- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
_seth_ #11334 üzenetére
Ma vissza is kaptam a tab70i-t, teljesen új kijelző került bele a külső touch panellel együtt, az új kijelzőn a fólia ugyan pár helyen kissé karcos de legalább működik. A javítás 8 nap volt ami bőven kibírható és boltba vittem be és onnan is hoztam el. (Mezei pirospont jár a debreceni Mobilx-nek érte
)
-
_seth_
veterán
válasz
lbence #11333 üzenetére
Garancia időn belül van még bőven, így ingyenes lesz
kelzsoca: mindenhol így van szerintem más műszaki cikkel is csak sokszor azzal zavarják el az ügyfeleket, hogy akkor az is idő amíg tőlük eljut a szervizbe majd onnan vissza inkább menjen oda ahova a garancia levél amúgy is szól... de legjobb ott leadni ahol vettük, szórakozzanak vele ők
-
_seth_
veterán
Ma leadtam a tabletet szervizbe, elvileg szalagkábel hiba és köv hét elejére elkészül, várom
-
_seth_
veterán
Erre mondjatok valami okosat... vagy keressem azt a bizonyos elektronikai hulladék tárolót?
Most egyébként meg sem javult resetek után sem.... Megcsináltatom hibátlanra, hogy el tudjam adni... ennyi lesz vele.
-
_seth_
veterán
Youtube nem hajlando elindulni, eddig nem volt gond vele, leszedtem majd felraktam ismet de semmi.....
-
_seth_
veterán
Az új 70i sw hibátlan eddig, számomra teljesen. A wifi gond megszűnt, atom stabilan tartja a jelet, ha elalszik a gép lekapcsol ha feléled egyből kapcsolódik is a wifire, tökéletes
(Ugye, hogy nem a routerrel volt gond
azért 5 laptop, 3 telefon nem téved
)
Szerintem még az akkuidő is javult valamennyit, és sokkal gyorsabb is lett, igaz nekem az előző rajta még az volt amivel vettem, a köztes javítottat nem raktam fel inkább megvártam a mostanit.
-
_seth_
veterán
Eddig a gyári rendszer volt a 70i-n, tegnap frissítettem és azóta a wifi valóban tökéletes lett. De szerintem maga a rendszer is nagyon sokat gyorsult. Hibát eddig nem találtam igaz, nem is kerestem
-
_seth_
veterán
Nekem sem jött be a szélvédőre rakott gps, mind1 mekkora mert mögötte világos van és nehezebben látni, ezért is építettem be + így nem kell a kábelekkel szórakozni, pláne a tmc antennáját is a két A oszlopba vezettem el, gyújtáson tölt, ha leveszem nem tölt, szivargyújtót nem foglalja el, meglepő de már lassan 4 éves lesz és úgy sem halott az akkuja, hogy folyamatosan áram alatt van. Egyébként az is igaz, hogy hangja van... jó persze van amikor rá kell nézni mert nem egyértelmű de ez van
-
_seth_
veterán
válasz
#35723520 #9618 üzenetére
7"-on navigálni? Nem rossz de kissé túlzás szerintem. A kezdeti 3,5"-os gps-ek valóban kicsik voltak de egy 5"-os már szerintem bőven megfelelő. Igaz látásproblémám még nincs így ezen is látom amit kell
Sajátom: sötétben világosban természetesen wayteq igaz még egy régebbi x920bt tmc-vel, egy tab50 nem lenne rossz de igazából totál felesleges lenne így marad ez a 920-as -
_seth_
veterán
válasz
realmadrid #9333 üzenetére
-
_seth_
veterán
Igen azaz, android világában már csak a micro jut eszembe
Na igen nem ártott volna, hogy ha ezen is microusb van, főleg jó pont lett volna ha tölteni is azon lehetne vagy legalább a miniusb-n.
Én itt olvastam, hogy mennyire jó a gyári bőrtok de nekem sem jött be igazán, amit anno még az alcor e-padhoz kaptam sokkal használhatóbb darab volt. A gyári tokjában hordom én is többnyire, kis táskába pont méret, de pl vonatozáshoz vittem a bőrtokot amivel jól lehet filmezni. (Na de legalább nem is volt drága, talán 3400 volt nálatok).
-
_seth_
veterán
válasz
Diamond500 #9080 üzenetére
Adnak vele gyárilag mini usb- sima usb átalakítót.
-
_seth_
veterán
válasz
LamaCube #9074 üzenetére
Áhh, miért lenne drága? Fél évesen új áron?
35-től indul árgépen
Amikor megjelent a Tab70i akkor én is akartam venni itt a ph-n egy sima tab70-et, 35-be árulta az is, akkor még 36 volt a legolcsóbb belőle így köszönöm nem kértem
38-ért pedig új 70i tulaja lettem
(Vaterán már láttam 25-be korrekt állapotú tab70-est)
-
-
_seth_
veterán
Újabb hiba: nem hajlandó elfordítani a képet, hiába van bepipálva, hogy automatikus legyen a képernyő elforgatása sem ki-be kapcs sem reset nem oldotta meg
-
_seth_
veterán
HDMI: adapterről volt használva, kipróbálom majd adapter nélkül is, bár nem sürgős csak kíváncsiságból dugtam össze a tv-vel.
Ui.: Másnak is csinál olyat a tab70i, hogy bekapcsoláskor a fekete hátterű wayteq logó helyett totál fehér kép jön be és az függőlegesen csíkozódik? Eddig nem igazán érdekelt a dolog de tegnap egyszer ugyanilyen csíkozást csinált a google playben keresgélés alatt is, utána egy darabig a fehér szín villogott majd abbahagyta. Utána pár órával pedig a lockscreenen csinálta ezt
Eddig nem olvastam, hogy másnak ilyet csinálna így gondolom ez nem normális dolog. De ha visszaviszem gariba mi van ha pont akkor nem fogja ezt csinálni? (Teljesen érintetlen rajta a szoftver)
-
_seth_
veterán
Tab 70i-t full hd tvre kötve se kép se hang nem jön be a tv-n. Panel/720/1080-as módban sem. Reset, restart megvolt de így sem. Van ötlete valakinek, hogy mi lehet a gond? (A tv laptopról képet-hangot is ad hdmi kábellel, fényképezőgépről szintén, nem hinném, hogy a tv a ludas.)
-
_seth_
veterán
válasz
kelzsoca #6555 üzenetére
Auto csatornán sem lett jobb a wifi nálam sajnos. TPLink 1043ND, wpa2, reboot, ki-be kapcs minden eszközön megvolt már. A tab már rendszervisszaállítást is kapott, wipe cache is megvolt.
Tekintve, hogy egészen pontosan 5 laptop, 4 androidos telefon működik szépen csak a tablet nem így mégsem a hálózatot kellene teljesen átszervezni
Legfeljebb a tabot nagy lendülettel a harmadikról kidobni
Na de még várok vele hátha hamarosan kiadnak egy új szoftvert hozzá. Jah, a defym wlanon megosztott mobilnetét sem látja egy rövidebb szundi után a tab.
Bosszantó hiba ugyan de még elviselhető egy következő frissítésig.
-
_seth_
veterán
Jelenleg fix csatornára van állítva, megnézem este, hogy változik-e ha autora állítom.
-
_seth_
veterán
válasz
kelzsoca #6489 üzenetére
Elaludt a gép kb 10 percre, felélesztve ismét nincs net és vissza sem kapcsolható sajnos, nálam nem változott semmi sem sajnos (a menüponton kívül persze).
sid87: 16-ossal nekem sem boldogult de egy 1 gigással már ment, az 1-es hszben írták, hogy 1-2 gigással érdemes frissíteni.
Wipe cache kész, majd írok milyen lett.
-
_seth_
veterán
válasz
kisgabor87 #6424 üzenetére
Nálam nem fordult elő ilyesmi eddig.
-
_seth_
veterán
Akkor csak az enyém elcseszett darab
Beleteszem, a kamera minden a helyén pont a lyuk közepén, és nem akar a teteje szépen rácsukódni csak ha erőltetem és még beljebb tolom a tabot a tokban de akkor már félrecsúszik a kamera és a fényérzékelője is na akkor feszülve már rápattan a mágnes
-
_seth_
veterán
Az xtab70 eredeti bor tokja nem jo a 70i-re? Mas lenne a ket keszulek merete?
-
_seth_
veterán
válasz
Recefice65 #6315 üzenetére
Azt tudom
De a gyárival próbáltad már?
-
_seth_
veterán
válasz
Recefice65 #6312 üzenetére
Gyári lejátszó?
-
_seth_
veterán
válasz
counterbill #6303 üzenetére
Ez a hang hiba nekem csak a telepített videólejátszókkal jött elő, a gyárival ugyanazzal a videóval már nem.
-
_seth_
veterán
válasz
bull84ghia #6298 üzenetére
70i került 38-ba nekem újonnan. Vezetéknélküli egér 2e. 16gb sd 5e, és mégis csak egy régebbi géped lesz, ez a Te döntésed
-
_seth_
veterán
válasz
Brutális eb #6268 üzenetére
Wifi gond nálam is van sajnos 70i-vel. Be-ki kapcs után nem lehet ismét bekapcsolni, ha elalszik a gép utána nincs wifi, és nem is lehet ezen állítani sem (wifi, spec részén nincs ilyen állítási lehetőség az ics-ben). Szóval ez valós gond sajnos. Ellenben a gyári media player minden videót gyönyörűen visz.
(Wifi gond defy-nél is volt bizonyos romokkal, sőt nálam a hivatalos cm-el van is, hogy ki-be kell kapcsolni, hogy jó legyen de az legalább kapcsolható)
-
_seth_
veterán
válasz
kisgabor87 #6198 üzenetére
Akkor nem tudom nálam mi lehet a gond vele. Első bekapcsoláskor jó, után pl ha a kijelző lekapcsol vagy én altatom el a gépet visszakapcsolás után már nem megy/nem kapcsol be a wlan
Másnak esetleg ötlete van, hogy mi okozhatja?
-
_seth_
veterán
70i tulajoktól kérdezném: másnál is előfordul, hogy wlan be-ki kapcsolás után nem kapcsolható be ismét a wlan csak újraindítás után?
-
_seth_
veterán
"A(z) "XY" alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt (-101)."
Erre mi a megoldás? Egy zsír új 70i írja ki ezt a hibaüzenetet, kereken 0 programot sikerült eddig feltelepíteni. Angry birds, youtube is ezt írta ki. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest