- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #10747 üzenetére
Egészen pontosan mik ezek az alkalmazások ?
Előfordul amúgy az ilyen, főleg miután frissítenek egy alkalmazást de nem kell aggódni mivel külső forrásból fel rakni ezeket. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
kisgabor87 #10506 üzenetére
Próbálj meg akkor rajta frissíteni a legutóbbi ROM-mal, hogy úgy mi a helyzet, hátha segít. Bár elég érdekes alapból ez a csak töltőn megy dolog.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kisgabor87 #10504 üzenetére
És ha töltőn van?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kisgabor87 #10502 üzenetére
Recovery-be belép?
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kisgabor87 #8736 üzenetére
Nagy a csönd körülötte, én attól félek, hogy nem lesz meg egyhamar.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kisgabor87 #8349 üzenetére
Ez nem igaz. Mint írtam, én magam is átalakítóval teszem ki a képet a tévére.
-
baacuba
csendes tag
válasz
kisgabor87 #8270 üzenetére
Van arrol informaciotok, hogy az XTab70i a frissites utan tamogatni fogja rendesen a beagyazott flash videokat (inda, videa, stb)?
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #8334 üzenetére
A 95 és 97-es hsz. =>katt
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #8282 üzenetére
Erre pontosan csak akkor lehet válaszolni, ha le van mérve.
Ma töltöm fel másodjára a készüléket, meglátjuk mikor fogy ki belőle a szufla.
-
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #8267 üzenetére
http://wayteq.eu/hu/xtab100is 60.000Ft
+
Teszt
(ajánlom, várd meg a részletes tesztet)Vagy:
Amazon kindle fire (szinte mindenki hallott már róla)
(az csak 7''-kijelzőjű)Esetleg nézelődj ITT (össze is tudod hasonlítani őket)
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #8262 üzenetére
-
Prien
addikt
válasz
kisgabor87 #8262 üzenetére
Hát a jobban hozzáértők majd még elmondják, de én annyit tudok, hogy IPS-ben van 262 ezer színű és ugye a 16 millió színű kijelző is, kérdés, hogy a kínai tabok közül melyikbe milyet tesznek, mert a specifikációban ezt rendre "elfelejtik" feltüntetni. Asszem pont valamelyik Concorde tabiban van 262 ezer színű IPS és az kicsit talán fakóbb...
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #8192 üzenetére
Vissza kell raknod hozzá a gyári ROM -ot: [link]
-
Gargazsul
tag
válasz
kisgabor87 #8137 üzenetére
A többiek már leírták hol található. Jó lenne egy link a főképernyőre erre... Apex launcherben nem találtam ilyet sajnos...
Ma lemértem a feltöltési időt - ha eddig vki még nem tette volna meg -, tehát amióta az apex launchert használom, azóta képes 0%-ra lemerülni (nem feltétlenül jó a lipo akksinak). Apex előtt, mintha már 13%-nál lekapcsolt, vagy mindez a frissítés óta van? Nem is tudom
Tehát:
- típus: Wayteq 70i
- 0%-ról 100%-ra 2 óra 55 perc
- bekapcsolt állapotban, Wifi ment és időnként használtam is az eszköztGyaníthatóan kikapcsolt állapotban mindez vmivel rövidebb idő.
Gondolom ebben van +-10-15 perc.
Az mondjuk baromira zavar, hogy PC-ről nem lehet feltölteni. Ez azért vicc.
-
prestige77
csendes tag
válasz
Beállítások > Továbbiak... (legfelső sor)
Én erre az Airplane Mode Widgetet használom (repülő ki - wifi be és fordítva).
Én viszont azt kérdezném, hogy a Gyári adatok visszaállítása tulajdonképpen mit csinál?
Törli az összes adatot - ezt írja, de az oprendszert is? -
Recefice65
csendes tag
válasz
Beállítások/Továbbiak.../Repülőgép üzemmód
-
tjb007
nagyúr
válasz
Nem tudod bekapcsolni, az valamilyen oknál fogva kimaradt.
Ha szeretnéd a cellakészenlétet kiiktatni akkor ezt alkalmazd (bármikor visszaállítható): [link] -
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #7856 üzenetére
Mutatnál egy ilyen progit? Mert nekem semmi változás..
-
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #7856 üzenetére
az említett fájl bizonyos rendszerösszetevők, alkalmazások "fogyasztását" követi, statisztikát készít semmi közze a töltéshez...
-
Prien
addikt
válasz
kisgabor87 #7769 üzenetére
Állítva kézben tartva a jobb alsó saroknál nálam is előfordul egy kis vibrálás, de random módon és főleg magas fényerőnél. Egyelőre együtt lehet vele élni.
-
joe357
tag
válasz
kisgabor87 #7731 üzenetére
Helló. Van benne kalibráló funkció is, azzal meg tudod tenni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #7769 üzenetére
Mivel más 70i tulaj nem számolt be ilyen esetről ezért nagy valószínűséggel hardveres probléma lesz.
Ahogy olvasom nem ez az első ilyen eseted, szóval ajánlott a szervizbe küldeni. -
válasz
kisgabor87 #7565 üzenetére
szerintem nem jó az aksi, xtab-70 esetén átlagosan két óra alatt feltöltöm
vagy nem a valóságot mutatja a töltés kijelzés -
joe357
tag
válasz
kisgabor87 #7565 üzenetére
Tedd fel a battery monitor widgetet és nézd meg mekkora árammal tölt, valamint hogy alapból mennyit vesz fel a ketyere mert ha pl futnak közben progik amik megesznek 1-1,5 ampert akkor az már csak 1-0,5 A a 2-ből amit a töltő tud.
-
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #7538 üzenetére
Akkor félreértettük egymást.
-
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #7533 üzenetére
Röviden annyit, hogy átlag felhasználás mellett nem 4óra alatt fog lemerülni. Mindenképp tovább kell bírnia, mint az a kisebb társainak.
-
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #7530 üzenetére
Miért, te ha leülsz a tableted elé, 4órán át folyamatosan új linkeket nyitogatsz meg a böngésződön max fényerővel?
(egyébként xPADnál 3-4órát mondtak folyamatos videólejátszáshoz, internetezéshez, itt meg 5-6órát.) -
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #7517 üzenetére
Az 5-6órás töltési idő optimális. Nekem xPADon előfordul, hogy kikapcsolt állapotban több, mint 7óra amíg feltölt. (máskor 4óra is elég.)
Ez nem 1200mAH-s akksi, mint ami a mobilokban van. (3200-as) -
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #7382 üzenetére
De érted a dilemmát ugye?
Minden hivatalos út egyféleképpen kezdődik ha problémád van a készülékkel.
Szervíz.
Kaptál garijegyet,számlát.
Az egy + dolog,hogy Kelzsoca itt van és amiben lehet segít de a hivatalos út nem ő. -
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #7136 üzenetére
Az output megegyezik (5V - 2A), tehát bajt nem okoz.
(#7137) Brutális eb
Igen, a scroll nem okés plusz nem ártana egy kalibrálás sem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #7130 üzenetére
Lehetőség van, olyan WayteQ GPS töltő ami kompatibilis is nincs.
1. lehetőség: autós inverter
2. lehetőség: [link](#7132) Victoryus94
Megint csak azt tudom mondani, hogy a hiba nálad van. Nálam nem fagy, Wi-Fi problémám sincs stb.
Húzd újra az egészet, ha úgy sem lesz jó akkor meg térj vissza a GB -re. -
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #7130 üzenetére
elvileg lehet hozzá autós töltőt venni.. ha a WayteQ honlapján nem írják, írj nekik lvelet, és kérdezd meg, melyiket támogatja..
-
Clemi
veterán
válasz
kisgabor87 #7087 üzenetére
Az első lépés, hogy rootolni kell a rendszert, majd feltenni egy olyan programot, ami rendszerszinten nyúl bele a folyamatokba. Erre én a Titanium Backup + root progit használom. Ezekben a programokban kilistázod a telepített alkalmazásokat, és bármelyiknél ki tudod választani a tiltást, amit "jegelés"-nek szoktak elnevezni, de ugyanott bármikor feloldhatod a tiltást, vagyis kiolvaszthatod az adott programot.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #7087 üzenetére
Beállítások → Alkalmazások, itt rámész az Összes feliratú fülre, kikeresed az alkalmazást, rányomsz és ha ott találsz egy Letiltás feliratú gombot ami aktív akkor le lehet tiltani. Ez csak a gyári alkalmazásoknál működik, amit a Play Store -ból töltöttél le annál nem. Amelyik gyári alkalmazást korábban frissítetted (pl. Maps) azt csak úgy tudod letiltani ha előtte eltávolítod a frissítést (Frissítések eltávolítása gomb). A letiltással az alkalmazás indíztóikonja is eltűnik a menüből, ha később újra használni szeretnéd akkor csak újra engedélyezni kell.
-
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6972 üzenetére
Első körben én a routert/titkosítását és a net fajtáját linkelném.(Adsl,optika,mikro,stb...)Illetve modem,router log filest.(Főleg az utobbiból derűl ki sok minden)
-
Clemi
veterán
válasz
kisgabor87 #6639 üzenetére
TP-Link 1043N
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #6644 üzenetére
Ennyire durva hiba senki másnál nincs, mint Nálad, ezért mondtam, hogy ki kellene vizsgálni, mert lehet hogy hardveres eredetű a problémád.
A router egy modem-router kombo, tehát hiába is írnám le a pontos típust, nem sokra mennél vele.
(#6646) joe357
Rendben.
-
joe357
tag
válasz
kisgabor87 #6629 üzenetére
Ma én is írtam nekik ezzel kapcsolatban. Nekem is ez volt az első gondolatom hogy gingert kéne rá rakni + 5e olcsóbban vehettem volna normál 70-t de gondoltam az 1Ghz meg az ics megéri. Hát nem
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jelenleg több készülékre is dolgoznak az ICS frissítéseken, a beérkező hibákat is fogadják, de valószínűleg nem mindig ugyanaz az ember ül a gép mögött, tehát türelem.
Attól hogy egy nap többször leírod a fórumba a problémád nem fog megjavulni semmi sem.Nálam itt van egy 70i és nincs gond a wifi-vel, lehet egy problémás darabot fogtál ki amit lehet jobb lenne szervizbe küldeni.
-
Clemi
veterán
válasz
kisgabor87 #6631 üzenetére
Az a gáz, hogy nem konzekvensek ezek a merevre fagyások. Most megint kipróbáltam, most nem fagyott le. Tegnap este míg piszkáltam, kb 5x kellett a reset gombot benyomnom. Az előző tabletemen ennyi fagyás fél év alatt nem volt, mint amit ez produkált néhány óra alatt. Csak az a gáz, hogy nem tudom ez a rosszul portolt ICS vagy a hardver hibája.
A legbosszantóbb mindközül nekem az, hogy nincs kapcsolat egyik naptár programmal sem a google fiókom naptárával, és a facebook névjegyzéket se hajlandó beolvasni, csak a google+-on lévő ismerőseimet.
-
axillar
csendes tag
válasz
én is kezdem ezt érezni, de azért reménykedek, hátha idővel kijavítják ezeket a hibákat. Viszont őket is megértem, úgysem fogják bevallani, hogy ez egy általános probléma, az elég rossz fényt vetne rájuk. Azért remélem a háttérben csak dolgoznak rajta és nem csak azon, éppen melyik sablonmailt húzzák elő nekünk.
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #6632 üzenetére
Az xPAD/xTAB-70 -en lévő 2.3 -ban (2.2 -ben is volt) vannak szoftveres gombok, gondlom akkor abban is lesz amit felraknak.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Valakinek már felajánlották (nem találom a hsz.t), hogy ha karaja akkor felrakják neki a 2.3 -at, ehhez csupán el kell vinni hozzájuk.
-
counterbill
senior tag
válasz
kisgabor87 #6540 üzenetére
Én vagyok a hülye de ,hogy is kell felrakni a patchet?
Elolvastam az első oldalt..be is jött a recovery a hangerő lenyomásával..viszont lépkedni akartam benne a - hangerővel erre csak újra indult
Szal gondolom nem úgy megy mint a cmwben..
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #6534 üzenetére
Van rá ötletem, de erre már csak holnap tudok ránézni
(#6535) Prien
-
axillar
csendes tag
válasz
kisgabor87 #6472 üzenetére
Köszi a választ. Próbáltam az általad említett böngészőket és sajnos nem csak az a miniakadozás fordul elő, hanem amikor egy HD videót szeretnék megnézni (vagy nem is feltétlenül csak annál) akkor lefagy tőle az egész cucc és csak egy újraindítás segít, vagy ha várok "egy órát" akkor nagy nehezen kilép. És nem amiatt van, hogy nem tölti le a videót, mert látszik a sávon, hogy azt letölti. Olyan mintha egyszerűen nem bírná lejátszani. Remélem, ez nem valami hardveres hiba, mert amúgy más videókat (nem online) le tud játszani és nincs baj a sebességgel. De akkor jelentem ezt a wayteq-nek is.
-
_seth_
veterán
válasz
kisgabor87 #6424 üzenetére
Nálam nem fordult elő ilyesmi eddig.
-
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6355 üzenetére
Kedves kolléga nem kell papagájjá változni és azt szajkózni amit én mondok.
Teljesen egyértelműen leírták jelezd a problémád a gyártó felé.ha ez megtörtént a legtöbb amit tehetsz a nyugodt,türelmes várakozás.Dehát olyanra vársz öteltet amire nincs vagyis tessék.
1.Mondtam a router firmware cserét.
2.Vegyél egy usb-s mobilnet sticket.
3.Vidd vissza gariba.De könyörgöm ezek az ociok szerintem minden 14 éven felülinek eszébe jutnak főleg ha nem 1 napja szenvednek vele....
És lettek is már ide postolva.....
A vidora is kaptál kb 4 lehetséges opciot.....
-
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6352 üzenetére
Felesleges kiabálni .
Ha kicsit is olvasnál a témában megérthetnéd,hogy ez nem jelent semmit...Nekem pl tökéletes a net desire hd-val öregem wildfirevel szív.
Máshol meg fordítva van....Ahány router és droid annyi szokás.
De nyugi v2 egyébként is írva lett,hogy jelezzd a fejlesztőknek ne itt a topikban siránkozz.Tudod sültgalamb effektus.
Ha így teszel lehtséges,hogy patch is érkezik rá..... -
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6345 üzenetére
Nézz rá a routeredere is már írtam.
Egy router firmware frissítés csodákat tehet....Ez mindenkinek szül akinek wifi problémája van.
+ Nem árt b/g/n mixedre állítani a cuccot ha van rá lehetőség. -
counterbill
senior tag
válasz
kisgabor87 #6345 üzenetére
ja ez nálam is ilyen..söt olyan is volt nem egyszer h rányomok bekékül egy kicsit pár másodpercig ugy van majd megint nincs benyomva...reménykedek h ök is rájönnek a hibákra azt kiadnak vmi frissitést..nem szivesen vinném már most vissza...ma egy hetes a kütyü.
A videó nem is érdékel annyira max konvertálok stb...de ez a wifi meg memokari dolog zavar. -
counterbill
senior tag
válasz
kisgabor87 #6328 üzenetére
Írtam is nekik egy levelet gyorsan
-
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6320 üzenetére
Azért mert nem mindegy az sem,hogy milyen bitrátáju az a 1080p.
De ez már a 70- esnél is számít sőt moblikonál is...
Tehát ez nem a tab hibája.Egyébként meg le lett írva probálgjatok több lejátszót is.
Az első hszban asszem benne is van mit támogat kodek szinten. -
Recefice65
csendes tag
válasz
kisgabor87 #6320 üzenetére
Hát igen PC-n meg laptopon elég egy jetAudio meg egy PowerDVD 11 és megy minden.
Szolid 3470-es és 4250-es videokártyákkal. Itt meg megvagyunk fagyva!!! -
Recefice65
csendes tag
válasz
kisgabor87 #6310 üzenetére
xtab-70i-m van nekem is. Felraktam a flash playert de szaggatnak az indavideók így is.
-
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #6310 üzenetére
Fel tetted már az Adobe Flash Playert?
(ha nem, akkor tedd fel). -
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #6281 üzenetére
Szerintem légy türelemmel...Wayteq eddigi hozzáállását tekintve mind xPAD-ra, mind xTAB-ra adott ki már elég sok javítást/frissítést...szinte biztos hogy 70i-nél sem lesz ez másképp, ha gond van megoldják...
-
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #6274 üzenetére
TuneIn még mindig megy...
-
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #6275 üzenetére
senki nem mondta hogy gyorsabb lesz, az volt hangoztatva hogy vékonyabb csíkszélességgel készült MESON3 van alatta aminek u.a. a max. órajele (1000Mhz) csak a min. tér el mivel nem 200Mhz, hanem 100Mhz. Így ezeket összegezve jobban bánik az akkumulátorral...sokkal.
Free verziós TuneIn felrakva rádió lejátszás jelenleg még megy...3:50
Tölts fel valahová abból a filmből egy részletet...mert lehet hogy tényleg hardveres a gond...
-
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #6271 üzenetére
Kár ezen az egészen veszekedni, 70i tényleg nem tartja alvóban a wifi-t ahogy xTAB70 sem, de ébresztés után azonnal csatlakozik, és wifi ki-bekapcsra is tökéletesen reagál...de ez nem egészen android bug, mert ez ennél jóval összetettebb....sajnos.
Korábban áradoztál(#6141) az akksi időről most meg már az sem jó?
Videónál pedig nem emlékszem milyen kódolású filmről is van szó???
De akár egy sample-t is feltölthetnél belőle valahová hátha egyszerűbben tudunk segíteni... -
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6269 üzenetére
Persze legyen igazad....Legalább fotot a két készülékről együtt.
Wifi hiba android bug?
Nem tudom jópár készülék megfrodult már a kezeim között droidos nem igazán mondhatnám,hogy konkrét droid hiba.
A video meg nyilván akadni fog szoftveres módban..........User error.
Valszeg a wifi is nézz körűl a routered firmware környékén.......
Ha minden jól megy 9 perc múlva én is 70i-t fogok használni. -
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6266 üzenetére
Elnézésed de kérlek videózd már le a 70i hibáit hamár ott van a sima 70 a kéznél köszi.
Mert haverom két napja használ i-t és semmiféle video szaggatás és wifi problémája nincs.Videora dice playert használ
-
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6259 üzenetére
Miért informálod félre?
Hogyan lenne jobb a ginger az ices-nél hogyha még meg sem, jelent a gyári frissítés?Buherált alpha romból levonni végkövetkeztetést... ....gratulálok.
Ráadásúl a 70i jobb,proci,stb......
-
bferenc
tag
válasz
kisgabor87 #6259 üzenetére
Milyen problémáid voltak, ha meg szabad kérdezni?
-
törölt tag
válasz
kisgabor87 #6255 üzenetére
Beállítások->Wi-fi-> Menü gomb->Speciális -> Tartsa bekapcsolva a Wi-Fi-t alvás alatt
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #6236 üzenetére
Csak az adott partíció tartalmát fogja törölni, ami minden beállítást és programot töröl az a wipe data/factory reset.
-
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #6236 üzenetére
Elméletileg csak a "cache" -->gyorsítótárat törli.
Gyorsítótár: A gyorsítótár vagy cache (ejtsd: „kes”) francia eredetű kifejezés (jelentése: „rejtekhely”, „rejtett”), a számítástechnikában az átmeneti információtároló elemeket jelenti, melyek célja az információ-hozzáférés gyorsítása. -
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #6234 üzenetére
Recovery módban elindítod és ott a wipe cache partition -t választod.
-
_seth_
veterán
válasz
kisgabor87 #6198 üzenetére
Akkor nem tudom nálam mi lehet a gond vele. Első bekapcsoláskor jó, után pl ha a kijelző lekapcsol vagy én altatom el a gépet visszakapcsolás után már nem megy/nem kapcsol be a wlan
Másnak esetleg ötlete van, hogy mi okozhatja?
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kisgabor87 #6132 üzenetére
Nekem még 1x sem fagyott le, most is épp böngészőben (gyári) nézek youtube-ot.
-
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #6135 üzenetére
Sajnos nem emlékszem.. most nem sikerült..
December körül vittem szervizbe a tabletem, előtte használtam így.
Haverom mutatott valamit, és az alapértelmezett böngészőnél youtube linkeknél megkérdezte h mivel akarom indítani (flash player, youtube player, MX player, meg volt még 1)Ezt a youtube letöltőt ajánlom mindenkinek!
Több választható formátum, képméret közül lehet választani. (köztük flash, mp4, mp3, 178*102-Full HD méret között (persze csak ha a videó eleve 1920*1080pixeles)
http://m.tubemate.net/
Android marketen múlt hónapban fent volt, de eltűnt! -
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #6136 üzenetére
Irány a szerviz.
-
Victoryus94
őstag
válasz
kisgabor87 #6132 üzenetére
Próbáld meg leszedni az Adobe Flash Playert, vagy a Youtube video playert a marketről.
-
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6130 üzenetére
A gyári google youtube app mindenkinek fagyogat.(valaki linkelt már itt alternatív yt appot most nem találom bocs)
Próbáld meg feltenni az opera böngészőt a beállításokban user agentetet desktopra állítani és böngészőben youtubozni.
Nálam így minden franko. -
counterbill
senior tag
válasz
kisgabor87 #6113 üzenetére
Igen sajnos nekem is fagyott párszor. Bár mindig akkor hogy ha nem zártam be a n64oidot. Gyári launcher kuka,nagyon szagat. go launcher hd direkt tabletra csak ugy hasit. Csak jön vmi frissités hozzá majd. Viszont nálam a videok nem szagatnak és youtubon is megy a hd lejátszás böngészöben.Viszont mindig van egy térerő jel az óra mellet. Gondolom a net akar lenni ha lenne bedugva .Nem lehet vhogy kikapcsolni? Repülő modba nincs ott.
-
Raypapa
tag
válasz
kisgabor87 #6115 üzenetére
Bocs az áprilisi tréfáért! Csak muszáj volt betennem ezt a kőkori iPad-et
-
Raypapa
tag
válasz
kisgabor87 #6113 üzenetére
-
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #6048 üzenetére
nah ez kb. már a hihetetlen kategória
, azért talán segítene ha közölnéd hogy milyen készüléked van (xPAD v. xTAB), és milyen rom-ot, Launcher-t használsz...segítünk
-
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6048 üzenetére
Vidd vissza szervízbe.
De ha van lehetőséged elötte kérlek vedd videóra a jelenséget és linkeld be ide köszi. -
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6045 üzenetére
Amikor piros elengeded....
-
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #6041 üzenetére
az alapvető dolgokkal illendő lenne tisztában lenni, ezzel magadnak és mindenki másnak is rengeteg időt spórólnál, persze egyszer mindenki volt kezdő, és ha választ kapsz a kérdésedre azt nem megkérdőjelezni szokás hanem megköszönni...
-
Herbieh
csendes tag
válasz
kisgabor87 #6041 üzenetére
igen
-
Herbieh
csendes tag
válasz
kisgabor87 #6038 üzenetére
(#6038) kisgabor87: hosszan rajta tartod az ujjad, majd lehuzod a kepernyo aljan megjeleno "kuka" ikonra
(#6036) fa4hu: +1
-
Raypapa
tag
válasz
kisgabor87 #5989 üzenetére
Még annyi info, hogy az xTAB-70-hez több helyen lehet kapni képernyővédő fóliát is, ellenben a Concorde-hoz nincs és nem is ígérnek...
A Concorde-ban az sem tetszik, hogy a képernyő érintésekor keletkezik egy fura "hullám", nem tudom másként leírni, mint amikor vízhez érsz hozzá... A szerviz szerint ez teljesen normális... Szerintem: -
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #5883 üzenetére
Igen, az ICS miatt nincsenek az xTAB-70i -n fizikai gombok, hogy az xPAD/xTAB-70 -nél hogyan lesz megoldva az csak akkor fog kiderülni ha már ki lett adva.
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kisgabor87 #5811 üzenetére
Próbáld meg kitörölni az összes tárolt wifi helyet a tabból. Nekem ez androidos telefonnál bevált.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #5747 üzenetére
Beállítások-Adatvédelem-Gyári adatok visszaállítása
(#5746) gabezzz222
Valószínűleg már a héten felbukkan a boltok polcain.
-
keszo
őstag
válasz
kisgabor87 #5489 üzenetére
Ha a nyomtatódon van "közvetlen usb port" amire pendrivet lehet kötni azon próbáld meg.
-
szponzor
senior tag
válasz
kisgabor87 #5489 üzenetére
A PrinterShare nevű program ingyenes verziójával meg tudod nézni, hogy kompatibilis-e a nyomtatót a programmal és ha igen, utána meg kellene venni a fizetős verziót és lehet hálózaton belül nyomtatni.
-
Bibby
addikt
válasz
kisgabor87 #5468 üzenetére
Nálam maximum három és fél óra amíg bírja, 35% fényerőn. Mit csinálok rosszul?
-
ClaydovE
aktív tag
válasz
kisgabor87 #5460 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-933769.html
Ott valami toucdown nevű programot emlegetnek, meg hogy lehet, ha a google fiókba beteszed a cimjegyzékedet, akkor onnan el tudja érni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #5442 üzenetére
Ha root-olt a készüléked, akkor egy megfelelő fájlkezelővel (pl: root explorer) keresd ki a system/app mappát, majd ezt a két apk csomagot töröld ki: Maps.apk, Street.apk.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #5440 üzenetére
Használtad is az alkalmazást?
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #5428 üzenetére
Adapter közbeiktatásával lehet nem fog menni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #5424 üzenetére
Mini HDMI, ha össze szeretnéd kötni mondjuk TV-vel, egy mini HDMI-HDMI kábelre van szükséged (nem adapter, közvetlen kábel)
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #5396 üzenetére
Kamera van rajta (igaz előlapi), QR kód olvasó alkalmazást lehet rá tölteni, szóval akadálya nincs, igazából csak maga a QR kód szabhat neki akadályt (pl. amelyik túl kicsi azt elég nehezen fogja tudni beolvasni a gyenge kamera miatt).
-
tjb007
nagyúr
válasz
kisgabor87 #5394 üzenetére
Amennyiben a fizikai reset (kis lyuk) gombra gondolsz úgy igen, csak újraindul tőle.
Hogy mi várható és mi nem azt a WayteQ -től kell megkérdezned: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest