- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
-
válasz
Knight666 #1538 üzenetére
Nem feltétlen kell elfelejtenie, vannak vastagabb fűzők is. Pl amiket a kapucnis felsőknél használnak azok vastagabbak, azokban elfér kényelmesen a 4 vezeték a molex/sata csatikhoz, a 6 pines csatik még határeset. A 8 pinesek esetében valószínűleg már két kötegre kellene bontani.
Ilyen vastagabb fűzővel húztam be a frontpanel kábeleit (2 usb-t egyben és az audio kivezetést) és elfértek kényelmesen. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Knight666 #1421 üzenetére
ha nem jó a gyári megoldás, mert valami speciális méretűt, kinézetűt szeretnél készíteni, talán akkor is érdemes felhsználni egy gyári belső dokkoló alkatrészeit.
nekem ilyenből van itthon 4 db. ára 5.5-6.5k
azért is jó, mert ebben 2 db. dokkoló is van, + áramtalanító kapcsoló is.és ha egy ilyen komplett sata + táp csatira rábukkansz, mire lepostázzák ugyanott leszel...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Knight666 #1352 üzenetére
szerintem itt pontosan tisztázni kéne, mennyire lesz szétszedve, van-e műanyag rész(?), stb.
tehát érdemes nulláról átbeszélni, nehogy valamelyik házrész rosszul járjon...(a barkács/gány topicban vadul adunk tanácsot, sült is meg végelgesen vga a tepsiben...)
(#1351) Vartanus
a 2 topicot párhuzamosan kezeld, saját felelősségre.
itt szakszerűbb, a barkácsban kreatív, de bátor ötelteket nyerhetesz.
utóbbi pörgősebb...****
(#1352) Knight666
itt a kérdés kifejeztetten a szinterezésre irányult, nem másra... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Knight666 #1285 üzenetére
köszönöm.
majd később lesznek kérdéseim, de inkább a szerszámvásárlósban folytassuk.
-
blasko92
őstag
válasz
Knight666 #1154 üzenetére
pcvizhutes.hu
subcooling.hu (bár ez nem tudom, hogy még üzemel-e)
pcgear.huA pcvizhutes tulaja, Tody56 kolléga, sok mindent be tud még szerezni amik nincsenek a webshopban.
De szoktak itt PH!-n fórumozók rendelést szervezni a külföldi aquatuning.de oldalról, így a postaköltség már nem is olyan sok. De apróról is sok mindent össze lehet szedni, jóval a bolti ár alatt.
-
Ramses07
Modder
válasz
Knight666 #1149 üzenetére
Nem semmi!!
Nekem is hasonló volt a régi első gépem
A kézügyességre pedig volna szükség, de ha neked a funkcionalitás az első ám legyen
Itt úgy is kapsz segítséget és tanácsokat bőven! Aki itt van azért rendesen segít a másiknak ahogy tud (legalább is a moddereket illetően tudom mondani)
Szóval hajrá és várjuk majd gépet!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest