
-
peestheee
tag
remélem banggoodon lesz még 'akció' a power bankokra, mert pár napja már csak drágábban lehet venni..pedig vártam hogy erősödjön a forint, esetleg lemenjen kicsit az ára a cuccnak..
vtechun: mindenképp írd majd meg mi lett a gearbestes rendeléssel, rendben megjött-e
-
peestheee
tag
ez a banggood seckill akció egy nagy bullshit
úgy volt, hogy hétfőn 10kor írják ki az árát a powerbanknak (direkt kiszámoltam a countdown alapján még előző héten), de amikor hétfőn 9:50kor ránéztem, már nagyban ment a "next round begins in:" számláló..
az előző 2 napban kb folyamatosan ugrált az ára, volt hogy 2500at írt, amikor rányomtam a cart-ra(direkt el volt mentve előre, hogy már csak fizetni kelljen), már 4000, aztán fél óra múlva már az eredeti 7000es ár volt kint..most meg 5ezres eredeti árat írják áthúzva, 3800ért..
írtam nekik, hogy ez mégis mi, azt írták vissza, hogy összesen 10 db volt az akciós 8$-os árban, nyilván gyorsan elfogyott, én vagyok a hülye, hogy nem olvastam el a szabályzatot(deigen)
srsly, wtf
-
peestheee
tag
ez a midyear crazy sale annyiból áll a powerbank esetében, hogy az egyébként eredeti árat (~7000ft) csökkentették 40%-kal, szóval pont annyiba kerül, mit eddig
-
peestheee
tag
válasz
Dominó85 #200 üzenetére
nagy dilemmában voltam most, az 5-ösön gondolkoztam, de ennyi erővel akkor már megveszem a 10-est, nem sokkal drágább, viszont ahhoz meg még nincs tok..
arról nem is beszélve hogy szívesen megnéznék egy arany színűt, de olyan még nincs belőle
megemberelem magam és várok még egy kicsit -
peestheee
tag
-
peestheee
tag
banggoodról akartam rendelni xiaomi usb-s kis ventillátort, de néztem hogy ebay-en feleannyiért fent van ugyanaz, csak nincs feltüntetve a márka, lehet hogy hamisítvány, és ha igen, akkor származhat bármi hátrányom abból? nem tűnik olyan szerkezetnek aminél nagyon számítana..vagy mégis?
-
-
peestheee
tag
köszi srácok, akkor nem stresszelek rajta, reméltem hogy nem keveredett el vagy ilyesmi
-
peestheee
tag
van olyan, akinek több mint 2 hét alatt jött meg a cucc?
az enyém már 17 napja fel lett adva, de még semmi..a töltőfej meg a tok amit a powerbankkal egyszerre rendeltem, már megjött.. -
peestheee
tag
válasz
adamfriday #305 üzenetére
de ami jön a powerbankkal, az átviszi a 2A-t is, igaz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest