- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ma kaptam vissza a szervizből a 70i-met, és a Play áruház azt írja ki néhány alkalmazásra hogy nem kompatibilis. Eddig ezek gond nélkül telepíthetőek voltak. Valami ötlet erre? -
kisgabor87
tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne a 70-i-vel hogy nem kapcsol be. Eljut a Wayteq logoig, aztán elsötétül a képernyő és meg sem mukkan. Ha viszont töltőre dugom akkor gond nélkül működik, az akku egyébként 80%-on van. A legfrissebb gyári szoftver van fönt.
-
kisgabor87
tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy az új tab70i szoftver mikor fog kijönni kb?
-
kisgabor87
tag
válasz
Diamond500 #9047 üzenetére
Music volume eq progival lehet dobni rajta egy kicsit.
-
kisgabor87
tag
Nézztek hülyének, de gyakorlatilag most jöttem rá, hogy jobb a betekintési szög filmnézés közben ha a tab mikrofon felöli oldala van alul. Ha az az oldala van alul ahol a hangerőszabályzó gombok vannak sokkal rosszabb... Nem tudom ez mitől lehet. 70i ről van szó és mx playerről.
-
kisgabor87
tag
Nincs még infó hogy kb. mikorra lesz kész a javítás 70i alá? Kb. 3 hete olvastam itt hogy készül friss szoftver.
-
kisgabor87
tag
Kelzsoca!
Sikerült "lemérni" hogy a 100is meddig bírja szuflával? -
kisgabor87
tag
válasz
kelzsoca #8278 üzenetére
Jó, akkor szorosan kapcsolódom majd a topik címéhez.
Hogy lehetséges az, hogy a 100s 3500mah akkumulátorral kb. 4 óra videó lejátszást bír, míg a 100is 8000mah akksival, fülhallgató csatlakoztatása mellett (!!!) 6 órát??? Csak nekem nem áll össze a kép? Ez a 8000mah parasztvakításnak tűnik így elsőre. De ha van rá magyarázat a hozzáértőktől azt szivesen venném.
-
kisgabor87
tag
Xtab70i alatt index videók:
Flash telepítése előtt: szinte tökéletesen, majdnem teljesen akadásmentesen futnak.
Flash telepítése után: akadozik, szaggat, sz@r.Ja, a böngésző Dolphin mini.
-
kisgabor87
tag
Tudom hogy nem itt a helye, de érdekelne hogy 65.000 ft környékén milyen tabletet vennétek, ami megéri?
-
kisgabor87
tag
Egy olyan kérdésem lenne hogy ez az IPS kijelző amit a wayteq ír a 100is tabival kapcsolatban, ez azt jelenti h minden szögből jól látható a kijelző? Mert vennék egyet és többek között videókat néznék rajta ezért nagyon fontos h minden szögből jól lehessen látni. És ez h a wifi a b/g szabványokat támogatja csak (a routerem az n-t is) ez a gyakorlatban mit jelent, mennyivel lenne így lassabb?
-
kisgabor87
tag
Akkumulátor hiba miatt szervizbe kell küldenem a 70i-met. Rootoltam és a kérdésem az lenne h hogyan kell eredeti gyári állapotra visszaállítani az egészet?
-
kisgabor87
tag
Bocs a hülye kérdésért, de ICS alatt hol lehet bekapcsolni a repülő módot? Nem találom sehol...
-
kisgabor87
tag
Xtab70i lassú töltéssel kapcsolatban észrevettem valamit. Megint belassult a töltés és próbálkoztam mit lehetne csinálni vele. Egyetlen dolog segített, ha kihúztam a csatlakozót, tab kikapcsol, csatlakozó vissza, bekapcsoló nyomogat amíg nem mutatja az akkutöltés animációt, aztán bekapcsolás. És újra gyorsan tölt. Jó lenne ha valaki más is kipróbálná akinek ilyen gondjai vannak, hogy jelezni tudjuk a wayteqnek ha tényleg működik a dolog.
-
kisgabor87
tag
válasz
Ladybird66 #7921 üzenetére
Anysoft keyboard vált be nekem.
-
kisgabor87
tag
Nálam úgy tűnik működött de másnak is meg kéne néznie hogy tényleg, vagy csak véletlen h a program felrakásával egy időben rövidült le nálam a töltési idő. Egyébként használni ugyan annyit
lehet csak a töltési idő rövidült le, illetve normalizálódott.
Nálad is gondok vannak a töltéssel (azaz 10+ óra alatt tölt fel)? -
kisgabor87
tag
válasz
Victoryus94 #7867 üzenetére
Battery Calibration a progi neve, és NéMa a szerzője (gondolom magyar). Majd írd meg h nálad bevált-e mert most már tényleg kíváncsi vagyok! Xtab70i-t használsz te is?
-
kisgabor87
tag
Az akkumulátor problémára 100%-os megoldást nyújt bármelyik akku kalibráló progi ami kitörli azt a bizonyos naplózó fájlt. Kipróbáltam egyet és ismét kb. 3-4 óra alatt feltölt a tab, az eddigi 15 óra helyett.
-
kisgabor87
tag
Xtab70i kijelzője elkezdett "vibrálni". Rádugtam a töltőre abbamaradt. Lehúztam, újra csinálta. Ez eddig hardveres hibának tűnik. De! Ha kikapcsolom és újra be akkor megszűnik... Valami ötlet h mi okozhat ilyet?
-
kisgabor87
tag
Feltelepítettem a battery widgetet. Azt az adatot írja hogy egy teljes feltöltés 15 óra, és ez kb. reális is... Hogyan tudnám az akkumulátort újra kalibrálni, mert szerintem itt valami nagyon nem oké?!
-
kisgabor87
tag
12 óra alatt 75%-ra töltött fel az xtab70i. Valaki adjon valami tippet hogy mit csináljak mert ez azért szerintem abnormális...
-
kisgabor87
tag
válasz
Victoryus94 #7537 üzenetére
Én az xtab70i-re írtam h 7 óra töltés és 4 óra használat.
-
kisgabor87
tag
válasz
Victoryus94 #7531 üzenetére
Nem tudom értelmezni h ezzel mit akartál mondani.
-
kisgabor87
tag
válasz
Victoryus94 #7522 üzenetére
7 óra töltés, 4 óra használat. Remek...
-
kisgabor87
tag
A lassú akkutöltésre van már megoldás? Nálam 5 órába is beletelik mire feltölt. 70i
-
kisgabor87
tag
Mi lehet az oka annak hogy a tablet állandóan "elfelejti" az alapértelmezett programokat? Mindig be kell állítanom őket újra. Xtab70i
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #7370 üzenetére
Ezt nem kelzsocának kéne írnia, hanem jó lenne a Wayteqtől egy olyan válaszlevél amiben leírják h készül frissítés. Ehelyett állandóan papagáj módjára ismételgetik h vigye szervizbe... De a legoptimálisabb az lenne ha lenne a wayteqnek saját fóruma, ahol fel lehet tenni a kérdést és azt belsős emberek válaszolnák meg. A Concordenál van ilyen, és szerintem 2012-ben ez alap...
A másik dolog pedig az hogy minden válaszlevélbe azt írták h egyedi eset és irány a szerviz. Ennek fényében miből kéne az átlag usernek azt feltételeznie h még ha jön is frissítés akkor az majd megoldás lesz az ő gondjára mikor folyamatosan leírják h egyedi esetekről van szó?!
-
kisgabor87
tag
Van bármilyen lehetőség hogy kocsiban töltsem a 70i-t? Nincs a wayteqnek valamilyen gps-e aminek a töltője kompatibilis lenne?
-
kisgabor87
tag
Köszönöm a válaszokat!
Ma én is belefutottam abba h alvó módban hagytam a gépet és 2 óra alatt teljesen lemerült... Ilyenkor elég ha lekapcsolom a wifit és akkor nem merül olyan gyorsan? -
kisgabor87
tag
Kérdésem volna. Dolphin browser mini(!) nálatok is kilép, ha szöveget akartok kijelölni egy oldalon?
-
kisgabor87
tag
Lecseréltem a routeremet és az xtab70i problémáim úgy 80%-a megoldódott. Rejtély hogy 2.3 alatt miért működik tökéletesen egy router, és ics alatt miért nem, de úgy látszik ez volt a hiba. Fele annyiszor fagy le mint eddig. A fagyások jellemzően videó nézés alatt/után jönnek, de egyáltalán nem vészes mértékben. Viszont gyakran kapom ezt a hibaüzenetet: com.google.process.gapps nem válaszol. Ez micsoda?
-
kisgabor87
tag
válasz
kelzsoca #6641 üzenetére
Persze, ebben igazad van hogy a legtöbb ICS bugos, csak nem mindegy hogy apró hibáról van szó, vagy már-már a használhatatlanság határait súrolja. Mert az én esetemben erről van szó, ezért hisztizek itt is meg mindenhol ahol tudok, mert kezd elegem lenni...
Megkérdezhetem hogy pontosan milyen típusú TP-link? Ilyen márkát akartam eddig is venni, csak nem tudom melyik típust válasszam...
-
kisgabor87
tag
Kezdek kicsit kiábrándulni a Wayteq-ből. Ma ismét írtam nekik a 70i wifi probléma miatt egy másik email címről, és ugyan azt a sablonválaszt kaptam, hogy eddig senki nem jelezte nekik ezt a hibát és hogy egyedi esetről lehet szó. Eddig csak én 2x jeleztem és már itt is írtak nekik egy páran... Egyértelműen szoftveres hibára gyanakszom, Xtab70 nagyjából megegyező harverrel nem produkál ilyeneket. Őszintén szólva már megbántam hogy megvettem a 70i-t.
Arra nincs lehetőség hogy 2.3-as androidot használjak a 70i készülékemen? -
kisgabor87
tag
Bocsi, kétszer ment el.
-
kisgabor87
tag
A wifire van valami amit ki lehetne próbálni hogy ne legyen ilyen lassú? Mivel nem igazán jelezte más rajtam kívül a hibát van egy olyan sejtésem hogy a router a ludas. Xtab70-nel simán működött, itt viszont lassan reagál 70i alatt. Online játékokkal is szoktam játszani és iszonyat zavaró hogy van hogy megáll a wifi, nem szedi le az adatokat, aztán beindul de addigra már meghaltam a játékban
Erre valami ötlet?
-
kisgabor87
tag
válasz
axillar #6471 üzenetére
Sajnos nem egyedi eset. Ahogy kitapasztaltam:
1. Ne használd a gyári böngészőt, mert gyakran fagy, opera mobile vagy boat browser mini a legjobb
2. Youtube videó streamelésnél ha arra a pár másodpercenként jelentkező torpanásra gondolsz akkor várd meg amíg betölt teljesen a videó, akkor nem szaggat
3. Más típusú videók lejátszásához használd az mx playert, és azt is szoftveres dekódolásra állítsd.Ahogy észrevettem a legtöbb lefagyást a wifi okozza, ezt a részét nagyon elb@szták az xtab70-hez képest.
Ja, és nem utolsó sorban minden képpen jelezd a hibákat az info@wayteq.eu címen, mert csak akkor fognak hibajavítást készíteni, ha többen is jelzik ugyan azt a hibát!
-
kisgabor87
tag
Xtab70i tulajok nem tapasztalták hogy néha elkezd "vibrálni" a kijelző, aztán magától abbahagyja?
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6354 üzenetére
Komolyan sültgalamb effektus? Ha utána olvasnál és nem csak itt siránkoznál látnád kb 10 hozzászólással ezelőtt írtam h felhívtam a wayteqet és jeleztem nekik a problémát. Írtam is nekik és itt is mondtam h írjon mindenki mert csak akkor fognak érdemben foglalkozni a problémával ha azt többen is jelzik. A másik dolog meg attól h jeleztem a hibát még nem fogom tudni normálisan használni a tabot. Ezért várnék ötleteket. Egyébként a legfrisseb firmware van fent a routeren.
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6349 üzenetére
Akkor elmondom még 1x:
XTAB70 ALATT NORMÁLISAN MEGY. Nincs baj a wifivel, minden mással tökéletes.
-
kisgabor87
tag
válasz
counterbill #6346 üzenetére
Vagy legalább itt lenne valakinek ötlete...
-
kisgabor87
tag
válasz
counterbill #6344 üzenetére
Hát igen, ez a legneccesebb. Hogyan rekonstruálsz egy hibát ami néha fordul elő és teljesen véletlenszerűen. Egyébként még azt is észrevettem h a wifi lassabban reagál mint az xtab70nél. Tehát van olyan h rákattintok egy linkre és eltelik 7-8 másodperc mire látszik a wifi jelen h elkezdi küldeni és fogadni az adatokat. Máskor meg hibátlanul működik ugyan avval a kapcsolattal ugyan olyan körülmények között. A wifivel valami nem klappol.
-
kisgabor87
tag
Xtab70i felhasználók!
Beszéltem a Wayteqel telefonon, és egy ott dolgozó úr megkért hogy az összes felmerülő hibát (wifi,videók,fagyás,stb.) emailben jelezzük nekik az info@wayteq.eu címen, mert ha csak ülünk és várunk attól nem lesz jobb ez az alapjaiban jó kis tablet. Minél többen írunk nekik annál komolyabban fognak foglalkozni a problémákkal. Ezért szerintem aki itt nem kap választ a felmerülő problémájára, az jelezze nekik a hibát! -
kisgabor87
tag
válasz
counterbill #6325 üzenetére
Igen. Eddig szerencsére csak egyszer.
Bocs. Véletlen 2x ment el és nemtom törölni... -
kisgabor87
tag
válasz
counterbill #6325 üzenetére
Igen. Eddig szerencsére csak egyszer.
-
kisgabor87
tag
válasz
Recefice65 #6319 üzenetére
Ezeket a hibákat már egy hete próbálom jelezni, de eddig csak olyan visszajelzést kaptam hogy nincs ilyen hiba...
-
kisgabor87
tag
Nem tudtok jó progit, amivel jól le lehet játszani az indavideón lévő videókat? Nálam eddig mindennel akadozik.
-
kisgabor87
tag
Tunein radiot amúgy nem használ senki 70i alatt? Mert ott meg olyan hiba van h 10 percig játsza az adást, utána meg 10 percig bufferel. Ez is csak nálam van?
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6270 üzenetére
Ha rákeresel láthatod hogy ez a hiba már a 2.2-es droidban is megvolt, a 2.3-ban javították és most megint előjött. Ha nekem nem hiszel ott a gugli. A videóra pedig azt mondtam h hardveres módban akad, szoftveresben nem.
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6268 üzenetére
Nem fogok videózgatni csak h bizonygassam az igazamat. A wifi problémával kapcsolatban pedig elég pár korábbi hozzászólást visszaolvasnod, már két 70i felhasználó is jelezte a hibát, és én is tapasztaltam. De nem értem minek is vitatkozom veled, hiszen még ki sem próbáltad a 70i-t csak egy haverod használja... A jobb prociról meg annyit h kb 20 perccel tovább bírja az akksi, ezen kívül nem történt érdemi változás.
Ja és még annyit a wifivel kapcsolatban h írtam a wayteqnek és az volt a válasz h tudnak a hibáról, androidos bug. De persze a te haverod már 2 napja használja, úgyhogy szót se szóltam.
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6261 üzenetére
Aha... Na akkor tisztázzuk. Van egy Xtab70-es és egy Xtab70i készülékem is. A 70-nel semmi gáz. A 70i néha fagyogat, néha nem lehet bekapcsolni a wifit, hardveres dekódolásnál a videók szaggatnak és még pár apró kevésbé zavaró hiba. Mivel mindkét készüléket használom, ezért bátorkodtam kifejteni a véleményemet utólagos engedelmeddel... Ja, és soha nem használtam buherált romot. ;-)
-
kisgabor87
tag
ICS alatt hol lehet beállítani hogy alvó módban ne kapcsoljon ki a wifi?
-
kisgabor87
tag
Beszéltem egy elektronikai boltban dolgozó szakival, és azt mondta hogy a "cache" "wipeolása" megoldást jelenthet a szakadozó videóra.
A kérdésem az lenne, hogy jól gondolom hogy ezt a boot menüben kell csinálni a "wipe cache partition" menüpontban? Nagyon nem értek hozzá, nem akarom elrontani ezért kérdezek. Valaki leírná lépésről lépésre hogyan kell csinálni az ilyen felesleges dolgok törlését? ICS rendszerről van szó egyébként. -
kisgabor87
tag
Van valami tipp h ha lefagy egy progi az ICS-ben (és vele a szoft buttonok is) hogyan lehet kilépni újraindítás nélkül?
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6142 üzenetére
Ez egzakt dolog, mérhető. Elég megnézni a benchmark teszteket.
-
kisgabor87
tag
Az egyetlen dolog amiben jobb ez a 70i, az az akkuidő. Minden másban rosszabb az eddigi tapasztalataim alapján.
-
kisgabor87
tag
Itt valami szar került a palacsintába... Most a levelező is lefagyott már 2x. Egyre erősebb a gyanúm h hardveresen nincs rendben vmi.
-
kisgabor87
tag
válasz
Victoryus94 #6134 üzenetére
Azt nem tudod h sikerült beállítani h az Mx streameljen? Ez engem is érdekelne!
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6131 üzenetére
Böngészőben nézném a youtubeot, és ott fagy le (ICS gyári browser).
-
kisgabor87
tag
válasz
counterbill #6118 üzenetére
Ettől meg tudok őrülni... Nekem teljesen kiszámíthatatlanul lefagy általában a youtubos videóknál mikor el akarom indítani. Az h nálad nincs ilyen gond több mint érdekes. Megpróbálom egy ideig mindenféle feltelepített program nélkül szüzen haználni, hát ha úgy nem jön elő a gond. Csak az a baj h van h meg tudok nézni 10 videót minden gond nélkül, máskor meg egyszerűen lefagy. Nem tudom mi okozhat ilyen kiszámíthatatlanul hibát...
-
kisgabor87
tag
Sziasztok!
Lecseréltem az Xtab70-et egy xtab70i-re. Az első tapasztalataim nem túl jók. A rendszer érezhetően lassabb és akadósabb. Eddig 2x fagyott le 1 nap alatt, a régi soha. Minden videó szaggat egy kicsit, kivéve ha beállítom az mx playerben a szoftveres dekódert. Erre nincs valami ötletetek? Mert így youtubeos videókat sem lehet nézni mert a böngészőben nincs ilyen beállítási lehetőség?! -
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6046 üzenetére
..............
Nem. Nem működik... -
kisgabor87
tag
-
kisgabor87
tag
Szeretném megkérdezni, hogy azt a google kereső sávot ami az ”asztalon” kint van, el lehet távolítani valahogy?
-
kisgabor87
tag
Lenne egy buta kérdésem... Látom h az Xtab70i-n nincsenek hard buttonok. Ez amiatt van h az Ics úgy van megcsinálva h folyamatosan látszódnak ezek a gombok alul? És gyakorlatilag ha kijön a frissítés xtab70-re akkor nem kell majd többet a hard buttonokat használni, mert ez is fogja tudni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest