- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
zolivissza #9011 üzenetére
Rövid és szubjekív benyomás. Valami oka csak volt, hogy hamar visszaraktam a G.b-t.
Valahogy nem ment olyan gördülékenyen a beállítások közötti böngészés sem, vagy csak nekem tűnt úgy és szokatlan az egész... Az alsó soft gombok jó lenne..., de elvész az alsó x sor. Gyári böngészőt is lassabbnak éreztem. A wifi viszont picit gyorsabb és stabilabb volt. -
rollins
őstag
Szubjektív: Nekem XTAB-ra nem jött be ez az ICS. Lassúnak éreztem a Gingerbread-hez képest, ami nem is csoda. Flash videók sem mentek flottul. Ment vissza a G.b.
A gyári 2012.02.28 -nál úgy csinál mint ha be lenne kapcsolva az airplane, közben szvsz nem, mert a cella készenlét az első helyezett az akku fogyasztásnál. airplane mód ki - majd bekapcs remélem segít rajta. -
rollins
őstag
Várható valami ócsó dupla magos A9 Wayteq Tab erős igp-vel, 1GB Ram-mal 7"-ban a közeljövőben?
-
rollins
őstag
Nem semmi, ShadowGun megy x-tab -on. Chainfire3d nem is szükséges hozzá. Annyi a kellemetlenség, hogy csak akkor tölti be rendesen, ha képernyő kikapcs, majd vissza. Load-nál elakad, kis türelem.
-
rollins
őstag
válasz
Brutális eb #6142 üzenetére
Ezt a wayteq.hu hírszerkesztőinek mond.
-
rollins
őstag
Korrekt dolog hogy gondoltak a korábbi xtab tulajokra, de ha ICS-től lassab és döcögösebb lesz, akkor van értelme?
-
rollins
őstag
Usb pendrive-ot én sem tudom hibaüzenet nélkül eltávolítani, de auto fel és le csatlakoztatja. (parancssorból talán?) All mass storage manager tudja, de ott marad az üres könyvtár.
Software data cable appal lehet pc és táblagép között wifin ftp-vel másolgatni, elég jó, nem kell kábel. -
rollins
őstag
Ha valakinek hiányzik a soft vissza, home gomb a Button Savior segít ezen, de ehhez root kell, viszont ingyenes.
A Virtual button fizetos app.
Repülo móddal és szinkron off -val remélem nem eszi annyira az akksit xtab-70en -
rollins
őstag
Miben különbözik a kelzsoca-féle xtab-70 rom a gyáritól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest