- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Attila625
csendes tag
-
bull84ghia
őstag
válasz
#39868659 #11658 üzenetére
Nem egyszerű a szétszedés: hátlapon van 4 csavar azután jön ki a kijelző. Óvatosan a hátlap és a kijelző közé kell egy vékony csavarhúzóval benyúlni vigyázva hogy a műanyagot ne sértsd meg. Ezek után kipattan a helyéről a kijelző. Szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz. Az aku azt hiszem nem forrasztva van de erre már nem emlékszem.
-
LamaCube
addikt
válasz
#39868659 #11267 üzenetére
"Mimóza! "20 napos bimbó" Azt hogy feldolgozd a megszerzett információt ekkora halmazból, már el sem várom Tőled!"
Szerintem ez felesleges személyeskedés. Annak pedig, hogy ki hány napja regelt semmi köze egy szakmai fórumhoz.
Úgy tudom még garanciás a tabod. Küldd vissza amíg tökéletes nem lesz, ha messzi helyről vetted és az egyik pk. téged terhel ezt tudtad jól, amikor megrendelted a forgalmazótól. Ha pedig nem olvastad el, akkor az a te gondod. -
Tenager18
senior tag
válasz
#39868659 #11267 üzenetére
Nem a tegeződéssel volt nekem bajom...a stílussal
Ha elolvasod én milyen stílusban írok itt a fórumon,és összeveted a saját irásoddal,akkor rájössz!De ne csak az én stílusomról essék itt szó,hanem nyugodtan nézd meg a többit is
Én nem haragszom rád,felesleges itt szavakkal dobálózni!Ha neked enyire negatív a véleményed a tabról,attól nem kell ilyen módon lealáznod.....itt említhetném az Iphonet...egy csomó darab hibás szinte mindegyik szériából,de ugyanennyi hibátlanul müködik....remélem érted miért írom ezt!
Ismétlem,én nem haragszom,és nem is szeretnék a továbbiakban ez ügyben vitázni
Üdv -
LamaCube
addikt
válasz
#39868659 #11262 üzenetére
Attól, mert kifogtál egy rossz darabot és ezt leírod 100x, hogy milyen rossz meg stb. nem fog megváltozni azoknak a véleménye, akik gondtalanul használják.
Lehet, hogy 20 napos, de kulturáltabban ír, mint te az 1574 napoddal és 31 hsz-el. Abból a 31-ből 15 csak a pocskondia.
-
Tenager18
senior tag
válasz
#39868659 #11260 üzenetére
Egyátalán nem vagyok a véleményedre kíváncsi netharcos
Számomra sértő,tanulj meg helyesen,és normálisan kommunikálni az emberekkel!Sajnos nem tudtam máshogy kifejezni meghökkenésem,csak egy wtf-el...ami énszerintem nem bántó
Ha neked rossz tapasztalataid voltak a tablettel(vagy esetleg rajtad kívül másnak is),az engem teljesen hidegen hagy
Majd ha nem tetszik a tablet,eladom(megsúgom nagyon jó árban jutottam hozzá)És igen,ismétlem sértő,és durva volt a hozzászolás,lehetett volna ezt egy emberhez méltó,kedvesebb hangnemben is előadni!Számomra a vita lezárult,ha nem tetszik valami,akkor ird le egy papirra,és add fel olyannak,akit érdekel
Minden jót -
ClaydovE
aktív tag
válasz
#39868659 #11173 üzenetére
A fagyások és a véletlenszerű kilépések más készülékeken is előfordulnak, az én tab 2.0-ám is néha fogja magát és újraindul, van hogy egy program nem indul el pedig előtte még futott, ez az android. Reset gomb sincs az enyémen, a bekapcsológombot kell nyomva tartani hosszabb ideig (1x már kellett használnom). Előtte 3 wayteq készülékem is volt, különböző modellek egyikkel sem volt még semmi bajom és akiknek eladtam őket azok is elégedetten használják. Persze nem mondom, hogy nem lehet belenyúlni egy rossz példányba, mert biztos ilyen is előfordul...
-
kelzsoca
félisten
válasz
#39868659 #11173 üzenetére
Üdv!
Köszönöm, hogy leírtad.
Viszont én is vidéken lakom, tehát nem Budapesten, ami olyan, azt nekem is főként a postával vagy futárszolgálattal kell intéznem (pl: egy csomag feladása)
Nem olyan régen adtam fel postán egy tabletet-et, és nem mezei csomagként, hanem Start Plusz csomagként küldtem 50k-ig értékbiztosítva, ez került 2100Ft-ba (ha ezt a csomagot 3x küldeném el mondjuk egy szerviznek, az még közel sem 10k, de persze akkor is kiadás)
Az pedig hogy a készüléken valaki nem gyári romot használ semmit sem jelent, garanciális ügy esetén vissza kell tenni a gyárit és kész, az Android világában nem újdonság, még egy csúcskészüléknél is a userek többsége inkább a főzött romokat használja, mint a gyárit.
-
kelzsoca
félisten
válasz
#39868659 #11164 üzenetére
Ha problémád van a készülékkel, add le a szerviz felé, be lesz vizsgálva, gondolom még garanciális.
Soha ne vegyek olyan kütyüt, amin elérhető a reset gomb, mert ha ott van akkor használni is kell.
Akkor a tableteket kerülni, kell, mert rendre az összes modellen van reset gomb, vagy külön gomb, vagy a power hosszan nyomására előhozható, de azoknál a termékeknél, ahol az akkumulátor nem kivehető, szükség van reset-re.
(#11165) Brutális eb
A másik topicban, volt egy mondat: ok, reset, megy.
Ha ez már a 3. szerviz lesz, kérj csereutalványt, és az adott boltban vagy levásárolod, vagy visszakéred a termék árát.
-
tjb007
nagyúr
válasz
#39868659 #11117 üzenetére
Nekem az xPAD-70 -en is és az xTAB-70i -n gyári ROM -ok (ICS) vannak amikkel az ég világon semmi problémám sem volt még (és remélem nem is lesz, kopp-kopp).
Nem fagy, nem dob ki, nincs bootloop stb.
Az egyedüli bug az xPAD-70 ICS ROM -jában lévő gumiscroll de már hozzászoktam. -
kelzsoca
félisten
válasz
#39868659 #11085 üzenetére
Az alap gyári romban szinte nincs is felesleges alkalmazás, egyedül a Maps-et mondanám, ami akár utólag is pótolható a Play-ből, ezen felül ha bármit kiraksz, azt szinte biztos hogy vagy helyettesíteni kell mással, vagy a rendszer működését negatív formában befolyásolja.
Így egy gyári romból nem igazán lehet/érdemes lite verziót készíteni.
-
Lasy
veterán
válasz
#39868659 #11011 üzenetére
Inkább azt ajánlom, hogy tedd fel a romot.
ROOT jogot adsz neki
És titanium backup-al kiszeded a nem kellő dolgokat.
Csak vigyázz mit szedsz ki. érdemes minden után kipróbálni.Kezdőnek ez simán elég.
de van egy általános apk listám mobilokhoz, amiket lehet törölni.
innen leszedheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest