- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Akkor nem jó a szemed.
Nem az eu rom az oka, egyszerűen úgy tűnik, hogy nem stabil a NS (Pixeleken sem).
Telegramon hosszasan vitáztam B-S-G-vel, de parttalan volt.
"Ha nem tetszik, ne használd". 😁Töltsd le az utolsót, abban megy a OIS és a tele.
Amúgy nyitottam neki Telegramot ...ugye -
psajti
aktív tag
Hasonló nála, is illetve sok fölösleges dolog ki van kapcsolva. Inkább az a bajom, hogy szerintem akkor csúszott félre valami amikor felraktam a global dev-et. Nem csaináltam akkor factory resetet, és visszaállítottam az adataimat a mi fiókos mentésem alapján, ami még korábbi android verzión készült. Lehet ott volt a baj? Viszont akkor meg a tegna FR-nek eg kellett volna oldania.
-
ShadowLac
addikt
Lehet igazad van. De a kamera így is ok. Szerintem javult a oreohoz képest.A pirossa is jónak tűnik. Megy rajta a gcam is igaz régebbi verzió.
Akinek nagyon fakót fényképez annak írom A BSG menüben lehet nagyon finoman állítani a telítettség a hátsó illetve első kamerának is.
Nincs miért siessek. De lehet majd megcsinálom. -
wpatrik14
csendes tag
-
-
psajti
aktív tag
Igen, ennyi pénzért meg aztán pláne! Ahogy kezdem kiismerni egyre jobban szeretem.
Gcam-hoz van egyébként valami ajánlott beállítás? A Moz által pár napja belinkelt xcam került fel, képminőséget feltoltam 100%-ra oszt' lövöldözök ész nélkül.
+ Lehet láma kéréds lesz, de mi a különbség a HDR+ és a javított HDR+ opciók között? IOS alatt ezeket annyira nem követtem, előtte S8 esetében kezdetben csoda volt ha Exynossal ment a HDR+ szóval picit még le vagyok maradva a témában. -
psajti
aktív tag
Igen így ment minden. Kiírta a visszalépni dolgot de szerintem a dev eltérő sorozatszámozása is bekavarhat neki. De semmi probléma nem volt.
Most már mehet az ismerkedés a gcammal végre
Erre vártam IOS-es hónapjaim alatt.
(kivéve amíg nem volt night sight és Huaweit akartamAzt hiszem nagyon jó, hogy végül megléptem ezt a cserét!)
-
Danex
addikt
10.1.1.0 Stabilról ->8.12.13 akkor nem brickelős ahogy olvasom.
Csak mert ARB, ugye nem lehet visszafelé lépni, mikor meg betallózom a DEV romot akkor azt irja "Ön éppen vissza készül lépni a MIUI 8.12.13 verzióra stb"
Ez esetben ez inkább forditási hiba és nem elhet probléma igaz? (Mivel a gyári szoftveres frissitést használnám, azzal gondolom nem engedné sehogy sem a régebbit telepiteni)
-
Shummo
senior tag
Csak giyekszek körbejárni a dolgot. Megy nekem is fel a dev. Csak Honor 8-ról jövök. és berögződött, hogy sokszor egy rollback rommal vissza kellett menni egészen 7.1-re. És onnan végig frissítgetni egyessével, ha baj van.
Sőt BLt is nyitni fogom, de ma jön meg a csomag, szóval az még odább van
-
natë
nagyúr
Anti roll-back. Megakadályozza, hogy downgrade-elj. Google találmány, csak a Xiaomi kicsit sajátosan értelmezi, mivel náluk brickes lesz a mobil.
Mondom, én nem váltogatnék vissza, ahogy mondtam semmi értelme. Ha több és jobb funkciód van miért mondanál le róluk? A "stabil" név vonz? Próbáld ki a dev-et, kíváncsian várom, hogy vissza akarsz-e majd menni..(#3515) Shummo : persze, stabilnál és devnél is van fastboot rom.Nyitás szempontjából semmi difi nincs. Nem függ össze.
-
natë
nagyúr
Felmegy, persze.
A fastboot rom azért jó, mert ha bármi gubanc van az össze-vissza update-eres, OTA frissítések miatt, felrakható teljesen tiszta, szűz rom. Zárt bl-lel ez sajnos nem fog menni.
Te kevered a TWRP-vel szerintem.
Ezekre a visszaváltásokra érdemes figyelni, mert a nemrég kijött stabil Pie (vagyis kiszivárgott) már ARB aktív.
Ugye egy kolléga ki is nyírta a telefonját emiatt. -
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Hát azért a link sokat elmondd, hogy nem fake
http://bigota.d.miui.com....
Plusz akkor nem ment volna fel vagy nem indult volna el nekem sem Stabilra feltéve, ha csak beta
Annyit tudok elképzelni, hogy valami régi stabil rom lehet, amit aztán nem adtak ki, és most max valami bug miatt lett pár embernek ott OTA-n és találtak rá a linkre
De akkor meg nem novemberi biztonsági frissítése lenne
-
8nemesis8
veterán
-
sellas
tag
Elfogyott? Nem is volt, kamu volt az akció. Ott voltam 11:00-kor, 10 db volt 10 percig, 10 perc múlva ugyanúgy 10 db volt. 11:00:00-kor rányomtam a kosárba tevésre, és kétszer annyiért rakta a kosárba. Aztán megpróbáltam még sokszor, amikor ugyanúgy 10 db-ot mutatott készleten. Szerintem senki sem tudott venni ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest