- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
_seth_ #11334 üzenetére
Ma vissza is kaptam a tab70i-t, teljesen új kijelző került bele a külső touch panellel együtt, az új kijelzőn a fólia ugyan pár helyen kissé karcos de legalább működik. A javítás 8 nap volt ami bőven kibírható és boltba vittem be és onnan is hoztam el. (Mezei pirospont jár a debreceni Mobilx-nek érte
)
-
Jannn
aktív tag
válasz
_seth_ #10711 üzenetére
X-Tab70-esem csak volt, ezért szoktam beleolvasni a fórumba. Gondoltam megírom hogy a program maga jó ( köszi a tippet nem is hallottam hogy van lehetőség az olimpiát a tablettán nézni
) Próbáltam Nexus S-en is, ott is volt kép is és hang is, de eléggé docogott és sokszor szétesett a kép, ráadásul majd 1 percig töltötte a progit (szintén 1 Ghz procis). Tab2-es viszont szépen viszi HDban és kb 5 mp alatt bejön a progi
-
z0d1AK
nagyúr
MiniUSB-USB átalakító lesz az inkább az xTAB-70i esetében (bár a microUSB-nek én is jobban örülnék).
Tokot azt kapott, mint írta, így csak az USB adapter illetve esetlegesen az adatkábel hiányozhat. Utóbbi talán jobban.Amúgy nekem használatra bőven elég a dobozban lévő belebújtatós tok, a gyári bőrtokot magamnak nem venném, bár aki sokat filmez esetleg a tabon, annak hasznos lehet.
-
Waikiki
tag
A felállíthatós tok, ugye? Trükkös, csak be kell járatni kicsit.
A tablet a belseje felé csúsztatható be, illetve ki. Namármost a tabletet ennek megfelelően először is minél jobban bele kell tuszkolni a tartórészbe, azaz belülről kifelé. Ha eztjól megcsináltad, akkor a fedőlapot rá tudod úgy hajtani, hogy azok a sarkoknál érintkezzenek: a sikeres becsukás pedig azon tudod lemérni, hogy a sarkokban levő mágnesek csukva tartják a tokot.
-
Victoryus94
őstag
Állítsd be a WLAN beállításoknál, hogy képernyő kikapcsolásakor ne kapcsoljon ki a Wi-fi.
Ha úgy vissza tudod kapcsolni a wi-fit, hogy te kapcsolod ki a WLANt, akkor ilyen esetben annyi a dolgod, hogy te magad "lövöd ki a netet", mielőtt "altatod a gépet".
Egyébként én a helyedbe megpróbálnék egy rendszer-visszaállítást. Egyéb ötletem nincs. -
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest