- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
BladPussy #9307 üzenetére
többet teszteltem már. egyelőre ez tűnik a legvékonyabbnak. valóban nem vastagít a telefonon. eléggé filigrán. átlátszó vékony szilikon. három árnyalatban van. én simát és szürkét vettem, mindkettő pöpec. nincs rajta semmi extra. kiválóan illeszkedik mintha ráöntötték volna (a pár hozzászólással korábban említett Luanke pl. nem illeszkedik annyira jól). egyetlen hibája (szerintem), hogy nem matt. minden más tekintetben jó.
-
hevizms
addikt
válasz
BladPussy #4163 üzenetére
Rendben.Ajánlgasd csak továbbra is azon az áron a telót,csak aztán akkor viseld is el ha majd szidnak mint a bokrot,amikor megáfáztatják nekik.
Vagy ha azt az árat mondod,akkor fűzd hozzá ezt a rokon/ismerős dolgot,mert az úgy korrekt.
Te csak benyögted a Bangood-os árat,csak utána keverted bele ezt az euban dolgozó ismerős témát.
De persze igazad van,ez így helyes. -
hevizms
addikt
válasz
BladPussy #4153 üzenetére
Ezt annyira csípem,amikor valaki beir egy egyértelműen téves infót és amikor rávilágitanak erre,akkor jön egy nyakatekert változattal,csak hogy bebizonyitsa hogy nem is úgy van az..
Képzeld nekem nem,de még az ismerőseim közt sincs senki aki ott dolgozna.vagy valakije ott lenne.
De ennyi erővel akkor már kinába is ellehet menni érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP notebook topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest