- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morpheuss12
tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdés létezik ehhez a tabhoz billentyűzetes bőrtok? Ha valaki tud valahol akkor dobhatna egy linket.
Köszönöm. -
morpheuss12
tag
Hol találom a legfrissebb romot? Wayteq oldalán csak a 0720 -as van fent.
-
morpheuss12
tag
válasz
tomee007007 #1044 üzenetére
Én is a Nokia N8 fülesével próbáltam nem olyan mint a telefonnal de nálam nem viszhangos. Egész szépen szól. Sőt rádugtam a Technics hi-fi re is és azon is szépen szólt. :-)
-
morpheuss12
tag
Szerinrem a google cromot próbáld ki ,jobb mint az opera. Legalábbis nekem jobban suhanik.:-)
-
morpheuss12
tag
Köszöm szépen a segítséget így már minden világos.
-
morpheuss12
tag
köszi szépen , de mit jelent hogy recoveryből lehet telepíteni? ki kell másolni sd kártyára és hangerő+ és a bekapcsgomb együttes lenyomása ? Törlődik minden ami eddig a tabon van?
-
morpheuss12
tag
Köszönöm szépen a felvilágosítást így már értem . Már azt hittem elszállt a flash vagy valami nagyobb gáz van.
-
morpheuss12
tag
Most vettem észre amikor háttér képet akartam választani ez az üzenet fogadott No external storage available. Van valakinek valami ötlete hogy mi lehet a baj?
-
morpheuss12
tag
Eddig tudtam letölteni fájlokat emailból és a nokiaprogramok-ról ,de most azt írja ki hogy tegyen be egy sd kártyát és próbálja újra . Hiába teszek bele akkor sem történik semmi tehát nem tudok letölteni semmit sem . Ha megnézem a tab tárhely állapotát akkor csak annyi van hogy belsőtárhely /összes hely alkalmazások és az elérhető szöveg és akkor van még egy belső tárhely ott csak annyi van összes hely és az elérhető . Ha jól emlékszem akkor régen volt képek zene stb....
Sőt amikor megnyitom a gyári fájl kezelőt akkor van belső memória és SD kártya ha rábökök a belsőre akkor be jön és csak az a három mappa van rajta amit én rámásoltam a pc-ről. De ha jól emlékszem akkor volt olyan is régen hogy DCIM , Download System stb... -
morpheuss12
tag
Köszi mindenkinek aki segíteni próbál.
-
morpheuss12
tag
ezt tettem fel délután, de azokat a mappákat amik eddig ott voltak mostmár nincsenek. a pc látja a tab is kezeli de a letöltés miért nem megy azt nem tudom.
-
morpheuss12
tag
oksa megtaláltam de valami nem stimmel. eddig tudtam letölteni pl a nokiaprokramokról de most azt írja hogy helyezzen be egy sd kártyát és próbálja újra. eddig ilyen nem volt most se dcim mappa se download mappa se semmi csak az amit én másoltam a pc-ről a tabra.
-
morpheuss12
tag
bocs de még elég láma vagyok android fronton , nem tudnád kicsit érthetőbben megfogalmazni? előre is hálás köszönet.
-
morpheuss12
tag
Leszedtem ,feltettem most látja de nem kezeli , ki írja hogy szabad memória 6.06 gb de a file kezelő nem kezeli. Lehet ebből szervíz lesz.
-
morpheuss12
tag
A gyári rommal nekem állandóan fagyott. Ezel a rommal amit kelzsoca csinált azzal nem volt fagyás demost nem látja a belső memóriát.
-
morpheuss12
tag
Hali. A tied az utolsó . Eddig nem csinálta csak tegnap vettem észre.
-
morpheuss12
tag
Hali mindenkinek. Kicsit el vagyok keseredve. Nem látja a belső memóriát a tab sőt még a mikro sd t sem. A pc sem nyitja meg. Eddig ezt nem vettem észre csak most mikor rádugtam a gépre ,akartam 1-2 dolgot rátenni aztán ez fogadott. Nálam is kikapcsolt pedig én bekapcsolva hagytam de 2 -3 óra multával már csak kikapcsolva találtam pedig 88% volt mikor letettem.
-
morpheuss12
tag
Akkor a hiba nálam lehet ? Vagy rossz a wifi antennám vagy esetleg elszúrtam valamit a rom cserénél? Nem tudom de kezd egyre idegesítőbb lenni. Egyébként tetszik de már annyira felhúzott az előbb , hogy aktívan elkezdtem keresni az utódját. Sajnos lehet hogy csere lesz, pedig k....ra tetszik.
-
morpheuss12
tag
Lenne még egy kérdésem . Vajon mitől melegszik jobban a tablet mint eddig? Mondjuk mióta az új romot használom azóta nem fagy ,és stabilabbnak tűnik mind a gyári rommal cak ez a melegedés és az aku idő zavar egy kicsit.
-
morpheuss12
tag
Létezik az hogy az új rom miatt jobban merül az aksi? Nem tudom miért de az egyik wifi modul szerint csak 54 mbps a sebesség de a routerem meg 150 mbps. Létezik hogy a tab nem tud többet?
-
morpheuss12
tag
és hogy tudom előcsalogatni mert a CC sokkal erősebb volt mint ez , no nem baj csak kérdeztem.
-
morpheuss12
tag
Kelzsoca. Köszi a romot és a szájbarágós leírást sikerült feltennem a romot . Eddig minden ok. Nem tudom hogy csak nálam van ilyen de a CC 7015 jobb wifi erővel bírt mint a 70w . Az ajtó előtt már nem igen találja meg a saját wifimet de a cc még a szomszédban is fogja. Ez csak b/g ha jól tudom az n-est nem tudja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest