- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
ez jó kérdés, nem is láttam, hogy nálunk nem elérhető.
de ez tudtommal messze a legkönnyebb 10k-s powerbank a minőségi kategóriában.
banggoodon jelenleg 24 USD, érdemes lenne valami kupont keríteni hozzá. -
McLaca
őstag
Marad az eustock. A Banggood és a Gearbest közt van az áruk, előbbi kettőről pedig biztosan nem ér ide karácsonyig, főleg, hogy a királyi posta ilyenkor amúgy is el van havazva, most meg még létszámhiányban is vannak. Már az egy hete Gearbestről rendelt 5000-esem sem biztos, hogy ideér addig.
Üdv!
-
McLaca
őstag
Egy "shipped date"-et tudnál mondani? Én 25-én rendeltem, 30-an postázták. Követést kértem rá, bár korábbi megnyilvánulásokból ítélve feleslegesen. Tracking szerint 31-én már a svédeknél volt-van. Nem aggódom, mert e-bayről már sokat rendeltem követés nélkül és tisztában vagyok az átfztási időkkel, de jó lenne, ha legkésőbb jövő hétfőn-kedden itt lenne, mert utazom és jól jönne. (Ausztráliából amúgy 7-10 nap a regisztrált posta, de Hong-Kongból is jött már regisztrált cucc 2 héz alatt. Ezeknél nem kértem, hanem járt hozzájuk a követés.)
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged