- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
Mint Laikushozzáértő mondom
Az a baj szerintem hogy az átlag bámészkodó, csak valami kicsi kütyüt lát csak abból, nem tudja mi az átsiklik felette....
Gondolok pl az képen lévő "mod-ra". Szerintem elég komoly munka az egyedi blokk, és maga a komplett vízkör.Én ha ilyet csinálnék akkor biztos valamivel szemléltetném, pl egy monitor rá vagy valami..
-
Lehet jókor voltam jó helyen. Asrock nagyon bőkezű feltétel nélkül megkapom amit kérek. Bár szerintem ebbe benne van az is, hogy napi szinten beszélünk és találkozunk melóból adódóan. A Toshiba meg úgymond jött vele. Épp tegnap beszéltem róla, hogy nekem az alkatrészek mindennél többet érnek mert tudok legózni.
És igazából levideóztam 5 laptopot ennyit tettem és ez sem volt kötelező. Meg a Youtube is azért van, mert inkább elmagyarázom videóban mit csinálok, mert írogatni nem szeretek.
A legapróbb dolognak is örülök pl. pendriveot kaptam szerdán. Meg van nálam egy Akció kamera.
És nem is szoktam pofátlan lenni mindig csak azt kérem ami tényleg kell és tudom valamelyiknek lehet a termékei között.
Elég sokat megspóroltam velük, és tudtam venni egy komoly kamerát.
A Monstert meg megpályáztam és a versenyes gépet nem tart sokba átalakítani. Csak elég lusta vagyok.
Drizzt01 Nem ezek miatt mentem. Asszony baszogatott, hogy ha már ennyi munka volt vele és ilyen sokba került akkor vigyem.
Az Acer úgy jött a képbe, hogy egy monitor alá betettem a gépet hozzászólásba a facebookjukon.
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
A pontos tervüket még nem ismerem, de megjelent már a beharangozó írás, abban van rá utalás.
-
szab.tam
nagyúr
most nézem.
tápcincád nem veszélytelen dolog.
volt egy féltve őrzött titkom, de mára pont lesz*om.
létezik egy hdd hűtő, ami viszonylag olcson megkapható használtan.
Zalman ZM-2HC2
mivel begyűjtöttem néhányat, és csak be vannak dobozolva...
a laikus szemlélő azt hiszi, sima csövek.
f*t.
mind működő hőcső.
(volt egy csomó képem a szétszedésről, de nem találom. -
Drizzt01
őstag
-
-
-
csabi112
Modder
Néha azért ki lehet próbálni milyen a CNC-vel végzett munka, főleg billentyűzetnél, ahol nagyon nagy pontosság kell.
Elkezdtem egy új házat építeni, a munkanapló itt található
-
jones965
Modder
Szép dolog a cnc-val elkészített dolog. Nálam annak csak akkor van értéke, ha magát a cnc-t is saját maga készíti. Így "saját" szerszámmal készül a modja.
Nekem is lenne lehetőségem cnc-vel elkészíttetni bármit, de nem látom azt az eszmei értéket mögötte, mintha saját magam készítem el.
Még ha egy kicsit ferde, vagy rosszul illesztett is.
Mint a Tanú-ban: egy kicsit sárgább, egy kicsit savanyúbb, de a mienk. -
szab.tam
nagyúr
kb. annyira veszélyes, mint a táp babrálása.
kikapcsolás után sokáig kell várni, érintésvédelem, stb.lényeg, hogy ne b*on meg az áram, és majd mást sem a mod után...
ja most nézem, (#1733) ViZion leírta. kb. ugyenzt.
nekem is vannak/voltak elképzeléseim egy kw-os táp passzívvá tételére.
egy 4x-es méretű táp házban, +csövekkel, bordákkal.de ezekhez mindenképpen szakember kell.
vagy szakértelem.
nagyon áramütés veszélyes témák.és elég komoly jogállási következmények lehetnek.
csak 1 hasraütésre:
foglakozás körében elkövetett, halált okozó, szándékos veszélyeztetés.
mert dolgoztál vele, agyonütött valakit az áram, és nem véletlenül barkácsoltál.
de még lehet több, + más minősítés is.
csak eltettentésre ennyi jutott elsőre eszembe... -
ViZion
félisten
Ott mit ne piszkálj? Ehh... lehetőleg semmit. Amit fontos tudni: ott brutál nagy feszültség van, tehát ahol szigeteltek, ott azt ne babráld! Másrészt van pár barátságos kondi is, tehát a "kihúztam a falból, hegesztek rajta" dolog megrázó élményt okozhat. Kihúzod, iszol egy sört... meg még 2 fröccsöt, és utána, óvatosan.
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
a tavalyi billentyűzete(i)det űberelni nehéz.
amit publikáltál, talán az a csúcs.
a fit pc-sben nekem az a fura, hogy csak egy doboz. nem maga a pc ház, hanem ugye csak egy tok.de ez a telefon totál kész. én most lefagytam.
elképzelem, ahogy egy kávézó teraszán kiteszi az ember az asztalra.
aztán felemeli, és telefonál vele...kb. hány munkaóra van benne?
egészen biztos vagyok benne, hogy ez egy piacképes kütyü.
tipikusan jó ajándék.
csak fel kéne építeni a marketingjét.olcsó, de megbízható belekkel.
(új, 3,5k-s samu domino quick-es telókkal pl.)
és kütyücsaládot építeni köré:
kulcstartó, kar-, zsebóra, öngyújtó, cigarettatárca.****
amit nem igazán értek:
aksi hol lesz? hol fér el?
milyen vastag összecsukva?
egy összecsukott állapotban lévő, oldalról lekapott képet feltehetnél. -
jones965
Modder
A szóban forgó német moddert személyesen is ismerem, és én láttam, milyen szerszámokkal szokott felvonulni pl. a 24h live moddingra. 2 db szalagfűrész, 2 db asztali szalagcsiszoló, hogy csak néhányat említsek. A rögtönzött műhelyét egy nagyméretű utánfutón szokta kitelepíteni.
Szerintem ez idén sem lesz másként.(#1615) Bari: amit most építek gépet, az nem kerül kiállításra. Németországba a veletechen is látott gépemet viszem.
-
szab.tam
nagyúr
valóban gyönyörűek a cuccaid, és jó azt is nézni, hogy vannak állandó stílusjegyek, felismerhetőek, nem csapongsz.
(ilyen sorrendben.)***
hűtés szempontjából továbbra is kérdéseket látok, ezt valahogy még ki kéne találnod.
qvázi becsomagolódik a kis pc, és kap +10-15 fokot. (sacc.)vagy nagyobb szellőzési helyek kellenének, vagy direkt, gap pad-es érintkzések, ahol a dizájn burkolat is bekapcsoódik a hőleadásba. (1-2 hőcső, vagy simán alu-, rézlemezek beépítésével...)
a vörösréz talán még passzolna is ehhez a stílushoz.konkrét ötletem nincs, csak felvetés.
volt egy komoly full cu elképzelésem.
mine2 alapon, totál réz. magasított verzió, a tőlem szokásos, kb. 400mm.
saját magam ragasztotta profilokból. de mivel nem nagyon kapható 10-es "u" profil,a brozkerben még azt is lehajtogatták volna nekem lemezből.
de amikor megkaptam az árajánlatot, kiszámoltam mennyibe kerülne a réz hűtő, és mekkora tömege lenne, lemondtam róla.
-> lényeg: érdemes lehetne a kreációd éleibe beépíteni "L" profilokat rézből, és valahogy odavinni a hőt.kinézetben tökéletes lenne, és még funkcionális hőleadó is lehetne a dizájn elem.....
-
szab.tam
nagyúr
ja. mozgásérzékelős webcam + photoshop = egymást taposó tömeg kép a fb-on...
(pont a south park "frászbúk" rész megy az mtv-n.)én most totális alkotói válságba kerültem. hűtők bedobozolva.
nyersanyagok is.
a legnagyobb produktumom az elmúlt bő 2 hétben a légkondi és környékének a kitakarítása, fertőtlenítése volt...****
"Veletech"
én nagyon hálás vagyok a szervezőknek, hogy kaptam azt a tökéletes méretű asztalt.
a fekete huzat, és a fekete függönyös háttér, ahová kerüt, csak hab volt a tortán. -
szab.tam
nagyúr
ha 1x oszlopos fúrót veszel, akkor a szerszámvásárlós topic-ba érdemes ellátogatnod.
nagyon könnyű melléfogni.
nekem van egy b&d ütvefúróm + egy állványom. a kettőnél alig többért kaptam volna egy belépő oszlopos enihell-t, aminek ugye nem kotyog az agya, mint a b &d-nek.
ha értesz a szerszámokhoz, akkor jó, csak én a nulláról kezdtem, és sok dolgot elfelejtettek elmodnani a tanácsadók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest