- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
úgy keresd, hogy "alumínium lemez". (mert ha lapnak hívod, akkor nagyon zöldnek tűnhetsz a témában, és majd úgy is kezelnek.)
én mindig itt veszem az alucuccokat.
netes lista csak tájékoztató, fel kell őket hívni, hogy van-e. -
sanyek2
senior tag
Óvatosabban?
Még mitnem...
Közepes, de inkább 10-es skálán 7-es a sebességfokozat amivel lyukat kell fúrni plexibe, ügyelve hogy ne olvadjon meg a plexi. Annyira gyors fokozattal kell, hogy éppen ne olvadjon meg a plexi. Használj menetfúró sprayt!
A sebesség mindig változó, mert annyi féle keménységű plexi létezik, hogy ki kell tapasztalni, hogy milyen sebesség ideális a tiédhez. Csinálj fúrópróbát.
Kopott fúrószárral csináld a lyukat, (Félre ne értsd, nem hiányos, törött, hanem egyszerűen tompa legyen. Az se túl tompa. csak használtan tompa) még véletlenül se élessel, vagy újjal!
Valószínű ezért repedt meg.
Ha előfúrsz neki (nem szükséges), akkor is csak akkorával, mint amekkora a kívánt méretű fúrószár vágóéleinek találkozása.
De nem érdemes előfúrni. -
feco72
Modder
Őőőő mondjuk nem a pocakos-ülős-unatkozós képet raktam be ide
. De tényleg sokan voltak, jó műsort raktak össze a rendezők. Nekem meg ilyen szempontból künnyű volt a dolgom, mert nem volt "konkurencia" ebben a témában. Sokat tanultam a Veletech-ből, hogy is kell kiállítani a terméket, bár még nem volt elég jó így se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest