- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xD4N1
csendes tag
Hello.
Mostanában egyre több játék csinálja azt hogy játszok és egyszer csakugy kilép a játékbol.
Mit tudok ezzel csinálni? -
xD4N1
csendes tag
Hello. Leszedtem másik telefonon real racing 2 asd fájlokat, felraktam a tabletre, de a grafika nagyon sötét, a kocsik tiszta feketék, a háttér meg fehér xD.
Néztem videót és ezen a tableten simán futnia kéne
Valaki tud segíteni?
Előre is kösz. -
xD4N1
csendes tag
Real racing 2-t hogy tudom megcsinálni?Mert leszedtem marketről,elindìtottam kiirta hogy download in progress és 0%on maradt. Ott hagytam 20 percre és még mindig 0%on volt.Mit lehet ezzel csinálni? A segìtséget előre is kösz
-
xD4N1
csendes tag
A modern combat black pegasust is letöltöttem(mondjuk az gameloftos),és az se ment normálisan,pedigbsd fájlokat tableten szedtem le.Hogy tudnám normálisra megcsinálni?
-
xD4N1
csendes tag
válasz
Brutális eb #6003 üzenetére
Ugy se megy
megpròbáltam real racing 2n de nem töltött semmit,pedig MARKET-röl szedtem
-
xD4N1
csendes tag
Hello.
Letöltöm az ea games játékokat,elindìtom és ilyenkor elkezdené letölteni az sd fájlokat,de csak azt irja, hogy download in pogress, ott csinálja20 percre, és még mindig ezt irta és 0%on volt,és minden játéknál ezt csinálja. -
xD4N1
csendes tag
Hello.
Most nézegettem ilyen wifi erősítő antennákat és az lenne a kérdésem, hogy a wayteq xtab 70-hez nincs ilyen antenna?
Segítséget előre is kösz. -
xD4N1
csendes tag
És a wifi folgyorsításától tönkre mehet a tablet?
-
xD4N1
csendes tag
Hello.
Hogy tudnám kikapcsolni azt,hogy mikor lezáródik a billentyű akkor ne szakadjon meg a wifi?
Ja és, hogy a wifi felgyorsítása kockázatos?
Segítséget előre is kösz. -
xD4N1
csendes tag
Még egy utolsó kérdés.
Mivel jobb az android 4.0 mint a 2.3.4?
Gyorsabb?Több játék megy rajta?Vagy csak kinézetre jobb? -
xD4N1
csendes tag
Akkor csak annyi a kérdésem, hogy melyik játékok mennek el rajta? Ilyen 3d-s esetleg hd-s, tehát a kicsit jobb grafikájú játékok.(és persze nem kell vele bajlódni,csak feltelepítem és megy is)
-
xD4N1
csendes tag
Szóval nem lehet megcsinálni?
-
xD4N1
csendes tag
Hello.Most vettem egy ilyen tabletet,nagyon tetszik, meg is próbáltam elindítani real racing 2-t elindítottam egy versenyt,de a kocsik,az út meg szinte minden feket volt,a háttér meg tiszta fehér
De a need for speed hot pursuit és a brothers in arms 2 is ezt csinálja.
Mit kell csinálni,hogy ne legyen ilyen?
A segítséget előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest