- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
kaszibat #2137 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy alapból le volt tiltva már az elején a "Témák" app a tableten, én akkor vettem észre hogy nincs amikor egyszer feldobta értesítésekben, hogy frissítve lett és hiába mentem rá egy nagy fehér képernyő fogadott csak. Nem értettem miért nem tölt be, aztán keresgélés után rájöttem, hogy is meg az app.
-
Dr.NX
addikt
válasz
kaszibat #2106 üzenetére
Alin mindennek egész jó értékelése van, mert egyrészt valószínűleg törlik a negatívokat (ezért látni olyat, hogy öt csillag, de lehúzza a terméket
) , továbbá a kevésbé értelmes felhasználók (ebből van sok) arra ad 5 csillagot hogy milyen szuperül megjött és milyen szuperül néz ki.
Az, hogy két hét után milyen, arról nagyon kevés visszajelzés van, az is általában akkor ha gond van. -
Dr.NX
addikt
válasz
kaszibat #2102 üzenetére
Billentyűzetből magyar kiosztású bluetooth-os nagyon kevés van:
RAPOO E9700M közepes méretű, USB-n újratölthető Li-ion akku
Apple Magic Keyboard HU kompakt, lightning porton újratölthető Li-ion akku, drága
Ewent EW3162 HU kompakt, 2 db AAA elem, nincs í betű, olcsó
OTG adapterrel bármilyen vezetékes billentyűzet használható, ez olcsó megoldás, viszont ott a vezeték, macerásabb a hordozhatóság, elfoglalja a csatlakozót, stb.
Aliexpressről tudsz venni bluetooth-os billentyűzetet vagy billentyűzetes tokot olcsón, a gombfeliratok nem lesznek ékezetesek (de maga a megjelenő betűt lehet magyarra állítani), de ott legalább van háttérvilágítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest