Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
szia, megjelent a telepítést követően egy háromszög ikon a wifi és az elem ikonok között. az mi? szürke, mint az elem ikon, amikor lemerülőben van. xtab70, görgetés javítást követően. köszi
-
-
-
-
bocs, hogyan lehet törölni? (tabon vagyok és nehezen létom át)
-
válasz
counterbill #9444 üzenetére
már nem gyötröm a gépet, örülök, hogy szépen működik, az LD: Shrine engem kielégít, (a Nightmare fokozat után a Hell pályái szórakoztatnak), a 3D gyorsító eltávolítására gondoltam fent a gépemről
-
válasz
counterbill #9444 üzenetére
már nem gyötröm a gépet, örülök, hogy szépen működik, az LD: Shrine engem kielégít, (a Nightmare fokozat után a Hell pályái szórakoztatnak), a 3D gyorsító eltávolítására gondoltam fent a gépemről
-
válasz
Brutális eb #9442 üzenetére
szia! azt hiszem elkéstem a dologgal.
-
válasz
counterbill #9439 üzenetére
akkor érdemes megvenni, nfs shift néhány kanyar után xtab70-en kifagy (nálam), i-n megy szépen?
-
-
-
kelzsoca nextgen
-
válasz
realmadrid #9174 üzenetére
kicsit fentebb mai téma volt 7000+áfa
-
válasz
realmadrid #9173 üzenetére
fényerővel kapcsolatban valahol azt olvastam, hogy jobb autómata módban használni, én így működtetem, (bár néha gyanus, hogy nem is működik, kelzseca nextgen romjánál sokkal aktívabb volt mint ics-nél)
-
válasz
realmadrid #9166 üzenetére
szia! nálam 4-5 órát kibír, ha nem játszom, illetve minden le van tiltva amit itt a fórumon eddig javasoltak, a gép 4 hónapos, az biztos, hogy nem mindegy mikkel terheled, első hangzásra kevés, de előfordul nálam is, hogy két óra múlva már töltöm, én a töltőt viszem magammal, ahol tehetem simán rátöltök, az akksi nem fog korábban tönkre menni, szerintem...
-
-
-
-
-
-
-
válasz
rollins #9013 üzenetére
korábban valaki javasolta az Apex launcher-ét használatra, nálam az kedvelhetően gördülékennyé tette az xtabomon az ICS használatát. (én szeretek időt áldozni beállítások böngészésére, csak szégyenemre legyen magyarul) gyári böngésző helyett az operát használom, bajom nem volt vele. korábban a delfines böngészőt használtam, de az egyik frissítése után valahogy "duplán" tölti az oldalakat, 2* pufferel? szóval nagyon tetszik Kelzsoca nextgenje, de inkább megvárom, hogy ICS-csel kezdjenek valami jót a srácok
-
mondjuk: XTAB-70_ICS_custom_Apeelme_v1 vagy ...
-
-
-
-
-
válasz
levi.hungary #8998 üzenetére
Szia!
#8970 leírtakat hajtod végre úgy, hogy root joggal rendelkezve, megfelelő file kezelőt igénybe veszel, például root explorer, es file explorer; megkeresed a file-t, hosszan rányomsz, lefele görgetve lesz Edit parancs a szerkesztéshez. Változtatásokat elmentve, ha jól írtam a fentieket működni fog. (Talán valaki egy igennel megerősíti.)
-
-
-
-
-
-
-
-
Alvás közben miért ne dolgozna a rendszer? Nem kikapcsoltad, szerintem normális, hogy üzemi hangokat hallasz.
Amennyiben a töltés miatt vizsgálod ilyen 'mélyen' a géped illetve ics működését, rendben - alvóban xpad70 ma reggel kb 1 óra alatt töltött nekem 45%-nyit (nem 0-15%-ról kezdtem). -
-
válasz
kisgabor87 #7565 üzenetére
szerintem nem jó az aksi, xtab-70 esetén átlagosan két óra alatt feltöltöm
vagy nem a valóságot mutatja a töltés kijelzés -
sziasztok
vettem egy gyári tokot, (szép, igényes, jó a szaga), ami ha kitágul egy kicsit is, nehézkessé teszi a fekvő módú használatot, de megoldás, ha alul és felül két oldalú ragasztó használatával rögzítünk a bőr és a tab között. szükség esetén mindkét felületről maradéktalanul eltávoltható. üdv -
-
-
válasz
counterbill #7018 üzenetére
nekem is ment a real korábban, most nincsen fent a gépemen, a hunter simán megy. osmos nevű játéknál hangot nem lehetne rávarázsolni? (
xtab70) -
-
válasz
Victoryus94 #7013 üzenetére
illetve imádom a léghokit élőben, de ha megtanulod irányítani a tabon, hamar fel tudod idegesíteni az ellened játszó barátodat
-
válasz
Victoryus94 #7011 üzenetére
samurai II
dungeon hunter
pes2012
ceramic...
gombfoci (egyszer kötelező)
the lost city -
válasz
Victoryus94 #7011 üzenetére
linkedet lementettem, marketes programokra gondolsz?
mindjárt megnézem :-) -
válasz
Victoryus94 #7008 üzenetére
köszi, türelmes vagyok, igaz naponta többször is rápillantok a hivatalos oldalra, hátha...
-
-
-
válasz
Victoryus94 #7003 üzenetére
rendben, köszönöm, semmi baja (mulya vgyk)
kaphatnék egy direkt linket xtab 70-hez való ics letöltésre? :-) -
válasz
Victoryus94 #7003 üzenetére
köszi reset: )
-
szervìzbe nextgennel elvihetem, ha úgy adódik, hogy az a megoldás, garanciális még a gép.?
-
sziasztok! xtab70-es gépemről írom, hogy nem tudom kikapcsolni a gépet, természetesen alvóba se megy le :-(, merjek resetelni? változás annyi, hogy tokot kapott a gép, talán túlmelegedett? Kivettem a tokból, ennyi idő alatt mindenképpen kihült normál üzemi hőmérsékletre, semmi reakciò a gomb részéről. Tanácsolni tudnátok valamit? Szerintem nem számìt, nextgen-t használom jólesően
-
kelzsoca, szia
amit kaptál xtab-70-hez, megegyezik az orosz ICS-vel (azon belül type2)?
(aztán gapp-t kell telepíteni?)#6862
AC3 hangsáv javítás első lépése ez: license.efuse telepítés?köszönöm
-
-
sziasztok, ezek jó értékek, örülünk? :-) Quadrant: 2502 pont Antutu:2830
-
-
-
-
-
sziasztok xtab70 az általam használt gép, a méltán dicsért nextgen kelzsoca féle rommal, és egy óvatlan mozdulattal a főmenű ikonját sikerült lecserélnem, azóta körülményes néhány program indítása. meg lehet oldani újra telepítés nélkül? :-)
-
válasz
kelzsoca #5825 üzenetére
Szia
nagyon szép lett, sikerült telepítenem
az #5564 telepítési útmutatója számomra félreérthető volt:
a második pont így kezdődik: A kicsomagolt fájlt ... - a letöltött update.zip nem kicsomagolandó!
a többi stimmel
kelzsoca, tjb007 - kezdem érteni - értékelni a munkátokat
köszönettel:
-
-
-
-
Ha el szeretném kerülni a kellemetlenségeket, melyiket érdemes végül is telepíteni, ha gépem xtab70?
Nextgen xpad70 rom
2011.11.01 2.3-v2-kelzsoca
2011.12.01 xtab-70-Gingerbread-kelzsoca
Gingerbread v1.1
Ha jól értem a wifi mind a négy esetében javítva van, és egyedül az elsőben nem használhatóak a képernyőn levő soft gombok?
Válaszaitokat köszönöm. -
-
Hát, mindegy.
Novemberi kelzsoca menjen fel, vagy az 1.1 ginger, ha rossz a wifi letöltési ..., rossz amúgy? Köszönöm az Idődet -
Crtl+F funkció táblagépek android esetében megtalálható, lehet így keresni? Böngészésre a delphin-t használom, ha netán ez számít. Bocs h nem igazán xpad70 kérdés.
-
válasz
kelzsoca #5598 üzenetére
Sziasztok, szia Kelzsoca. Amennyiben a novemberi kelzsoca telepítést részesíteném előnyben az 1.1 gingerrel ellentétben, a wifi le és feltőltési sebessége ugyan úgy javulna? Illetve a cellakiiktatást el kell-e végezni, számít valamit, xtab70, vagyis táblagép esetében fogyasztja az akksit? A másik root igénylő app alatt azt kell értenem, hogy egy másik nevű backup programmal próbálkozzak? Superuser programot elindítva mi lenne a csoda? Most már itt tartok.
köszi
-
-
-
sziasztok
segítséget szeretnék kérni.
friss xtab70 tulajdonos vagyok, mit sem sejtve belaktam életem első táblagépét, amikor felismerem, hogy lehetséges, nem jó a wifi le és feltöltési sebességem?
android 2.3.4 van a gépen
http://wayteq.hu/hu/sw-update-xtab70-gingerbread-v1-1
érdemes fenti telepítést elvégeznem? Ha jól értem ez egy gyári dolog, nem kelzsoca féle; esetleg az Ő egyik verzióját telepítsem?
bocsánat, a legújabb csak amiatt nem települ, mert eltünnének a virtuális billentyűk, a fizikaiak nagyon hamar tönkre mennének
cellainformációs ikon kikapcsolását sikerült megoldanom, kábé itt tartok, így kérdeztelek benneteket!köszönet
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest