- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti N95
aktív tag
Erre a Play áruházos nem kompatibilis a készülékhez problémára van valami megoldás a rom cserén kívül? Xpad 70em van gyári 2.3 - mal!
-
Peti N95
aktív tag
Upsz, most látom hogy módosítottad a kommented! Nem raktam fel a 2.2-őt, hanem egyből a 2.3-mat gyárit! Hibátlannak tűnik, egész délután teszt volt, mindig frlébredt ha akartam, és be is lehet kapcsolni! Reset gomb azóta elfelejtve! Valami hiba jelentkezhet, hogy nem raktam fel a 2.2-őt?
Amennyit észrevettem, hogy néha töltés közben felvillan a kijelző 2-3másodpercre. Hiba egyenlőre ennyi, hibátlanul fut a mézeskalács! :-) -
Peti N95
aktív tag
válasz
Brutális eb #9038 üzenetére
Ha nem ICS, akkor melyik az az alatti legjobb, legstabilabb rom?
Szerk:
ICS-t reggel újra raktam, de egy fél óra alvásból már nem ébred fel!
Ez most szoftveres, vagy hárdveres probléma??
Van még egy szűk hónap garancia!
Nem ragaszkodok az ICS-hez, ha egy 2.3-mal megy a gép hibátlanul, akkor már rakom is fel!! -
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Xpad 70em mostanság elkezdett rakoncátlankodni!
Alvó állapotban kb fél - 1óra után már nem hajlandó felébredni, csak a reset gomb segít!
Reggel, vagy a napi első használatkori bekapcsolásnál csak a WayteQ logóig jut, majd reset gomb, és csak ezután bootol be az ICS mi lehet a gond? -
Peti N95
aktív tag
válasz
apeelme #8809 üzenetére
De ez amúgy ugyan az az Opera mobil, mint amit telefonon használok, de a tableten mégsem pont ugyanolyan
Gondoltam valahol át lehet állítani, amit én nem találtam meg! Amúgy az operának vannak rejtett beállításai, ahova azthiszem a config, vagy opeua config paranccsak enged be, lehet ott lesz a megoldás! -
Peti N95
aktív tag
Volna egy olyan kérdésem, hogy az Opera Mobilban a navigációs sávot nem lehetne valahogyan fentről le rakni, mint ahogyan telefonon van? Nekem sokkal jobb kézre állna, meg így szoktam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest