- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
gazfickó #2425 üzenetére
Az nagy kár, akkor itthon sok helyen tényleg nem ezt árulják, csak hasonlót. Pedig az a záró fül kell rá, mert így biztosan, erősen lezárja, és amúgy a mágnesek is kellően erősek ebben, a tablet hátuljára is biztosan ráfognak. Meg ennek a toknak nincs ilyen oldalsó műanyag, vagy szilikon része amibe a tabletet bele kellene bújtatnom, mert látom képeken soknak olyan is van. Ez amit adtak mellé csak simán rácuppan a mágnesekkel a tablet hátuljára és rajt is marad.
Sajnos semmiféle típusszám, vagy jelzés nem volt annó a csomagolásában, egy sima átlátszó védőfóliába volt csak becsomagolva gyárilag. -
kopi72
aktív tag
válasz
gazfickó #2425 üzenetére
Az enyemen sem, es sajnos rossz helyen van a magnes es egyaltalan nem tapad :-( Ez a fules biztosan jol zar.
Itthon vettem azt is, es kb ennyibe kerult.most egy ilyenen gondolkodom meg: https://doopshop.hu/product/tech-protect-z1-universal-stand-holder-smartphone-tablet-white/
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
gazfickó #2421 üzenetére
Ránézésre ez ugyan annak a toknak tűnik, mint amit a goboo.com-os előrendelésnél is kaptunk hozzá páran ajándékba. Én azóta is ezzel a tokkal használom a tabletet, és ugyan ezek a tapasztalataim mint neked.
A képernyő szépen felold és lezár vele, de azért vigyázni kell, lógatni, vagy kinyitva rázogatni már nem lehetne, mert annyira azért nem erősek benne a mágnesek és akár a tablet is kieshet belőle egy erősebb rántásnál, rázásnál kicsúszhat a mágnesek tartásából.
Mondjuk ezzel kapcsolatban nekem még gondom nem volt vele szerencsére, egyetlen egyszer fordult elő, hogy a tablet hátlapjától is elvált a tok, de visszaigazítottam rá és azóta is a helyén van.
Az anyaghasználata szerintem is rendben van, fogásra, tapintásra is nagyon jó, szerintem is jó kézbe venni vele a gépet. Amit nagyon szeretek ebben a mágneses tokban, hogy a fedlap része 3 részre tagolódik és hátrahajtva háromszöggé lehet hajtogatni és így fektetett helyzetben tablet állványként is üzemel, nem kell külön állványt vagy tartó-támasztékot használnom.
Nem tudom, hogy az eredeti Xiaomi-s tok milyen minőségű, vagy más egyéb hasonló tokok, de számomra maximálisan megfelel a táblagéphez
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest