Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• georges

csendes tag

válasz FET-MEN #994 üzenetére

Király :)

Egyrészt, nem az unalmas, fekete káva. A fém/fém hatású tokozás igényes. Másrészt. ami káva van, az is keskeny, nem foglalja feleslegesen a helyet.

Más :)

Opera Vs. beépített: nekem a beépített böngésző jött be jobban. A betöltési sebességet passzolom, azt nem tudom, melyik a jobb, de az Opera a scrollozásban, zoomolásban lassabbnak tűnt, darabosabban csinálta. Un is installáltam.
    Tipp: ha a beépített nem akar rendesen scrollozni, akkor szövegmentes helyen kell próbálni. Pl. az indexen, ha szövegen akarom scrollozni, akkor akad, azaz nem akarja megfogni. Ha a hasábok között próbálom a megfogást, akkor minden gond nélkül megy elsőre, és nem is darabos.

Télleg, az valami android nünüke, hogy egy .cer root tanúsítvány (nincs benne privát kulcs, semmi titkos) installálásakor is kötelező pin vagy jelszó megadása? ;)

• georges

csendes tag

Hello mindenki!

Én is egy xTAB-70w majdnem teljesen boldog tulajdonos vagyok ;)

Összességében a készülék szuper, ami a korábbi problémákat illeti, a hardveres gombok bejönnek, pont kézre esnek, a wide screen szuper, a bsplayer-el pedig a hd (720p) filmek is szuperül nézhetőek, felirattal egyetemben.

A tökéletes boldogsághoz csak a VPN hiányzott, ami a gyári ROM-ban nem volt benne, legalábbis a hálózatok alatt az egyebeknél nem jelent meg. Frissítettem a legújabb verzióra, a VPN meg is jelent, ahogy kell. Beállítás után azonban sehogy sem sikerül működésre bírnom, mindig az írja ki a kapcsolódásnál, hogy Sikertelen.
    Tudja-e valaki, hogyan lehet PPTP VPN kapcsolatot használni? Van-e valami követelménye a szerver oldalon? Ugyanarról a hálózatról, Windows kliensről hibátlanul működik.

A másik nyűgöm, hogy a ROM frissítéskor eltűnt a képernyő kikapcsolás animáció (összefut a kép, mint a régi tévéknél). Ezt vissza lehet kapcsolni valahol? Vagy, ha nincs rá egyszerű beállítás, lehet patchet letölteni valahol?

Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák