- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
tailor74 #5216 üzenetére
Egy nap alatt (idő függvénye), 3-5 elemet tudok elkészíteni. Ami pirosra van festve, az pl 6 darabból lett összeállítva. Méretre vágás/melegítés/hajlítás/élletörés/kerekítés/csiszolás/ragasztás/festés. Nagyjából minden elemen ezek a munkafázisok váltják egymást. Na meg persze előtte méretezés-tervezés. Ha ez úgy sikerül ahogy tervezem, megpróbálom a Computex-re és a Ces is kivitetni.
A felsőtest részében lesznek a hardverek, amiket hátulról lehet majd szerelni, miután felnyílt a páncél. -
jones965
Modder
válasz
tailor74 #4902 üzenetére
3mm-es perforáció, 1,5 mm-es vastagság, 5 mm-es lukkiosztás.
Ezúton szeretném már jelezni minden kedves kollégának és eme hobby-t kedvelő nagyérdeműnek, hogy az őszi Budapesti PlayIT-en kiemelten fogjuk kezelni a modding témát. Ide várjuk a gépeit kiállítani vágyó embereket, ahol megfelelő számú gép esetén Modding versenyt rendezünk.
-
jones965
Modder
válasz
tailor74 #4664 üzenetére
Így van, azóta elkészült pár dolog, amit még a blogomban sem írtam le, de a hetem függetlenül hogy szabadságon voltam, szaladgálósan telt el, még a céghez is be kellett menjek. A hétvégére terveztem egyébként a vga-k átalakítását, de sajnos nem érkeztek meg időben a partnerhez, így ez sajnos csúszik.
Amíg a vga-k nem kerülnek a helyükre és nem lesznek átalakítva, addig sajnos a vízhűtés csövezését sem tudom kialakítani.
Mellesleg ma írtak rám megint Tajvan-ról a Thermaltake-től, hogy úgy gondolták küldenek még pár különböző csatlakozókat, pedig ezeket már nem is kértem. -
jones965
Modder
válasz
tailor74 #4630 üzenetére
& Drizzt01: köszi, próbálom a választott témához mérten kialakítani. Van még pár munkaóra előttem. A radiátorra is fog még felkerülni pár elem, be lesz csomagolva rendesen. Elvégre a Thermaltake sem azért adta a cuccokat, hogy rakjak össze egy vízhűtéses gépet. Meg kell érte dolgozni. Ha minden igaz a következő napokban kézhez kapom a vga-kat, így azok is majd ehhez az arculathoz fognak illeszkedni.
Ajjaj, megint mit vállaltam a nyakamba. -
Ramses07
Modder
válasz
tailor74 #3266 üzenetére
Nagyon köszönöm! D No para. Tessék alkotni!
Fr0z3n : Nem nincs leködölve, egyébként meg nem számít a ventiknél egyáltalán. erre van egy jó kis cikk a MythBusters című műsorban, ahol egy helikopterre lapátjára tesznek rengeteg bélyeget, hogy az kibillentse az egyensúlyából..Nem sikerül, meg sem kottyan neki.. a ventiknél ugyan ez van! Az a pár mikron ami rajta van nem számít, mert ha számítana, akkor a levegő is eltéríthetné. szvsz
-
jones965
Modder
válasz
tailor74 #3218 üzenetére
Köszi srácok!
A mozgató mechanika alatt lesz a procit hűtő 280-as radi, push-pull ventikkel. A 2 db tartály megdöntve egymás mellett a motor alá lesznek berögzítve, így a feltöltés az 5,25"-os helyek felől történik majd.
Valamint építek a trafónak és az elektronikának egy kis dobozt, amit majd a választott témának megfelelően alakítok ki.A többit meg majd meglátjátok.
-
Pete55555
addikt
válasz
tailor74 #3038 üzenetére
Utánanézek pár helynek itt Debrecenben, hátha találok valahol, mert jónak tűnik a dolog. Gondolom egy belső keretre ráfeszítetted, rátűzted, majd azt befogattad valahogy a külső keretbe?
Közben rájöttem amúgy milyen is ez az anyag, sportcipők elején is szokott ilyesmi lenni "szellőzés" miatt. Nem sok "tartása" van ugye? Kis gyenge cucc.
Köszi az infót, és az ötletet egyébként
-
-
Pete55555
addikt
válasz
tailor74 #3018 üzenetére
Jól néz ki ami eddig megvan, a fához értesz, ez látszik. Nekem is van egy 2 szintes fa házam, én 8-as rétegelt lemezből csináltam. Ha otthon leszek majd belinkelem. Most megint szétszedtem, (másodjára) úgy döntöttem lefestem fehérre, illetve fényes zománcréteget is fog kapni, meg egyéb átalakítások is lesznek. Én kicsit Node 304 kinézetre hajazok, bár a méret más lesz, de ötleteket onnan merítek
Gyönyörü az a ház, ahogy a 804 is.
-
jones965
Modder
válasz
tailor74 #3015 üzenetére
Mindig is tetszettek a fából készült dolgok, lévén az egyik természetes anyag. A megmunkálása sem túl nehéz, amennyiben vannak megfelelő szerszámok.
Nagyszerű dolgokat, jelen esetben pc házat lehet belőlük építeni, bízom benne -és az eddig látottak alapján nem is lehet másként-, hogy ez is egy nagyszerű munka lesz. Kitartás, türelem és az eredmény nem marad el.Kiegészítettem az ígért világítással a cikkemet.
-
jones965
Modder
válasz
tailor74 #2847 üzenetére
Köszönöm az elismerést!
Amit csinálok, szimplán hobbyból teszem, mindenfajta szakipari előképzettség nélkül, hacsak nem számoljuk ide a műszaki vénámat, illetve a több mint 20 éves műszaki üzemeltetési és beruházási gyakorlatomat.
Ez a mod is csak a fejemben lett összerakva, ha belinkelném azt a rajzot, amit a szponzoromnak készítettem, hogy illusztráljam mit is fogok építeni, lehet kinevetnétek, függetlenül hogy ráadásul gépészeti műszaki rajzot is kellett anno tanulnom.
A számítógépek átépítésével több mint 5 éve kezdtem el foglalkozni, azóta fejlesztem folyamatosan magamat.
Vannak szintek, amiket szeretnék mindig elérni, aztán ha megvan- mint a magasugróknál-, feljebb rakni a lécet.
Ez a mostani munka is kihívás számomra, kíváncsi vagyok hogyan tudom teljesíteni.ViZion : remélem nem lesz gond a tömítettséggel. A vízcsatornák széleinél körbe acrilfix oldószeres ragasztót alkalmaztam, elméletileg vízálló. Iszonyatosan erős kötést biztosít, napfényen 10 perc alatt eléri a kötési idő 100%-át.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
tailor74 #2304 üzenetére
lilához lilát
(asszony kérdés, mennyire örülne neki...)****
kicsit bíborosítod, és rögtön jól mutatna a purple gerberámmal.
leteszteltem végre. másik 2 utolsóval együtt.mindegyiken 12 db borda van, csak hát ugye a köret teljesen más.
q6600 alapfesz. (ez kb. 100-105w)
mindegyik úgy, ahogy elbánik vele, prime95 alatt.
valójában egy 90-100w közé taksálom őket.de a azért van egy árnyalható sorrend:
1. purple gerbera
2. réztömbös
3. bronken & 12*intel stockkicsit meglepett, a gerberát saccoltam a legvégére, hiszen nagyon kis csőfelületen kapják le a bordák a hőt.
-
ViZion
félisten
válasz
tailor74 #2319 üzenetére
"túl sok kék és piros megvilágítást láttam már"
...talán azért, mert Intel=kék, AMD=vörös, nVidia=zöld. Vörös lesz nekem is, asszony kéket akar, de a zintel színnel akkor sem. Pedig most is kék ledes a power... sajnos.
Annyi kérésem lenne, hogy írásjel után legyen a szóköz, mert fáj így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest