- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Potyka03 #2554 üzenetére
Ahhoz képest, hogy vannak róla neten videók a kínai verzióban mennyi minden változott, illetve milyen újdonságokat hozott be. Nálunk az EU és Global verziónál tényleg kb mintha csak átírták volna a verzió számokat, mint ahogy @Trooper82 is írta előttem, minden teljesen ugyan úgy néz ki mint előtte.
-
horvathpeter
aktív tag
válasz
Potyka03 #1642 üzenetére
,,Egyelore mindenki csak a fejet vakargatja ez ugyben. Az egyik forumon kivesezte egy tag, hogy mi okozhatja ezt a wildvine problemat. Sok mindent kiprobalt es a kovetkezore jutott. A rendszer idokozonkent ellenorzi a wildvine ervenyesseget. Valamifele handshake lehet a hatterben, ami nem mindig mukodik, ezert vagja vissza a certet L3-ba. Ennek valoazinuleg az az oka, hogy neha nem tud kommunikalni a rendszer a mi fiokkal. Szal eleve kell egy aktiv mi fiok a wildvine megfelelo mukodesehez. A masik dolog, amit meg lehet tenni, h aktivalni az ujlenyomat olvasot. Ezek utan az ujlenyomat olvaso beallitasaiban lesz egy menu, ahonnan le lehet tolteni a wildvine tanusitvanyt. Ezt kiprobaltam es tenyleg. 1 szo mint 100 hulyen van megoldva a wildvine kezelese es ettol van az h random eldobja az L1-et. Nem ertek hozza, nem foglalkoztam meg a wildvine lelkivilagaval. Nalam egyelore kopp-kopp mukodik, amiota beizzitottam a netflixet. Hulyen jon ki a dolog, mert allitolag pont a pro-n nem kene h mukodjon az L1, viszont pont hogy a pron mukodik stabilan (egyelore). Talaltam masik bejegyzest, ahol azt allitjak irtak a xiaominak es a valasz nem volt tul kedvezo. Allitolag a jovoben mar nem fog menni az L1 a padon. Valamelyik forumon bevagtak az ide vonatkozo levelet. Nem tudom mennyi igaz belole.''
Új hozzászólás Aktív témák
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest