- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Clemi
veterán
Véleményem szerint, ha alvó módba megy a gép, akkor ne fusson már semmilyen program. Amúgy meg megfigyeltem, hogy azért rendesen makacsul futtatja az Android az általa szükségesnek vélt programokat. Bezárom a Task killerrel, és pár mp múlva megint ott figyel a listában. Mondjuk ezt eddig is tudtam az Androidról, és épp ezért nem is használtam soha Task killert, mert majd ő maga rendezi a memóriáját, csak ez az ICS multitask gondolom kicsit más, ami egyben jó is, mert anno sokat dühöngtem az miatt, hogy mikor mondjuk a böngészőben egy hsz írása közben átléptem egy másik alkalmazásba megnézni valamit, mire visszaléptem volna az Android bezárta a böngészőt, és kezdhettem előlről az írást.
Megint csak egy kérdés, hátha tudja valaki a választ. Feltettem a Battery Monitor widgetet, és szerinte 800-850mA a töltőáramom, holott a töltőre 2A van írva. Nem kevés ez egy kicsit? Ezért tölt fel ez ilyen lassan. 1 1/2 óra alatt még csak 30% a töltöttség.
-
Clemi
veterán
A sima gyári lejátszóval néztem egy mkv file-t, ami ugye hardveresen dekódol. Próbáltam az MxPlayerrel is, ott ha átállítom sw, vagy gyors sw módra, akkor a hang néha elhallgat, és a kép darabos lesz.
A sima avi ami szintén AC3 hangsávos, teljesen jó hardveres dekódolással is.Ezt a most frissen elhozott gépen próbáltam a licencelés, és path telepítése után, vagyis a rom-ot még nem cseréltem le, a gyári ICS van rajta.
-
ClaydovE
aktív tag
az enyém class 4-es volt és amik korábban meghaltak azok is, amiket kaptam helyette megint megdöglöttek. Azután a fényképezőgépemben használtam, azóta is mennek. Mondjuk nem tudom van-e jelentősége, de mindegyik azután halt meg, miután pcre volt kötve a tab és usb kapcsolaton keresztül másoltam a kártyára. Nem közvetlen másoláskor, hanem a leválasztást követően egy idő után.
(kingmax, kingston kártyák voltak, nem gagyik) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest