- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
-
válasz
Knight666 #1538 üzenetére
Nem feltétlen kell elfelejtenie, vannak vastagabb fűzők is. Pl amiket a kapucnis felsőknél használnak azok vastagabbak, azokban elfér kényelmesen a 4 vezeték a molex/sata csatikhoz, a 6 pines csatik még határeset. A 8 pinesek esetében valószínűleg már két kötegre kellene bontani.
Ilyen vastagabb fűzővel húztam be a frontpanel kábeleit (2 usb-t egyben és az audio kivezetést) és elfértek kényelmesen. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Knight666 #1421 üzenetére
ha nem jó a gyári megoldás, mert valami speciális méretűt, kinézetűt szeretnél készíteni, talán akkor is érdemes felhsználni egy gyári belső dokkoló alkatrészeit.
nekem ilyenből van itthon 4 db. ára 5.5-6.5k
azért is jó, mert ebben 2 db. dokkoló is van, + áramtalanító kapcsoló is.és ha egy ilyen komplett sata + táp csatira rábukkansz, mire lepostázzák ugyanott leszel...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Knight666 #1352 üzenetére
szerintem itt pontosan tisztázni kéne, mennyire lesz szétszedve, van-e műanyag rész(?), stb.
tehát érdemes nulláról átbeszélni, nehogy valamelyik házrész rosszul járjon...(a barkács/gány topicban vadul adunk tanácsot, sült is meg végelgesen vga a tepsiben...)
(#1351) Vartanus
a 2 topicot párhuzamosan kezeld, saját felelősségre.
itt szakszerűbb, a barkácsban kreatív, de bátor ötelteket nyerhetesz.
utóbbi pörgősebb...****
(#1352) Knight666
itt a kérdés kifejeztetten a szinterezésre irányult, nem másra... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Knight666 #1285 üzenetére
köszönöm.
majd később lesznek kérdéseim, de inkább a szerszámvásárlósban folytassuk.
-
blasko92
őstag
válasz
Knight666 #1154 üzenetére
pcvizhutes.hu
subcooling.hu (bár ez nem tudom, hogy még üzemel-e)
pcgear.huA pcvizhutes tulaja, Tody56 kolléga, sok mindent be tud még szerezni amik nincsenek a webshopban.
De szoktak itt PH!-n fórumozók rendelést szervezni a külföldi aquatuning.de oldalról, így a postaköltség már nem is olyan sok. De apróról is sok mindent össze lehet szedni, jóval a bolti ár alatt.
-
Ramses07
Modder
válasz
Knight666 #1149 üzenetére
Nem semmi!!
Nekem is hasonló volt a régi első gépem
A kézügyességre pedig volna szükség, de ha neked a funkcionalitás az első ám legyen
Itt úgy is kapsz segítséget és tanácsokat bőven! Aki itt van azért rendesen segít a másiknak ahogy tud (legalább is a moddereket illetően tudom mondani)
Szóval hajrá és várjuk majd gépet!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest