-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
Makszimusz #2654 üzenetére
Na nekem egyik sincs ezek közül és ez a bajom.
MI8 Lite-om van és nem tudja egyik funkciót se,vagyis lefordításkor halkítson vagy zsebbe hangosabban csörögjön és felemelésnél halkítson. -
Tankeradam
csendes tag
válasz
Makszimusz #6060 üzenetére
Igen, olvastam. Mire gondolsz? Biztos valamit nem figyelhettem akkor
-
Tankeradam
csendes tag
válasz
Makszimusz #6054 üzenetére
-
zzz03
őstag
válasz
Makszimusz #3240 üzenetére
Megjött nekem is az MSVII tok. Csak nalam az a bibi, hogy nem olyan mint a tied
Az oldalso gomboknal (hangerö fel/le, be/kikapcs) nemes egyszerüseggel ki van hagyva, azaz nincs semmi rajat ami vedene...
Ugye csak az a bosszanto, hogy amikor kivalasztottam a szint es a telefont akkor nem ilyen kepet adott... Na mind1 megreklamalom aztan hatha visszajön az ara. -
szpali
addikt
válasz
Makszimusz #3774 üzenetére
rendben, sztéj túnd
-
hevizms
addikt
válasz
Makszimusz #3555 üzenetére
Szerkezetés előtt is azt írtam.Szerkesztesbe csak azt írtam bele hogy "legalábbis a Pro esetében"
-
hevizms
addikt
válasz
Makszimusz #3553 üzenetére
Ezt mondom én is
Hogy restart után ujlenyomattal nem is tudom indítani,csak kód beirással.
Azt írta a kolléga hogy megvolt az első ujraindulasa a telojanak,mert csak ujlenyomattal tudta inditani.
Ha ez így van akkor nem indult újra a teloja szerintem -
hevizms
addikt
válasz
Makszimusz #3251 üzenetére
Megrendeltem kettőt.Kösz a linket.
-
hevizms
addikt
válasz
Makszimusz #3299 üzenetére
Nem ezek a kérdések voltak a lényeg,amikről írsz.Nem a garancia volt a kérdés, nem az adócsalás.Egyszerűen csak az hogy mennyibe kerül ez a készülék kinából rendelve.Pont.
De!
A garanciás készülék visszaküldésének költségét a paypal állja(alin nem mert ott nem azzal fizetünk).
Áfa csalásra senkit nem buzditottam,a franciaországi behozatalnál gondolom leadóznak róla,azert fizetünk pluszban(na jó ezt magam sem gondolom komolyan,de hihetem,nem vagyok ott amikor beérkezik az eu-ba).Áfa csalásra akkor buzditanék ha paypal számlát irattatnek vele vagy hasonló.Amugy meg a magam részéről semmi lelkiismeretfurdalásom nincs egyébként ezzel kapcsolatban ha én mégis elkövetem.Amig a világon a legmagasabb az Áfa nálunk és a befizetett adómból stadionokat építenek,kisvasutat ami semmire nem való,a gülüszemű meg szívlapáttal szórja az ország pénzét az alapitványain keresztül meg stb stb,addig nem hinném hogy bármi erkölcsi alapjuk lenne ezt számonkérni bárkin.
De sajna még így is túl sokat kaptak már tőlem,mert 30 éve melozom egy helyen egy állami cégnél,ahol esélyem sincs adót csalni,mert vonják
Na mindegy .Összeesküvés nincs,csak hallgatás olyanoktól is akik egyébként más ugyanolyan semmitmondó ügyben kisregényeket írnak -
ToniSlow
senior tag
válasz
Makszimusz #3281 üzenetére
Nem kimondottan.
-
zzz03
őstag
válasz
Makszimusz #3243 üzenetére
Franko a tok teszt! Koszi, epp ipakin gondolkoztam de lebeszeltel rola.
rendelek ilyet.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Makszimusz #3258 üzenetére
Nyilvánvalóan eustockról, csak mert vmi 6.9.15-tel jön vagyis eddig olvasottak alapján és már van 6.10.27-es verzió. Így már tetszik érteni?
Akkor inkább úgy kérdem melyik verzió változat vált be.
-
dzsi23
addikt
válasz
Köszönöm én is a tesztet, pont tegnap kezdtem szemezni ezzel a tokkal!
Csak annyi bajom van a "kemény" tokokkal, hogy esésnél többet ér a szilikon, de lehet rendelek 1-2-t én is. Mennyire nehéz levenni a telóról? Ahol az oldalak találkoznak, a kis vágatoknál, illetve a gomboknál, nem akad bele ruhába/zsebbe, illetve nem vágja a kezed? Felrakásnál/levételnél nem karcolja a telót?
-
BaginZe
tag
válasz
Makszimusz #3262 üzenetére
Hello !
Nillkin se vált be, hogy ilyen irányba nézelődtél?
-
hevizms
addikt
válasz
Makszimusz #3253 üzenetére
Ja bocs,felületesen olvastam ezek szerint.És szerinted melyik a jobb érzésre?
Természetesen különbözőek vagyunk,de kíváncsi volnék a te véleményedre. -
hevizms
addikt
válasz
Makszimusz #3251 üzenetére
Köszönöm.
2 fajtát ír a legördülő színválasztó.
Sima és homokkő.(google fordító)
Csak a pontosítás végett, amiről te írtál az a homokkő fajta gondolom.A simat is próbáltad esetleg? -
jambiyya
őstag
válasz
Makszimusz #3243 üzenetére
Aha, közben rákerestem, láttam, jó megoldás.
Frosted blue és black között vacillálok. -
trebrona
nagyúr
válasz
Köszi a részletes beszámolót, linket még tedd közzé kérlek, ahogyan hevizms is kérte.
Tudunk ebay-en keresni, de a tieid biztosan meg is jöttek.[link]
-
hevizms
addikt
válasz
Ez tetszik.
Már csak egy ebay linket légyszi,ha nem gond
-
válasz
Én a óccó kínai szilikon tokra esküszök, jelnleg is ilyen van. Áttetsző füst színű, és nem az ultravékony, hanem 'egyel" vastagabb. Így egy kicsit bumfordibb, de a fogása jó.
Van ultravékony átlátszó, de az valahogy nem jött be, meg nem is volt igazán pontos.
Még várok néhányat (minyonos, megvés, halálfejes, etc), meglátjuk, melyik milyen.
Az üvegfólia érdekes dolog. Fiamnál nem jött be, az enyémen meg okés. Egyszerre rendeltem 2db-ot, óccóé', és lehet, hogy ekkora a különbség azonos/nem azonos tételen belül/kívül.
Leginkább azt mondanám, hogy ki kell fogni az olcsóbbakból, hogy most jó-e, avagy sem. -
jambiyya
őstag
válasz
Köszi, ez jól jött.
Én is a tokon töröm a fejem, de nincs szívem elcsúfítani a telót, ugyanakkor pedig ha leejtem...
Bumfordi tokot nem akartam, de ez nem tűnik olyannak.Az oldalán a gomboknak nem hagytak helyet? Van rajta vékony műanyag? Nem gáz?
Üvegfóliát békén hagyja? Épp nem lóg rá annyira a keret?
-
Ediva8
tag
válasz
Makszimusz #3105 üzenetére
Köszi.
Akkor ez most szoftver vagy hardver hiba okozhatja? Van akinek meg megy kifogástalanul.Ekkora gyártási szórás lehet a telefonokban? Az egészben a kiszámíthatatlansága a legrosszabb. Amúgy tökéletes kis telefon lenne,ha nem okozna ilyen váratlan újraindulásokat. Gondolom,ha hardver gond a galiba,akkor folyamatosan kéne produkálnia, de ugyanabban az alkalmazásban,vagy fényképezéskor teljesen kiszámíthatatlan. Az ilyen rejtett hibák mindig a legrosszabbak. Ezért gondolom,hogy esetleg szoftveres lehet,de ki tudja.Az egyik kolléga írta itt a fórumon talán,hogy a belső alkatrészek sem biztos,hogy 100%-ban egyeznek egy adott típusnál. Ez az amit legnehezebb megfejteni...
-
válasz
Újraindulós bug? Erről lemaradtam... Bármikor újraindulhat? Gariban cserélik?
Az enyém a héten érkezik eustockról
-
attiati
veterán
válasz
és kiderült, hogy mi okozza?
-
imcsoo
aktív tag
válasz
Makszimusz #3034 üzenetére
Köszi és bocsánat, kicsit figyelmetlen voltam.
Egyébként az eustock-ról mit lehet tudni? -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Makszimusz #3034 üzenetére
+1
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
Makszimusz #1791 üzenetére
Ja, nem tudom, milyen elcseszett kínai logika alapján találták ki a call recorder opciókat, de tény hogy minden hívást nem lehet felvenni. Gratulálok a fejlesztőknek
-
szpali
addikt
válasz
Makszimusz #2930 üzenetére
itt pl a MiBand-hez használt xiaomi account jelszavát is ki lehet ütni? (vagyakettőegyésugyanaz)
-
Antibá
tag
válasz
Megoldottam!
-
Antibá
tag
válasz
Na igen,ezt én is megtaláltam,de itt melyik menüpontot vállaszam mert nem teljesen egyértelmű nekem.
Privárban leírnád a visszaállítás menetét.
Köszönöm -
válasz
Makszimusz #2904 üzenetére
Ennél frappánsabban nem is lehetne megfogalmazni.
@(#2915) szpali
Igen, mindegy. Minkét slot 4g képes (persze csak egyszerre egyikben) -
jambiyya
őstag
válasz
Megnyugodtam, köszi az infokat.
Maradok root nélkül amíg nem történik valami, ami eléggé zavar ahhoz, hogy meglépje az ingerküszöböm (és root-ot igényeljen a korrigálása). -
Milestone2
nagyúr
válasz
+1 (de inkább +10)
-
jambiyya
őstag
válasz
Makszimusz #2901 üzenetére
Nyugtass meg, hogy global dev-el (ezzel jött) sem lesz nagy szívás root és twrp nélkül. Én "csak" használom, egyelőre gond nélkül. Nem ironizálok, komolyan kérdem.
-
Upo
addikt
válasz
Makszimusz #2761 üzenetére
Melyik app felelős érte? Én pont az ellenkezőjét szeretném elérni, a legjobb dolog amit belerakhattak, keresgél a fene a képernyők-mappák között, beírok 2 betűt és már ott az app. Én meg a global romban szeretném engedélyezni.
Mondjuk ha a mappákon belül lehetne nyomni egy abc szerinti rendezést akkor már elviselhetőbb lenne a hiánya, de nem tudok ilyen lehetőségről. -
válasz
Makszimusz #2780 üzenetére
Kössz!
Még annyit kérdeznék, hogy e-robot helyett ismersz valami jóféle xposed modult, vagy bármit, ami azt szükségtelenné teszi?
Azt akarom beállítani, hogy ha ki van kapcsolva az adatforgalom (van wifi), akkor váltson vissza 2G-re, mert a tulajdonosa lakhelyén 1 vonalnyi csak a 3G térerő a vodánál, de 5-ös a 2G. -
Potrien
senior tag
válasz
Makszimusz #2786 üzenetére
Szerintem is
-
Potrien
senior tag
válasz
Makszimusz #2782 üzenetére
Rendben
Csak jót akartam! -
smn84
csendes tag
válasz
Makszimusz #2763 üzenetére
Bocs, közben megvan, el is olvastam, de a kérdésemre nem találtam benne választ, vagy nem értettem meg. Tehát kérek segítséget.
-
smn84
csendes tag
válasz
Makszimusz #2763 üzenetére
Rendben! Hol érem el?
-
válasz
Makszimusz #2761 üzenetére
Kössz!
Hogy kell / érdemes fagyasztani egy appot? Nincs nálam a készülék, és segítenem kellene a tulajnak.
Másik, hogy korábban írtad, hogy tervezel Xposed-ed feltenni.
MIUI8-cal nem akad össze? Úgy tudom, hogy a MIUI eléggé beletúr az android mélyébe, és emiatt merült fel bennem a kédés. Amplify miatt kellene elsősorban.
Illetve a Greenify mennyire műxik jól ennél a telónál? -
válasz
Makszimusz #1710 üzenetére
A lucky patchernek melyik a hivatalos oldala? Van pár ahonnan le lehet tölteni.
-
tiko76
aktív tag
válasz
Makszimusz #2751 üzenetére
igy se.nem látja az eszközt.
-
jambiyya
őstag
válasz
Makszimusz #2648 üzenetére
Fene!
Így viszont akkor továbbra sem értlek. A korábbi telójaimnál nem tapasztaltam ilyet: azok rezegtek és lefordítva halkultak is. Ezért nem értem a xiaominak ez miért nem jött össze. -
jambiyya
őstag
válasz
Makszimusz #2636 üzenetére
Hisz épp ezt mondtam, hogy nekem nem elfogadható e két funkció együttes használatának tiltása. Először kimagyarázod (triviális...), most meg garis hibának titulálod?!
-
bb71
őstag
válasz
Makszimusz #2642 üzenetére
Mivel célszerű rendelni, mármint melyik ROM-mal, ha van rá opció?
-
válasz
Makszimusz #2548 üzenetére
Köszi. Szerintem is ez lesz. Azért kíváncsi lennék, hogy mit tudott a 29-i frissítés úgy elcseszni, hogy se a 22-i, se a 13-i frissítés nem tudta helyrehozni, gyári visszaállítással se. Remélem, hogy egy fastboot rom felrakása meggyógyítja...
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Makszimusz #1833 üzenetére
Be van állítva aktívnak. Használom mondjuk fél órát és utána ha megint gépelni akarok akkor a google billentyű jön fel. Majd azért még próbálkozok.
-
Upo
addikt
válasz
Makszimusz #1821 üzenetére
7-el tényleg jobb az akkuidő mint 6-al, nálam moto g tapasztalat, cm13-nál sokkal jobb a cm14 akkuideje még úgy is hogy erősen alpha build. És már lassan kapják a fejlesztők a 7.1 preview forrást is
-
jambiyya
őstag
válasz
Makszimusz #1836 üzenetére
Lol!
Értem, köszi.
A névjegy kezelése tűnik még fapadosnak, nem találom pl. a "csak tel.számot tartalmazó bejegyzések megjelenítése" nevű checkboxot, meg úgy egyáltalán a beállításokat.
Egyébként a meizu után elsőre picit bonyolultnak tűnik, viszont pont ennyivel komolyabbnak is, szóval jó váltásnak tűnik egyelőre (no meg a B20 ugye).
-
margithid
veterán
válasz
Makszimusz #1821 üzenetére
Az lehet a gyártók sara is. Szerintem az mérvadó, hogy egy stock droidnak miképpen alakul az üzemideje.
De várjunk ezzel még, kicsit túl szép, hogy igaz legyen az android 7.
Ja mégvalami, osztott képernyős mód van miuiban? -
fa4hu
őstag
válasz
Makszimusz #1816 üzenetére
Ezek szerint alkalmazásfüggő.
-
fa4hu
őstag
válasz
Makszimusz #1812 üzenetére
Pl. Hangouts, MI fórum programjának értesítései is?
-
kmisi99
addikt
válasz
Makszimusz #1795 üzenetére
Nekem is kb ennyin alakul bár 100% ról 0% ra lehet nekem is el lehetne érni a 7 órát. De más meg be is linkelt saját screenshoot ot ahogy mindig wifin lógva kb 10-11 óra kijelző időket ért el. Azóta marhára bosszankodok emiatt. Ráadásul nekem össze vissza megy az akku. Volt, hogy leraktam 32% al este, reggel, 15% on volt, 2 óra múlva mire munkába beértem 1% on volt mikor felraktam tölteni pedig max 20-25 percet nyomkodtam ezalatt a 2 óra alatt.
Most is van valami baromsága. Reggel vettem le a töltőről, 100% ról, jelenleg 85% on van, 14 perc kijelző idővel. Most vagy szarul méri az alkalmazások fogyasztását, de elvileg a wifi 0,3% szóval ez se indokolja a merülést. Mert igen 0-24 ben online vagyok. Otthon wifin útközben mobilnet.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Makszimusz #1807 üzenetére
Igen, ezt írtam először, ahol igazat adtam neked.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Makszimusz #1791 üzenetére
ismeretlen számokat nem tudsz előre beállítani
Ezt most nem értem.
Minden ismeretlen számot rögzít, plusz a listában (ismert) megadottakat.
-
válasz
Makszimusz #1780 üzenetére
Vagyis nem stabilabb, mint a DEV romok?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Makszimusz #1788 üzenetére
Igazad van, ez csak fordítva oldható meg, ismeretlenek + lista.
Nyilván ez sokkal hosszadalmasabb beállítás, ez nem kérdés. -
trebrona
nagyúr
válasz
Makszimusz #1782 üzenetére
Ez viszont még tényleg nem tisztázott, létezik EBBG-s is?
-
válasz
Makszimusz #1750 üzenetére
Köszi. És vajon root után 6.0-n működik a Tasker és a Toggle Data? Használ ilyet valaki?
-
Peltár
aktív tag
válasz
Makszimusz #1731 üzenetére
-
Peltár
aktív tag
válasz
Derék leírás!
Csak még a "Beam me up, Scotty" beállítást is leírhattad volna...
-
Penelophe
csendes tag
válasz
Makszimusz #1724 üzenetére
Köszi, próbálkozom, meglátjuk mi lesz.
Még lehet fogok jelentkezni.
-
válasz
Makszimusz #1724 üzenetére
Egyrészt nem kérdez meg mindent, másrészt bizonyos funkciókat ha megkérdez és nem kap rá engedélyt, akkor egyszerűen nem működik vagy kilép. Pont a FB nem a legjobb példa most, mert kicsit rendbe szedték az "statisztikai adatok gyűjtését". Más egyszerűbb, de népszerű appok továbbra is rengeteg infót gyűjtenek be.
-
válasz
Makszimusz #1720 üzenetére
De a hatos android alapból rákérdez minden esetben ezekre. Ha bemegyek a privacy -> permissions részhez, akkor látszik, hogy a messenger és a FB app nem kap semmihez hozzáférést. Legalábbis nálam.
A Redmi most nincs nálam, de a saját Homtom telómon van olyan fül, hogy apps, itt is az látszik, hogy a FB app minden hozzáférésnél "always ask"-ra van állítva.Mondjuk az általad felsoroltak közül nincs minden felsorolva a permissions résznél, pl. rezgés, meg ilyesmi nincs.
-
Penelophe
csendes tag
válasz
Makszimusz #1721 üzenetére
Köszi, erre gondoltam én is. Csak nem tudom, hogyan tudnék neki Wifi-t megadni. A mobilhálózatos kérdést nem tette fel még egyszer. Tudnál segíteni, hogy hol tudnám megadni?
-
válasz
"Facebook app kér minden létező adatot"
Nálam a MIUI azt mondta a FB-ról és a messengerről is, hogy nem kap egyik sem hozzáférést semmihez kb. Egyik felsorolásban sem láttam a FB-t és a Messenger-t a permission-öknél.
Vagy másról van szó? -
válasz
Na ezt a bejegyzésedet is búkmárkoltam.
Hasznosnak tűnnek ezek az modulok. -
hevizms
addikt
válasz
Makszimusz #1679 üzenetére
Akkor ezek szerint a kamera(vagy a kamera app) nem ugyanaz mint a Redmi 3 Pro-ban?
Mert a gyenge fényviszonyok melletti fotózás a Redmi 3Pro esetében nálam pont inkább pozitivum.
Bár nekem nagy összehasonlitási alapom nincs.Nekem inkább a fókuszálással van problémám.Az őrületbe kerget hogy ha valamit tartok a kezemben,akkor ideoda kell mozgatnom a teéót hogy legyen egy olyan pillanat amikor arra fókuszál nem pedig mondjuk a földre.
2 SIM vs 1 Sim + SD, kérem szépen ez már 21. századi
Na ezt meg inkább én negativumnak tartom minden mai telóban
-
pete_21
addikt
válasz
Koszonjuk az osszefoglalot!
A multi rom alatt melyikre gondolsz? Xiaomi.eu? A global dev kevesebb funkcioval rendelkezik?(#1669) Williamgrant: Telefonalas mindig 3G-n tortenik? Ezt nem is tudtam. Azt hittem az is 4G-n megy.
-
tom120514
őstag
válasz
Megvolt még a sima Redmi 3 amikor megjött ez és csak a kamera miatt gondolkoztam hogy nem lesz jó váltás.
Nekem is az tűnt fel hogy lassabb, cserében viszont pontosabb a 3s Prime. Megkértem hozzáértő barátomat, teszteltük és valósághűbb (színekben) a Prime produkciója, bár valóban gyengébb/lassabb az autofókusz.A wifi nekem jó így, újraindítani ritkán kell, 32-es tárhely nekem elég, nincs benne SD pedig 1 SIM-mel használom csak -
a lényeg hogy maradt, szerintem is verhetetlen
Ja, nem akartam ujjlenyomat olvasót, de használom és nagyon jól működik szerintem is. -
válasz
"- Ami feltűnt, hogy a restart elég lassú. Kétszer meggondolom melyik xposed modult akarom kipróbálni.
"
Én ezért nem használom az Xposedet. Annyira nem kell."- 2 SIM vs 1 Sim + SD, kérem szépen ez már 21. századi."
Ezt én inkább hibának rónám fel, de van egy Nokia 130 DS-em, így nem érdekel. -
válasz
Szerintem pont kell ilyen vélemény is.
Ilyen összefoglalót szerettem volna olvasni. Szubjektív, de összehasonlító és közel tényszerű.
Jöhet még ilyen (akár később is). -
ekrisztian
őstag
válasz
Makszimusz #1669 üzenetére
Megnézte párom, 90% 4G-t mutat neki Telenor SIM-el.Eustock 015-el.
-
válasz
Makszimusz #1657 üzenetére
Nálam a miFlash-sel voltak gondok, konkrétan egyik általam hozzáférhető windows-os géppel sem tudtam semmilyen rom-ot feltenni.
Viszont sikerült kínai stable rommal nyitni a BL-t, és utána úgy suhant fel az EU stable, mint a szél.
Maga a Flash folyamat gyors volt, utána a boot marha lassú.Már odaadtam a telót a végleges gazdájának, de szerintem az EDGE para miatt úgyis visszaadja. Akkor meg tudom nézni az EU DEV telepítést, ha addigra nem oldódik meg.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Makszimusz #1624 üzenetére
Bingó!
-
Lajos65
tag
válasz
Makszimusz #277 üzenetére
😃😃😃 várok! Remélem lesz, mert asszony háborog és muszáj lesz vennem Neked is, csak hogy magyarul olvasgassa amit ugy sem fog használni. 😃
-
válasz
Makszimusz #285 üzenetére
Igazad van. Mondjuk annyi szól a tétovázás mellett, hogy csak ősszel jön el a vásárlás ideje, mert addig egy nagyobb project-re kell a zsé.
Addig ráérek nyűglődni. Viszont egy időre elengedem a dolgot, hogy majd ősszel frissebb aggyal nézzek a dolgokra.Most valóban túlpörögtem ezt.
(#286) trebrona: A kamera nem szempont, valószínűleg élete folyamán 10 képet fog lőni a teló; pl. áruházi árcédulát, hogy megjegyezzem, hogy XY mosógép itt ennyibe kerül.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Makszimusz #285 üzenetére
+1, valamint a kamerát is gyengébbnek írták a S-ben, bár az lehet nem volt szempont.
-
válasz
Makszimusz #283 üzenetére
Az szép.
Ezek szerint lehet, hogy el kéne engednem ezt az akksi idő témát, mert úgysem lesz pont az a rom jó akksi idejú, ami minden más szempontból tetszik. -
trebrona
nagyúr
válasz
Makszimusz #277 üzenetére
Ránéztem xiaomi.eu oldalára, írják is:
Hungarian (vagyula, miui.hu) - no translation for MiMAX/HM3S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged