Hirdetés
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
tDr1v3r
üzenetére
Jól esik a pesszimista bizalmad.
Na de komolyra fordítva, köszönöm a véleményezésed.A crytek feliratot viselő dobozt erre próbáltam asszociálni. A hely és a rendelkezésemre álló anyagok ezt tették lehetővé. Az hogy ez javarészt piros lett, illetve még néhány dolog a felső részben, annak okát már leírtam, elsősorban az elkülönülés, valamint a választott témához való illeszkedés. Mivel még összeszerelve kompletten működve még én sem láttam, így nehéz lenne bármi következtetést is levonni előre.
Elképzelésem szerint a hétvégére szeretném befejezni, több időt nem szeretnék már ráfordítani. Aztán később hogy fogok-e rajta bármit alakítani, az még kérdéses.Ami biztos, hogy ez a színkombináció fog maradni, aztán majd a mélyen tisztelt publikum véleményezése eldönti, hogy kinek mi az ami tetszik benne, és mi nem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- EA Sports WRC '23
- Direct One (műholdas és online TV)
- Óra topik
- Két NVIDIA kártya egy alaplapon. (Tapasztalatok, használhatóság)
- EAFC 26
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na de komolyra fordítva, köszönöm a véleményezésed.

Magyarul nem tudom a nevét sosem
Köszönöm, ezek közül is van olyan ami mondjuk nagyon silány minőségű? Vagy van amire figyelnem kell? ( persze az olyanokon kívül hogy jelöljem meg a kábeleket stb
)

Ha még lehet...