- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
Különböző mértékben indulgat újra. Nekem másfél hónapos használat során kétszer tette meg, van, akinél gyakrabban. Valószínűleg az OTA frissítések miatt egyes programok nem futnak normálisan, és ilyenkor kerül minderre sor. Nálam az többször is előfordult, hogy egy program nem volt hajlandó rendesen futni egy OTA frissítés után, de miután leszedtem és újraraktam, gond nélkül futott. Több telefon topikjában olvastam, hogy OTA frissítés ide vagy oda, az a biztos, ha volt előtte factory reset. Amíg különösebb gond nem lesz a telefonnal, addig ezt nem teszem meg, max. MIUI főverzió-váltáskor.
-
vipviform
senior tag
Szia, én ezt ajánlom. Ha valaki még nem használt matt fóliát, akkor nem tudja, hogy mi az, hogy nincs ujjlenyomat folt, és ezen kívül sokkal jobban olvasható minden, legalábbis szerintem. A linken lévő cucc ad még egy nagyon vékony szilikon hátsó tokot is ami szinte ne is látszik, de véd.
Ha gondolod keress rá.
https://www.aliexpress.com/item/9H-Frosted-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Redmi-3-3S-Hongmi-3-Pro-5-0inch-Glass-Screen/32600155732.html?spm=2114.13010608.0.0.mEfAmAps: bocsi, hogy nem kattintható linket küldök, de most ennyi időm volt...
-
zzz03
őstag
ebay-en beirod h redmi 3s tpu silicon case aztan kesz. ez a legegyszerubb, atlatszo, es nem csuszos tok. 1-3dollarbol meguszhato. nekem pl a speemal-os redmi3pro-hoz volt ilyen szilikon tok es uveg a dobozba, de az eustockos 3s-hez nem volt semmi. gondolom viszontelado valogatja, h beleteszi-e vagy sem.
nekem meg nem indult ujra. igaz frissites utan elso dolgom volt egy gyari beallitasok visszaallitasa. majd ezutan laktam be a rendszert 0-rol.
-
-
MiSuite nem megy 6-os androiddal.
Egyéb: 4-5 óra hossza, mire letöltődik egy stable/developer rom az en.miui.com-ról... kicsit sok! Ha hirtelen kéne újra húzni akkor igencsak szidnám őket.
Szóval ha én most felteszem az eu-s romot a developer helyett, akkor bukom az összes adatot ami a telefonon van? Mégis csak kéne egy sd kártyát venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobilhasználat külföldön
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest