- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Zsolt 78 #2851 üzenetére
Nem értem, mi történhetett?
Amikor egy fejlesztői (developer / beta) rom van a telefonon, és egy friss változat lát napvilágot, akkor előfordul, hogy _msáként_ működnek a dolgok (lásd az ujjnyomat érzékelő válaszát a feloldásra: régebbi verziónál rezzen, újabbnál nem).
A régebbi rom programjainak felhasználói beállításai a data partíción vannak, míg maga a rom (korrekten fogalmazva a firmware) a boot és a system partíciókon foglalnak helyet.
Amikor a system-en a programok módosulnak, és frissítéskor csak a system-en kerülnek lecserélésre, de a data-n még a régi programokhoz talált beállítások vannak, akkor fejlesztői romok esetén okozhatnak galibát.Ezért nem lehet pl. egyik UI-ról csak a system és boot változtatásával áttérni másik UI-ra.
Pl. miui felületről aosp-ra. Mert mások a data-ra mentett információk.Vélhetően azért javasoltak factory reset-et, mert van náluk olyan, aki ért hozzá.
Szerintem.(Kis túlzással olyan, mint amikor a Fedora userek adják a visszajelzéseket hónapokon keresztül, és a RedHat-ba bekerülnek az orvoslatok
)
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Zsolt 78 #2769 üzenetére
Btw, ez a becsíkozódik - újraindul nálam is előjött párszor az elmúlt másfél hétben, szinte teljesen gyári 6.9.15 rendszeren, triviális programok futtatása közben - pl.mobilarena böngészés chrome-on.
ROM-ot még nem frissítettem, de ha az EUSTOCK aszondta' , megvárom a pénteki frissítést.
-
válasz
Zsolt 78 #2769 üzenetére
Dettó ugyanezt csinálja a mi egyik készülékünk is... szintén eustockos. Majd beszámolok részletesen hogy hogyan ment a garos ügyintézés.
(#2781) velosolex
Agarakkal visszább. Az adott bolttól azt lehet elvárni, amit hivatalosan vállal. Ha jobb tapasztalatod van, az korrekt ha megosztod, de ez a tapasztalat azóta egyrészt változhatott, másrészt nem hivatalos infó. Majd ha ezt az eustock felhasználó, vagy kelzsoca írja le, majd akkor a TG is ezt az igét adja tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged