Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
senior tag
válasz
morpheuss12 #1993 üzenetére
Ebayrol rendeltem, vard meg a tapasztalatokat, ha nem surgos.
-
kelzsoca
félisten
válasz
morpheuss12 #1064 üzenetére
Igen, kis csúszással a hivatalos oldalra is kikerülnek egyébként.
-
tjb007
nagyúr
válasz
morpheuss12 #1062 üzenetére
-
tomee007007
addikt
válasz
morpheuss12 #1045 üzenetére
Egy másik mikrofonos headsettel is próbált, azzal is ugyan olyan.....persze ha normál fülhallgatót használok, teljesen jó!
-
thetan
aktív tag
Szia. Nem a romot telepíted újra. Ez az alapértelmezett memóriát állítja be.
apply update from sdcard menüponton belül ki kell tallózni fájlt és a sikeres telepítés után újra kell indítani a készüléket reboot system now menüpont segítségével.
A recoveryben a hangerő LE és hangerő FEL gombokkal lehet lépkedni a menüpontok között és a vissza gomb lesz az OK/ENTER.
-
kelzsoca
félisten
Tehát a kis csomag: letöltés
A kis csomagot letöltés után ki kell bontani, benne lesz két másik csomag, azokat már nem kell tovább bontani, hanem lehet recovery-vel telepíteni.
Értelemszerűen, akinek a jelenlegi állapot megfelel (SD kártya az alapértelmezett mentési hely) annak nincs semmi dolga.
Aki viszont nem használ külső SD kártyát, csak a belső flash-t szeretné használni, az telepítse a primary_flash_update.zip csomagot, ha közben mégis vissza szeretne állni a másik csomag pedig éppen erre való (tehát azzal a gyári állapotra lehet visszaállni)A csomagoknak az elérhető belső data tárhelyhez (~816mb) nincs közük, azokat nem módosítják.
-
kelzsoca
félisten
Értem.
A következő a helyzet:
Minden teljes rom csere után a belső flash formázódik, tehát lenullázza a tartalmát.
Az hogy a belső flash-en milyen mappák vannak gyakorlatilag nem számít, mert vannak alkalmazások, amik saját maguk kreálnak mappákat, illetve ugye Ze is tudsz létrehozni könyvtárat/könyvtárakat.
Mint az eddig megjelent összes WayteQ tabletnél, ennél is az alapértelmezett letöltési hely az SD kártya, és nem a belső flash meghajtó.
Mindjárt adok egy csomagot, amivel oda-vissza lehet "mozogni" a két lehetőség között.
Tehát az egyik csomag felrakása esetén a flash lesz az alapértelmezett letöltési hely, a másik csomagnál pedig az SD kártya (ez az alap állapot is)
-
kelzsoca
félisten
Tehát most pontosan mi a probléma?
-
FET-MEN
veterán
megkérdezem. Holnap reggelre biztosan lesz válasz
-
FET-MEN
veterán
feletted a frisebb szoftvert? [link]
-
FET-MEN
veterán
recovery-be belépsz. ott elérheted ezt a funkciót. minden adatot töröl, teljes rendszer visszaállítás. 1.hsz. kikapcsolt állapot majd -> Indítsuk el a készüléket recovery módban (hangerő fel + bekapcsológomb)
-
anglergab
addikt
A recoverybol wipe-old a media particiot.
-----
Mas tema: ez es hasonlo eszkozok akkor melegednek kulonosen, ha toltes kozben vannak hasznalva.
-
kelzsoca
félisten
Az utolsó WayteQ oldalra feltöltött szoftvert töltsd le kérlek, és azzal próbáld meg.
-
spiritex
veterán
Na, hát ezek a megfoghatatlan és megmagyarázhatatlan dolgok... mert nekem meg a gyárival atom stabil volt, soha nem fagyott.
-
kelzsoca
félisten
Meg tudnád mondani, pontosan melyik szoftver van a készüléken?
-
sdd2
veterán
Nálam is kikapcsolt, ráadásként úgy hogy töltőn volt...
-
thetan
aktív tag
Nekem egyik sem jelentkezett - Egyáltalán nem melegszik, és jó az akkuidő annak ellenére hogy ha nem kapcsolod ki direktbe a wifit folyamatosan tartja alvo módban is. Ha kikapcsolod hosszabb lesz az akkuidőd. A wifi sebességről nem tudok mit mondani, nem tudom hogy kell tesztelni, az érzékenységével meg meg vagyok elégedve
-
z0d1AK
nagyúr
Nem kell elő csalogatni, alapból használja. A távolság inkabb a beépített vevőtől függhet inkabb.
-
z0d1AK
nagyúr
Hivatalosan b/g, de amúgy megy az n is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest