- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edkay
csendes tag
Látod, ezért raktam vissza a GB-et. Hibátlan, gyors, megbízható.
Ja, a töltőm tönkrement. Fél másodpercentként ciripelő hangot ad, nem tölt.
persze utána le is ejtettem, és valami zörög benne, úgyhogy gari valószínűleg ugrott... 2000.-Ft-ért rendeltem újat. Innen akit érdekel. Nincs listázva, telefonon viszont lehetett rendelni. -
feherag
csendes tag
Sajnos a méreteket nem tudom, annyira pici, hogy nehéz lenne lemérni. Mivel nem sikerült kideríteni, végül bevittem egy elektronikai alkatrészeket áruló boltba, és megmutattam nekik, hogy ebbe a lukba kéne tápcsati. A kiszolgáló úr néhány próbából talált egy megfelelőt bele.
-
Dany007
veterán
Hát a művelet u.a., mint az androidos telefonnál.
Rádugom, Win pittyen egyet. Tableten kijön a kis zöldes képernyő, rányomok, hogy USB adattár használata. Előjön a narancssárga képernyő és kész.
A Win7 valami ABD? interface-ként ismeri fel, mint HTC Dream. És ennyi, nincs új meghajtó, nem lát semmit.
Mondjuk SD kártya nincs ám benne... De gondolom a belső tárhelyet így is illene felismernie.
USB debuggingot hol tudom kikapcsolni?Semmilyen menüpontot nem találtam rá.
Lehet az a probléma, hogy nincs SD kártya benne? De attól még a belsőt fel kéne, hogy ismerje...Egyébként nem lett macerálva a készülék. Tegnap hozta a postás...
-
tjb007
nagyúr
Írtam vagy említettem egy szóval is az RK2918 -at ?
Amúgy tablet márkára gondoltam, nem chipset gyártóra.
Olyan szempontból valóban üti az RK2918 az AML-8726 -ot, hogy szélesebb körben alkalmazott, nagyobb közössége van és a ROM ellátottság jóval nagyobb, másban nem igazán.
Az ICS dömpingre meg számítani lehetett, Gingerbread -es tabletekkel már nem érdemes elárasztani a piacot. -
winben
aktív tag
-
winben
aktív tag
Sikerült!!! Addig próbálgattam, míg be nem jött az egyik verzió!!!
Ha nektek is adhoc kapcsolódási problémátok van, akkor töltsétek le ezt:
http://winben.homedns.org/other/gb-android-2.3.4/wpa_supplicant
(hajnali 1 és reggel 9 között nem megy a szerver, amúgy igen)Ez elvileg kompatibilis minden 2.3.4-es Android rendszerrel!
Telepítés menete:
0. szükséges root mód és egy normális filekezelő program
1. tallózz be a /system/bin jegyzékbe (mappába)
2. keresd meg a wpa_supplicant nevű file-t és nevezd át wpa_supplicant_regi névre
3. másold be a fenti linken letöltött wpa_supplicant file-t és másold be a /system/bin jegyzékbe
4. indítsd újra a wifit és sasold meg, lát-e ad-hoc hálózatot! Nekem lát! enjoy!...ha nem lát ad-hoc hálózatot - sőt semmilyent, akkor állítsd vissza a régi fájlt!
-
lobedoc
tag
Megörültem a hírnek én is. Az ICS-el igazi halálcsillag lenne a tablet
Amúgy ha a forrás kint van, és be lehet fordítani a tablethez való graf kártya vezérlőt, wifi vezérlőt... amiknek szintén megvan a forráskódja akkor elképzelhető, hogy nem túl bonyolult megcsinálni az ICS romot xpad-70re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- iPad Mini 7 (A17) 128GB wifi 2027.02.15.Gyártói jótállás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest