- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
DCMM-re ki megy? Én a cherry versenyen ott leszek.
-
feco72
Modder
Egy nagyon távlati és még bizonytalan terv érdekében kérdezem, hogy kinek van otthon olyan moddolt gépe, amit nem használ, vagy tud nélkülözni pár hónapra. képe is kellen róla. jöhet személyes üzibe is.
-
feco72
Modder
válasz
GumisPeter #4824 üzenetére
Biztos nem, nem tudtam megoldani az utazást. Már szóltam Floriannak, hogy visszavonom a nevezést (érdekes, nem tudom törölni).
-
feco72
Modder
Izé, valakinek vannak normális képei a kész gépemről? Az enyémek enyhén blur effektesek
-
feco72
Modder
Nem tegnapra volt belengetve az eredményhirdetés?
-
feco72
Modder
Vízhűtéses pi? Óriási
. Nagyon kis méretű lap kellene max. pico vagy nano itx-ig, mert a fölé építendő ház egyéb esetben hatalmasra nőne. Kb. ezért is kérdeztem a dolgot, mert ugye itt nincs táp,vga,memória csicsázás, kábelezés stb. , maga a "környzete" adná a mod lényegét, kb. mint baluc pandorájánál.
-
feco72
Modder
Kérdezem a nálam hozzáértőbbeket. Érdemes/lehet-e arm-es vagy akár rpi féle lappal épített casecon géppel Veletechre nevezni?
-
feco72
Modder
Ki lesz fenn az őszi veletech-en kiállítókként?
-
feco72
Modder
3to8 illetve 4to16 bcd dekóder ügyben kihez lehet fordulni?
-
feco72
Modder
Itt is feldobom a kérdést. Van egy alaplap és a hátlapi csatlakozókat kéne a laptól 15-20 centire elhelyezni. Még csak terv, de valószínűleg a vga csati nem fog elférni, a többi nem problémás. Van-e erre valami kész megoldás vagy marad a berhelés?
-
feco72
Modder
Érdeklődnék, ki visz gépet a Veletechre? Én még várok a bloggal, de készül erősen a cucc. Csak nem láttam,hallottam szinte senkit, hogy készülődne.
-
feco72
Modder
Leveleztem a héten én is Rudival, tudom, hogy full tele vannak. Csak pl. Playit ápr. 25 Syma, két nap. Összel ugye ki lett próbálva milyen ha együtt van. Ha együtt, akkor megvan minden (gondolom erről is tárgyalnak), hely-időpont. Ha nem akkor elötte az már ápr. közepe, vagy utána akkor május. Mindegy én kész leszek.
-
feco72
Modder
Nem lehet szólni egy modinak és kibannolni? Persze csak úgy, hogy ha máshol is hirdet akkor a police fog árajánlatot kérni! Bakker kirakja ide, ha jól emlékszem még cikk is volt róla, 4 éve itt van és úgy gondolja nem szúrják ki a nyilvánvaló való csalást?
, de csak mert nincs lövöldözős.
Más, a Veletech időpontról-helyszínről-nevezésről valaki tud-e infót? Volna haverom aki jönne, első komolyabb moddja lenne és nem tudok neki semmit mondani. Meg ugye nekem is le kell adni a worklogot a nevezéshez. (még sehol se vagyok vele
)
-
feco72
Modder
Visszaérkezett a fényképezőm, így gyors megcsináltam a live-os blogot.
[link] -
feco72
Modder
De gondolom modding verseny nem lesz!!
-
feco72
Modder
-
feco72
Modder
Terv még csak egyelőre. Mivel még nem szedtem szét (nagyon
), ezért a belső még nem ismerem, hol mennyi hely van benne, mit lehet buherálni. A hangszórókat ki szeretném vezetni a képernyő két oldalára kis gramofon tölcsér formában, a helyükre meg (ha elfér) valami gőz/füst eregető pici gépet berakni. Persze gombcsere meg led, az egész kapna egy zongora festés szerűt réz betétekkel. Alá 4 láb, így elfér a két ventillátoros hűtő (mondjuk nem hiszem, hogy anélkül elolvadna), meg az emelt magasság miatt kéztámasz. De persze még alakulhat.
-
feco72
Modder
Kedden befutott a Veletech alapanyag, elég kemény gépezet. Egy Compaq Armada E500, vinyó és töltő nélkül. P3, 500 MHz, 192 MB ram, 8 mega video. Egyelőre töltőre vadászok, utána megpróbálom elindítani. Állapot jó, ebben még van anyag, Úgy nézem 1999-es darab, steampunkra jó lesz. Ja 950 Ft-ért ütöttem le a Vaterán
-
feco72
Modder
Nos, úgy néz ki sikerült vennem egy "laptopot", nem tudom mikori típus, de már 2001-ben írtak róla, szóval a 13 bizti megvan. Kicsit hiányos, de van itthon elfekvő vinyó meg keret, szóval ez megoldva. Igazi oldschool darab. Még töltő kell hozzá és mehet a móka, készülés a Veletechre.
-
feco72
Modder
Megjött a visszajelzés a DCMM-ről, mehetek. (legalábbis remélem, hogy a zöld "zugelassen" ezt jelenti).
-
feco72
Modder
DCMM-re ki tervezi a menetelt? Jones,andrew,baluc meg soccert tudom, nekem is készül a gép, még valaki?
-
feco72
Modder
Modding Mastersen volt-e már valaki?
-
feco72
Modder
válasz
spanglee001 #2655 üzenetére
A súlyt üvegnél így tudod számolni:
1 nm 1 mm vastag üveg 2.5 kg -
feco72
Modder
Felraktam a tervemet a CM versenyre.
[link] -
feco72
Modder
Hurrá, úgy néz ki megadta magát a mac-em tápja. Holnap megpróbálom beméretni. Ez így pont jól jött a verseny elött.
-
feco72
Modder
Valaki 3-as félgömbfejű réz szegecset (sima, nem pop) tud-e valahol? Egyszerűen sehol nem találok.
-
feco72
Modder
Öröm-bódoccság. Lezsírtalanitom a darabokat, mondom ebben a kellemes időben, lágy szellőnél kirakom csöpögni és tudok kint festeni, pikk-pakk megszárad. Na azóta esik
-
feco72
Modder
A változatosság kevéért megint elkezdtem egy telót bütykölni. Kiváncsi vagyok, hogy sikerül, mert igazi szappantartó forma, így még a bőrt is elég nehéz rászuszakolni.
-
feco72
Modder
kicsit megint frissültem, most megint aprómunka jön. [link]
-
feco72
Modder
válasz
Engineer086 #2131 üzenetére
És is úgy kaptam a tippet még a eurosteamcon-on. Duna faárú kft, 1136 Hegedűs gyula utca 5. Állítólag valami pincebolt, de jó.
-
feco72
Modder
Végre megjött a funér és tudtam megint haladni.[link]
-
feco72
Modder
Kéne majd 1-2 hét múlva egy kis napsütés csapadék nélkül, mert így nem lehet festeni. Alakulok én is, bár csak lassan.
-
feco72
Modder
-
feco72
Modder
Ilyen hülye nem lehetek
. Átszúrtam csavarral a gép ide kábelét. Ami nem is volna gond, ha nem 90 cm-esről lenne szó. Lehet még ilyet kapni lapos változatban?
-
feco72
Modder
Nincs benne tapasztalatom, ezért érdekelne a véleményetek. Van egy Powermac G4 , ami alapból erősen zárt. Ebbe kerülne még +15 W teljesítény. Érdemes + ventit belerakni, vagy esetleg nyílások vágása is elég lehet?
-
feco72
Modder
Nos elkészültem a külső vinyó házzal, bár még volt idő, de közeleg a Veletech és sehol se állok. A leírás (rossz angolsággal) itt : [link]
-
feco72
Modder
válasz
Engineer086 #1930 üzenetére
Mintha a PH!-n láttam volna. Vagy máshol. A praktikussága elgondolkoztató. Munka van benne ez tény. A régi asztalomra emlékeztet.
-
feco72
Modder
Közben én meg beneveztem a WMI és az Ms-Tech közös versenyére, ahol az előzsűri után be is jutottam a kiválasztott 10 közé. Ma reggel jött a moddingolni való cucc, úgyhogy az új évet van mivel kezdeni. Még átrágjuk magunkat a publikálási feltételeken és utána ha lehet, akkor tudósítok az építésröl.
-
feco72
Modder
válasz
Engineer086 #1877 üzenetére
Eddig elővettem a sarokból.
A legfontosabb viszont már megvan, kitaláltam a nevét. Szóval majdnem kész
-
feco72
Modder
Miközben készül a billentyűm (amikor a derekam engedi), elkezdtem gondolkozni Mit kéne a veletechre csinálni. Szerencsére az első ötletet elvetettem, viszont van egy régi, aminek viszont neki fogok állni. Az alapja egy powermac g4-es torony lesz, persze steampunkosítva. Egyelőre méregetek meg számolok, hogy fog beleférni a cuccos.
-
feco72
Modder
Megjött a fa, elkezdtem felmérni rá a billentyűk helyét. Kicsit szűkre szabattam, nagyon kell centiznem.
-
feco72
Modder
Kisméretű rugó (toló) D: 9 mm, L: 10 mm emberi áron hol kapható? Kéne 105 db.
-
feco72
Modder
Befejeztem a billentyűm, közben megjött a fa a következőhöz. Arról majd lesz hosszabb írás is, erről csak ennyi:
[link] -
feco72
Modder
válasz
Engineer086 #1799 üzenetére
#Ramses07 : Kösz!
Kicsit sokat képzelsz rólam
. Most a gombok terén két új irány lesz majd, az egyik a kerámia, a másik az üveg lesz. De ez még marad ilyen. Holnap megyek a betűkért és elkezdem a végleges kialakítást, lesz még rajta bőven változás.
-
feco72
Modder
Lassan összeáll a funéros billentyűm, most próbaképp megnéztem kb. milyen lesz, utána jönnek a finomítások. A gombokon fehér alapon fekete betűk lesznek, tehát az a cifraság nem fog látszódni.
-
feco72
Modder
Mivel az új billentyűmhöz ( kódnév : Hermione's dream) még mindig nem jött meg a fa, addig is gyakorlom a funérozást egy másikon. Remélem péntekre meglesz. Cikk biztos nem lesz, mert nem fényképeztem közben, de a végeredményről lesz kép.
-
feco72
Modder
Mivel a billentyűmhöz még nem jött meg a fa, addig is gyakoroltam a funérral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- ASUS routerek
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged