- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
CoolBoy323 #14914 üzenetére
Nekem volt régebben stock droidom (Moto G), kicsit puritán, de azért szerettem.
Tipikusan olyan vagyok, akit az általad felsorolt dolgot nem zavarnak, mert majd úgyis megszokom.
Viszont az A2-nek a méretétől félek. Az A2 Lite-nál hardverben és kamerában erősebbet szeretnék. De félek, hogy az A2 túl nagy... (S8, S9 méretben és hardverben is tökéletesek lennének, csak kár, hogy árban nem...)
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14914 üzenetére
Írtam már, százalákos akkut a notch miatt nem tudsz állítani, stock droid alapból tudja. kép
A2 ugyanúgy stock droid, nem is értem honnan veszed a MIUI-t?
-
pete_21
addikt
válasz
CoolBoy323 #14912 üzenetére
Kifejtenéd bővebben kicsit?
Én az A2-vel szemezek. Néha újraindul a telefon, a hangminőség is lehetne jobb, illetve a fotók minősége...
Szóval érzem, hogy eljárt felette az idő. -
jambiyya
őstag
válasz
CoolBoy323 #14715 üzenetére
Nekem új korától global beta van (2 hete pixel
), mindig friss volt, és semmi baja a novával.
-
VÁMpír
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #14661 üzenetére
asszem 2016 (Telenor).
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14657 üzenetére
MIUI-n sosem működött a Google Smart Lock normálisan, sosem voltak barátok.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14655 üzenetére
Smart Lock beállításait sem találom
-
Szokenesz
senior tag
válasz
CoolBoy323 #14651 üzenetére
És tényleg... attól hogy én nem találtam, nem azt jelenti, hogy nincs is
Egyébként mostmár elvileg minden pénteken jön a frissités, mint anno?
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14651 üzenetére
Valóban, itt is.
-
hati
addikt
válasz
CoolBoy323 #14647 üzenetére
Amit hetente kiadnak, az mitől stabil?
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14643 üzenetére
Amennyit én nyomkodtam, nem találkoztam hibával. Komolyabban nem teszteltem, hívás, GPS stb.
-
hati
addikt
válasz
CoolBoy323 #14643 üzenetére
Egy béta rom?
-
RpPRO
őstag
válasz
CoolBoy323 #14613 üzenetére
Early August sokak szerint a béta.
A végleges meg szept vége szerintem.
Az anti rollback-re leszek kíváncsi, mert ha R3S is megkapja, akkor nálam felejtős.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
CoolBoy323 #14613 üzenetére
És majd még ezt is ráhegesztik az android 6.0-ra a 2017 áprilisi biztonsági frissítésre?
Egyszerűen nem értem miért jó nekik ez így, miért jó 3 főverzióval foglalkozni, ahelyett, hogy léptették volna 7.1-re ezt is.. de ők tudják... -
válasz
CoolBoy323 #14610 üzenetére
Sms backup and restore app, google drivre-ra is tud menteni. Elvileg a google is képes a hívás listát menteni, de még nem tapasztaltam.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14608 üzenetére
Remek.
Most akkor végül is milyen TWRP-d van?
szerk: ja és híváslista, illetve SMS-ek MiCloud-ba szinkronizálhatóak.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14606 üzenetére
Ahogyan írtam, próbáld meg fastboot módban feltenni a valóban jó TWRP-t, vagy csak bootoltatni. Ha fut a TWRP, működik az MTP mód, le tudod az adataid menteni. Persze, ha még nem törölted.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14604 üzenetére
Amíg fastboot van, menthető.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14602 üzenetére
Ebben a témában maradi vagyok, csak amit én töltöttem le, azt teszem fel.
Btw TWRP-ben ugyanúgy cserélheted újra, ugyanaz, mint amikor romot teszel fel, csak TWRP zip-et, nem romot. Vagy csak az img-t.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14600 üzenetére
TWRP az recovery.
TWRP app-ot írtál, azt nem használtam sosem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14598 üzenetére
Nem kell, csak a globalhoz. TWRP alkalmazást sosem használtam, nem tudom mit szúrtál el vele.
Fastbootban tegyél fel inkább TWRP-t, majd mehet a rom factory reset után.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14596 üzenetére
Milyen rom? Ha global, kell a lazyflasher.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #14562 üzenetére
Jó régi rom.
Jelenleg ez a stable van fent nálunk:
xiaomi.eu_multi_HM3SHM3X_V9.5.4.0.MALCNFA_v9-6.0.zip
Akkuidő rendben van vele. -
Kleroo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11157 üzenetére
Bővebben?
-
albgab
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9478 üzenetére
Azt tudom. Nekem nincs is.
-
vipviform
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9317 üzenetére
Ez van a REDMI 3S- re is?
Bocsi már kinyitottam...
-
Cheesy
őstag
válasz
CoolBoy323 #9083 üzenetére
Root nélkül ezek szerint nem megy?
Akkor így marad. -
voci
tag
válasz
CoolBoy323 #9012 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a visszajelzést.
-
válasz
CoolBoy323 #9004 üzenetére
CoolBoy323:
Kb. heti rendszerességgel találkozom olyan ügyféllel, aki újraindítja a készülékét és kódot kér a telefonja (amit persze, nem tud), a PIN-kódját elfelejtette az kb. napi szinten előfordul.
Szóval ne magadból indulj ki.sajo13:
Biztos, hogy nem. Max. azok a ROM-ok, amiket te próbáltál/használtál. -
oriolus123
tag
válasz
CoolBoy323 #9002 üzenetére
Most miért? Mindkét esetben szükség van valamelyik fiók ismeretére. Azért azt nem a piacon osztogatják
-
ORCA58
addikt
válasz
CoolBoy323 #8948 üzenetére
Eddig így volt a Honor és Huawei telefonoknál. Most viszont valami elmebeteg fejlesztő, vagy főnök (bocs, hogy így jellemzem ismeretlenül) kitalálta, hogy ezután sok energiát fog megtakarítani az új ROM. Már sokan próbálták, de mindenütt gondot okozott. Jelenleg ott tartanak a fejlesztéssel, hogy ha üres a memória, akkor is kilövöldözi a megnyitott alkalmazásokat, hogy ha nem használod egy darabig. Ez lehet 10 perc de néhány óra is. 3 GB-nál kicsit többet enged futni, de 2 Gb-osnál egyet sem!!! Pá-pá Messenger stb. üzenetek, kivéve, ha folyamatosan küldöd kapod őket. (A gyári alkalmazásokat nem bántja)
A jó ebben az, hogy ettől nem fogyaszt kevesebbet, viszont többet igen. -
csongi
veterán
válasz
CoolBoy323 #8948 üzenetére
Nem pennek benne annyira biztos, hogy hibatlan.
Illetve kevesebb tipusra konnyebb jobb romot kesziteni. Az Alma is emiatt "jobb".
De nindnek bele torne a bicskaja ha ennyi kutyure kellen optimalizalni.
Az viztos, ha kevesebb cuccal jonne ki a xiaomi konnyebb lenne droid fronton. Vagy elfogadni a regios igyekezeteket, es inkabb validalni mint kizarni. -
csongi
veterán
válasz
CoolBoy323 #8945 üzenetére
Lehetetlen kuldetes
-
arktos
tag
válasz
CoolBoy323 #8826 üzenetére
A SIM kártyához is kérte a PIN-t, vagy csak a feloldáshoz?
[link]
Feloldás a másodlagos módszerrel
Biztonsági okokból a másodlagos PIN-kódot, mintát vagy jelszót kell használnia:
Ha a rendszer néhány próbálkozás után sem ismeri fel az ujjlenyomatot
Az eszköz újraindítása után
Miután másik felhasználóra váltott az eszközön
Miután több mint 48 óra telt el azóta, hogy utoljára a másodlagos módszerrel oldotta fel az eszközt -
Faterkam
addikt
válasz
CoolBoy323 #8621 üzenetére
Soha nem használtam akkukímélőt, nálam ez kb 70%-on jött elő!
-
pete_21
addikt
válasz
CoolBoy323 #8605 üzenetére
Nekem kb hetente van ilyen. Magától újraindul, aztán szépen megy tovább.
Szoftverhibának tűnik, elég sokunknak előjön úgy látszik.
Global stable-n vagyok. Vajon ez stable-lel is van ilyen probléma? -
vipviform
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8613 üzenetére
Nem ide szántam, bocsi...
-
Faterkam
addikt
válasz
CoolBoy323 #8618 üzenetére
Pontosan, amikor leírtam, de a frász jött rám!
-
Faterkam
addikt
válasz
CoolBoy323 #8613 üzenetére
Na ez érdekes, szóval a nagy kérdés marad: Ezmiez?
-
Faterkam
addikt
válasz
Ehhez hasonló volt?
-
Антей
tag
válasz
Nem vagy egyedül - néhány hete majd' szívinfarktust kaptam én is. Aztán fél óra múlva újra - de aztán rájöttem, nálam egy képszerkesztő progi akasztotta ki a telót.
-
lócitrom
őstag
válasz
nem riogatni akarlak, de alaplaphibának tűnik, már ha színeződés alatta ugyanazt értjük.
-
Picco
addikt
válasz
CoolBoy323 #8553 üzenetére
Errol az a regi vicc jut eszembe amikor a reszeg beleesik az arokba, omlik a fejebol a ver majd erre odamegy a rendor es megkerdezi:
-joember magaval mi tortent? Kokain?
-Nem
-Heroin?
-NEM
-LSD?
-El a k*urva annya't!!! -
Oroszlánom
tag
válasz
CoolBoy323 #8515 üzenetére
160 dollár.Ez még jobb:-)) Nekem is úgy linkelték, de már nem érem el az illetőt, hogy tapasztalatszerzés céljából megkérdezzem.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #8404 üzenetére
Valószínűleg tesztelték is előtte.
-
válasz
CoolBoy323 #8337 üzenetére
Hang le + bekapcs -> Ez Fastboot mode
Nekem meg EDL kéne
Fastboot mode-ba semmi, ott már jártam, gép nem is látja úgy. / RN3-nál volt, hogy Fastboot ment fel EDL helyett, megpróbáltam, de itt semmi
-
válasz
CoolBoy323 #8335 üzenetére
Nem működik, zárt BL esetében próbálom.
Feljön a menü, kiválasztom a download-ot, és újraindul simán a telefon.
Nyitni most sajnos nincs idő, egyelőre a faastboot romot kéne ráflashelni
Win10 van most a gépen, ezen most nem rémlik volt-e már MiFlash frissítés, a program fent van.
Most reco-update-tel megpróbálom, ha azzal helyreáll akkor mára megoldva
-
válasz
CoolBoy323 #8331 üzenetére
Egyelőre nem tudok EDL-be se menni... Elég kaotikus ahogy látom ez a 3S
Megpróbálom akkor gyári recoveryből egy stabilt feltenni.. Ha engedi...
-
2007ath
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #8331 üzenetére
"Volt mar hardveres hiba is"
Így van. Néhány hete ezen a fórumon olvastam egyről. Annál az esetnél egy idő után teljesen néma lett a telefon. Végül a szervizben kicserélték a mikrofont, és a probléma megoldódott
-
válasz
CoolBoy323 #8327 üzenetére
Rákeresve lényeg, hogy szoftveres a gebasz akkor, nem pedig hardveres.
Akkor marad a Fastboot frissítés, hátha helyreáll
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7648 üzenetére
Üdv a klubban, bár én éppen ezzel a Redmivel léptem ki a klubból(lekopogom) az összes eddigi telefonommal voltak ilyen gondok (Samsung, LG)
-
válasz
CoolBoy323 #7664 üzenetére
Engem nem keltett....
Mert elfelejtettem, hogy kikapcsoltam az ébresztőt
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #7664 üzenetére
Dobd ki...
Illetve ne,mert szennyezi a környezetet.Ütközzünk valahol,és megszabadítalak ettől a szemét telefontól,amelyik nem hagy aludni... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7659 üzenetére
Ez a szemét felkeltett
-
Антей
tag
válasz
MIUI 8.2 by xiaomi.eu 6.11.24 fejlesztői -> minden reggel erre kelünk. Sosem volt baj vele.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7654 üzenetére
Akkor multi (eu) dev van a telefonon? Tedd fel a legújabbat, ha azzal sem jó, jöhet a stable.
-
hati
addikt
válasz
CoolBoy323 #7652 üzenetére
Nálam dev 6.11.25, és soha nem volt gondom az ébresztővel.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Miről váltasz? Ha dev-ről, akkor kellene az FR szvsz. Megpróbálni meg lehet, de sanszos, hogy FC-kkel fogja honorálni.
Ébresztésre nem tudok mit mondani, MiBand ébresztését használom.
-
lócitrom
őstag
válasz
CoolBoy323 #7555 üzenetére
az patent. pont emiatt kezdtem ismét felvenni régi jó szokásom, hogy kinyomom éjjelre a telefont. na most ha ez következő stabilra elrontják megint lesz miért átkoznom az androidot.
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #7555 üzenetére
Ezért nem frissítek.Még.6.11.17. van a telefonjaimon, nem frissítek, amíg nem muszáj.Mondjuk ez az emelkedő csengetés elbizonytalanított(nekem pozitívum) de még megvagyok nélküle.
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #7393 üzenetére
Én is rendeltem egyet, de még nem érkezett meg.Január 9 volt a határidő, úgyhogy lehet, hogy lépnem kellene.
-
bb71
őstag
válasz
CoolBoy323 #7395 üzenetére
Pénzes verziót használod?
-
krysztyan
tag
válasz
CoolBoy323 #7369 üzenetére
Sejtettem én is, hogy csak így megy, de köszi...
-
ultio
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #7353 üzenetére
Szerintem nem csinál rossz képeket.
És amúgy van olyan teló, ami sokkal rosszabb képeket lő. Pl. Lg F6 (ami egyébként nagyon-nagyon jó teló). -
krysztyan
tag
válasz
CoolBoy323 #7137 üzenetére
Szia, egyébként a nova-ban hol kell olyat állítani, hogy ne legyen külön alkalmazás menü, hanem az elején lássak úgy mindent mint a miuin? Szóval szinte ugyanolyan legyen, csak lehessen végtelenítetten pörgetni....
Köszi
-
trebrona
nagyúr
válasz
5GHz wifi, fullHD kijelző, erősbb SoC valóban a 4Prime mellett szól
Tudom, késő van már.
(#7354) Viktor0610:
Ebben az árkategóriában szerintem mindkettő rendben van.Így van.
-
válasz
A fényképezőt írta csak hátránynak.
A többi előny volt.Egyébként meg csak kis különbségre kell gondolni.
Ebben az árkategóriában szerintem mindkettő rendben van. -
spileraaa
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7329 üzenetére
Amikor legutóbb telefont vettem kinabol akkor nagyjából mar tudtak az itteniek hogy kb 1-2 hónap es elfogy a készlet és utána mar sehol nem lehet újonnan kapni
így gyorsan meg is rendeltem hogy nehogy lemaradjak rólaezert kérdeztem de ha nem tudjatok erre a választ hogy menyi van meg készleten és lesz e olcsóbb akkor lehet azt jelenti hogy meg van bőven és nem lehet tudni mikor fut ki végleg a készlet így értem miért írtad hogy jóstól kérdezzem
-
GrayMatter
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #7225 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve. Nem biztattam senkit, semmire.
-
punky10
addikt
válasz
CoolBoy323 #7204 üzenetére
Természetesen úgy gondoltam,hogy garanciában megcsinálni,és utána eladni
Én eddig az összes használt telefonomat az ismerettségi körömbe adtam el.De még mind köszön... -
krysztyan
tag
válasz
CoolBoy323 #7137 üzenetére
Köszi, de olyan ami a telefonban van, nem külön feltelepített programban?
Valamint hol lehet olyant, hogy amikor írok, akkor ne adjon tippeket, hogy mit írjak. Köszi, üdv -
bsanyoka
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #7041 üzenetére
Köszi!!
-
bsanyoka
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6989 üzenetére
Hol találom a kapcsolatok beállítás memüpontot?
-
Norby86
őstag
válasz
CoolBoy323 #7021 üzenetére
Ha nem lenne tele már igy is, oda tenném.
De CO2 pumpa,foltozókészlet,pénztárca...és még sorolhatnám, nem fér sajnos el még egy kompakt gép ott.
Szerintem maradok a Redmi 3s-nél.De kérdés, hogy hol lehet még jó áron hozzájutni?
(#7018) trebrona:
Ezt is olvastam a tesztben, bár mint irtam én nem játszanák vele, igy számomra oly mindegy.(#7019) oriolus123:
A tesztben nem írták le, de gondolom ők normál módba tesztelték a két telefon kameráját. Persze ez nem zárja ki hogy után állítással a 4s kamerája ne hozná a 3s szintjét, de én szerintem ez azért kérdéses. Tesztben is azt irják jobb a 3s kamerája.(#7020) igmetall:
Nekem is sántit ez az infó, mivel nem volt még olyan telefon a kezembe ami gyorsabb processzorral és gpu-val többet birt volna azonos akkuval szerelve. Minden esetre én már eldöntöttem hogy a 3s-nél maradok. -
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7016 üzenetére
Csak, hogy képbe kerülj: [link]
(#7017) Norby86:
Pont a játékokban gyengébb a 4 Prime, a full HD kijelző miatt. -
Norby86
őstag
válasz
CoolBoy323 #7016 üzenetére
Ugy "turbózták" hogy bele tettek egy 625-ös Snapdragon procit 2.0 ghz órajellel, meg Adreno 506-os GPU-t. Ezenkívül a kamera gyengébb lett szerintem a tesztet elnézve, illetve talán a dupla tónusu led vaku ami még a 4 javára irható. De végig olvasva a cikket szerintem a Redmi 3-s Prime-nél maradok. Annyival nemtud többet a 4s Prime hogy ráfizessek, mivel nem játszom, nekem az üzemidő a lényeg, hogy az alkalmazások pörgősen működjenek, ne legyen lag, akadozás, illetve a kamera elfogadható legyen.
Amugy a kompakt gépen már gondolkodtam, de nem ez a fő probléma hanem a felhasználási terület ahova én nemtudom elvinni a fényképezőt, oda jólenne a telefon. Mert országúti bringával ha kimegyek a messzeségbe, oda nemtudok táskát vinni magammal amibe elférne a gép.
De nekem tetszik a képe ennek a Redmi 3s Prime telefonnak. -
Norby86
őstag
válasz
CoolBoy323 #7014 üzenetére
Az akku elvileg ugyan akkora mindkét készülékben. Az más kérdés hogy nagyobb felbontású kijelző, és gyorsabb processzor mennyivel merítené jobban a telefont. Mert közben a gsmarena tesztet amit az előző hozzászóló is linkelt, én is megnéztem, és abban azt irják hogy a Redmi 4s Prime üzemideje még picit jobb mint a Redmi 3s Prime üzemideje.
Sajnos B20-as támogatásról nem irnak a cikkben. :/ Viszont ami nagy szivfájdalom elnézve a tesztekben a kamera képeit, hogy a Redmi 4s Prime sokkal hidegebb képeket készít, kevésbé adja vissza a szem által a valóságban érzékelt melegebb szineket pl egy tájképnél. Nekem meg fontos lenne a kamera is, mert elég sokat fotózom hobbi céllal útközben. Igazából engem a kamera gondolkodtatott el hogy érdemes e Redmi 4 Prime-ra várni, vagy jó lene nekem a 3 is. Persze az is kérdés, ha bejön a 4 akkor mennyivel megy lejebb a 3-nak az ára. -
Petyka3
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #6985 üzenetére
Passz, mondjuk már amikor rendeltem is megfordult a fejemben, hogy nem biztos egészséges lesz a gyors töltés. Ha valakit érdekel, van eladó gyors töltőm.
-
LWhite
tag
válasz
CoolBoy323 #6908 üzenetére
Sziasztok. A gyári víruskereső mellé érdemes feltenni valamilyen másik (rezidens) vírusirtót? Pl.: Eset?
Bocs, nem választ akartam.
-
válasz
CoolBoy323 #6906 üzenetére
Akkor nekem nem pálya sajnos
-
válasz
CoolBoy323 #6904 üzenetére
De gondolom az sincs fent a playen... Root kell hozzá?
-
fa4hu
őstag
válasz
CoolBoy323 #6878 üzenetére
Nincs mit!
-
fa4hu
őstag
válasz
CoolBoy323 #6874 üzenetére
Beállítások/Értesítések és állapotsor/Alkalmazás értesítések/Viber/Értesítési fény
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
CoolBoy323 #6848 üzenetére
Tökéletesen működik nekem UPC-vel. Képet is tudok feltölteni.
-
Marci__
tag
válasz
CoolBoy323 #6812 üzenetére
Egész biztos, hogy a MIUI edition by SolarWarez-t tetted fel?
Én először az általánossal próbálkoztam, és ugyanaz volt az eredmény, mint nálad -
Nashville
tag
válasz
CoolBoy323 #6804 üzenetére
Először a zip- et tetted fel TWRP alól és utána apk futtatás a betöltött rendszeren?
Ha nem akkor itt olvasgass: [link]
Ha jól megy az angol akkor olvasd el, ha nem akarsz olvasgatni, akkor ezeket szedd le: xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126.zip ez kell a Marshmallow- os rendszerünkhöz ezt felteszed TWRP alól kibontás nélkül ez a kész zip fájl, a biztonság kedvéért másold fel a telódra az xposed uninstallert is bármilyen gebasz esetén jól fog jönni. Teló újraindít és apk fájl installálás. Sok sikert!
Érdemes még itt is olvasgatni, ha bele akarsz merülni, de nem minden modul megy a Redmi 3s- en, amit itt ajánlanak: [link] viszont az xMIUISzerk:
Látom kukinyo kolléga már válaszolt, de az én linkjeimet is könyvjelzőzheted a későbbiekre. -
kukinyo
addikt
válasz
CoolBoy323 #6804 üzenetére
Kezdjük az elején, hátha másoknak is gondot okoz.
Innen letöltöd a XposedInstaller_3.1.1.apk-t (én ezt használom).
Erről az oldalról pedig letöltöd az xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126.zip-et.
Itt találod a hozzá való Uninstallert (ha szeretnéd eltávolítani a telefonodról), xposed-uninstaller-20160829-arm64.zip néven.
TWRP-ből telepíted a xposed-v87-sdk23-arm64.zip-et. Rendszer újraindítás után pedig a szokásos módon telepíted a XposedInstaller_3.1.1.apk-t. Újraindítás, kész vagy, mehetnek a modulok.
A modulokat aktiválni kell és újraindítani a rendszert. Ezután mehetnek a beállítások.
Azt ugye mondanom sem kell hogy mindehhez root szükséges.[ Módosította: radi8tor ]
-
Terézia
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6783 üzenetére
CoolBoy323 Kőszőnőm a gyors választ , egy orája megy a saját töltőjén, de hiába nyomom a be kapcsolo gombját.
Ennyi idő után már be kellene kapcsolnia nem? Bocsánat német billentyűzetről irok és még nem mindig találom meg amit keresek.
Most várok reggelig aztán fogalmam sincs ha nem indul. -
dReFiX
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6762 üzenetére
AZ oké csak nekem pont az online elérhetőek tetszenek.
-
Izzé
őstag
válasz
CoolBoy323 #6737 üzenetére
14 óra havi szinten tényleg nem sok, az napi 30 perc sincs. Ennyit nálunk csak az asszony igényel egyszerre.
Holnap linkelek 2 képet én is unokahúgom telójáról. 2 nap üzemidő és 11 óra sot. -
Carline
őstag
válasz
CoolBoy323 #6735 üzenetére
Én pont 10 órának látom, nem 20-nak.
-
trebrona
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #6430 üzenetére
Google voice search?
-
dashed
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6430 üzenetére
-
dashed
senior tag
válasz
CoolBoy323 #6428 üzenetére
olvasd le a kepernyorol?
-
kukinyo
addikt
válasz
CoolBoy323 #6025 üzenetére
Ma tettem egy próbát ismét a 16.12.08 dev. változattal.
Ismét fagyásokat produkál.
A 16.12.01-el soha nem futottam ilyenbe.(#6027) virib: Szia!
Valamit benéztél mert ennek nem hogy csökken, inkább emelkedik az ára. -
sphe
senior tag
válasz
CoolBoy323 #5954 üzenetére
Totalcaros lett
-
margithid
veterán
válasz
CoolBoy323 #5963 üzenetére
Nekem is volt global developer rom alatt iylen megfagyás, stabillal eddig semmi gond!
Kipróbáltam a Camera Zoom FX-szel a videófelvételt, szerintem teljesen jó, amikor nincs beszéd, akkro hallani a zenét, amikor van beszéd, akkor kiszűri a zenét, szerintem ez korrekt.
Nyilván a zene minősége hagy kívánnivalót, de szerintem aki ilyesmit csinál gyakran az vegyen egy céleszközt.
Gyári hangrögzitő is jól veszi fel amit mondok, nem tudom, de nekem pont, hogy pozitivum, hogy kiszüri a zenét és a beszédet rögziti...
Akik a developer rommal szenvednek azoknak ajánlom, hogy tegyék fel a stable-t, megéri kinyitni a bootloadert ezért, mert utána tényleg egy problémamentes telefonod lesz, igy emg hetente figyelni a frissítéseket, hogy bugos-e vagy sem, ez nem buli nekem -
xemelon
tag
válasz
CoolBoy323 #5954 üzenetére
Én már láttam ilyet amikor az iMac-ben megsült a videókártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged