- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
válasz
Rigormortiis #2264 üzenetére
Először nyisd meg a youtube -ot. Majd kilépsz és megnyitod a háttérben futó alkalmazásokat. Ezt gesztusvezérléssel úgy, hogy a képernyő aljáról felhúzod az ujjad a közepéig majd ott tartod egy kis ideig. Ha gombokat használsz akkor a negyzet gombbal. Ott hosszan rányomsz a YouTube-ra és a kis ablak bal oldalán kiválasztod a "pause" jelre hasonlító, két függőleges egyenest ábrázoló ikont. Ekkor már osztott lesz a képernyőd, majd a nagyobb részben nyisd meg a másik programot és automatikusan fele -fele arányban nyitja meg. Itt már te is tudod szabályozni az osztás méretét. Remélem érthető volt.
-
kaszibat
tag
válasz
baal-amiga #2148 üzenetére
Én úgy látom hogy van a standard mellett duty free shipping és ugyanúgy ingyenes. Szerintem az lesz az.
-
kaszibat
tag
válasz
Exelsior24 #2139 üzenetére
Köszönöm az infót! Ezek szerint a frissítéssel nem változott semmi, mert alapból sem volt már rajta. Megnyugodtam.
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Lehet, hogy volt már, akkor elnézést az ismétlésért, de nem tudtam minden egyes eddigi hsz-t elolvasni: Nem egy Xiaomi telefonom volt már és ebből a MIUI-ból hiányolom a témák alkalmazást, amelyben pl. betűtípust is lehetne módosítani. Egy hete vettem a tabletet és én hülye, rögtön frissítettem a rajta lévő 12.5-ös MIUI-t két frissítéssel 13-asra
. Ha jól olvasom, talán a korábbi MIUI-ban még benne volt, ebben lett valamiért letiltva. Tud esetleg valaki arról valamit, hogy hogyan lehet esetleg újra aktiválni, vagy van-e rá valami jó és ajánlott főzött ROM, ami ezt a szintű személyreszabhatóságot visszaadja részben vagy teljesen?
-
kaszibat
tag
válasz
bollokcs80 #2119 üzenetére
Azért köszönöm szépen! Ha te veszel esetleg, akkor én is szeretnék kérni értékelést róla.
-
kaszibat
tag
válasz
bollokcs80 #2117 üzenetére
Köszi! Úgy látom rá akarsz beszélni, hogy vegyek egyet!
-
kaszibat
tag
válasz
bollokcs80 #2113 üzenetére
Még nem tudom, hogy vegyek-e egyáltalán, akkora szükségem nincs rá, hogy mindenáron legyen, ezért is sajnálom a pénzt az eredetire. Ráadásul elbizonytalanít, hogy annyira kompromisszumos, ahogy robag93 írta.Ha veszek mindenképpen írok tapasztalatokat. Mindent köszönök!
-
kaszibat
tag
válasz
bollokcs80 #2108 üzenetére
Ó ez nagyon szuper! Köszönöm szépen!
-
kaszibat
tag
Köszönöm szépen, hogy így összeszedted a magyar kiosztású lehetőségeket. Aliexpress-en is néztem, de nem tudom, melyik az, amelyik már vállalható minőségű, mert a képen mind egyforma, árban pedig a 6-7000 Ft-tól a sokféle van, nehéz dönteni. Ezt is nézegettem, ha valakinek van erről használati tapasztalata, kérem ossza meg. Köszönöm szépen!
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Pár napja vagyok tulajdonosa egy ilyen gépnek. Visszaolvastam jópár oldalt, de nem elégített ki amit eddig találtam. Az lenne a kérdésem, hogy a gyárin kívül van-e ajánlott billentyűzet hozzá? Esetleg magyar kiosztású (tudom, hogy angollal sem lesz gond, de a legjobb a magyar lenne)? Esetleg ha pár linket is tennétek be a saját, jól bevált billentyűzet beszerzési forrásáról, az nagyon jó lenne. Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest