- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Nem tudom hogyan "rongálhatja" meg az iPhone-t és a Touchot a ZiPhone. Ezeket a fagyásokat se értem. Persze vannak, akik minden béta verziós sz@rt felraknak az Installerből, aztán meg csodálkoznak, hogy lefagy.
Azért elég sok ember használta már a ZiPhone-t (pár százezer) és olyan sokan nem panaszkodtak. Azokra a külföldi fórumokra kíváncsi lennék, hogy mégis miről van szó.
-
macikos
addikt
válasz
revans2 #1494 üzenetére
Mostani?
A mostani(régi) és a 3G-s szinte teljesen ugyanaz. Ugyanaz lesz a szoftverük, belülről is ugyanazok, csak az új 3G-s és van benne GPS. De attól még a régi ugyanolyan jó marad.
Viewty-t még nem próbáltam hála az égnek. Elég volt megnézni 1-2 videót róla.
Azt, hogy jobb-e neked kell eldöntened attól függően, hogy mi fontos számodra. Az iPhone az Apple. Minőségi cucc, kiváló internet, videó, zene képességekkel, szuper kezeléssel, stb.
Azért nem vennék egy Viewty-t, mert 5MP-es kamera van benne. Kell a francnak.Próbálj ki egy iPhone-t.
-
macikos
addikt
válasz
szokeherceg #1490 üzenetére
Egyedül az iTunes-t kell feltenned, semmi mást. Egyáltalán nem nehéz a használata, bár vannak kivételes emberek
Új 8GB-os 50e? simán
-
macikos
addikt
válasz
Magnum_ #1428 üzenetére
Az iPhone nem, legfeljebb az adapter
Én úgy vagyok ezekkel a tokokkal, hogy rondák. Teljesen elcsúfítják a telefont. Ha veszel valamit, akkor azért veszed, hogy használd, ne pedig hermetikusan elzárva tárold. Persze ez az én véleményem. Lehet azért mondom ezt, mert én alapvetően nagyon vigyázok mindenre. Pl. a másfél éves K750i-m is olyan újszerű állapotban volt, hogy aki látta, megkérdezte, hogy most vettem-e. Viszont 3 hónapja öcsémnek adtam. Ennyi idő alatt sikerült bőven leamortizálnia...
-
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1415 üzenetére
Jah, elfelejtettem, hogy titeket ez már nem érint
Az enyémhez még adtak dokkolót, amit az adatkábellel kellett használni, ráadásul az előlapi USB-be nem lehetett bedugni csak hátra, ami nem a legegyszerűbb feladat az én gépemnél
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1407 üzenetére
Igen, van. Adnak hozzá egy adaptert, amely 100-240V-ig használható. Mivel ezen Amerikai dugó van, ezért kell hozzá egy kábel, amelynek az egyik végén egy nyolcas alakú dugó van. Ilyen van pl. videókhoz, de lehet venni néhány száz forintért.
Viszont van egy gond. Ha ezt használod, akkor ki kell hozzá húznod a gépből az adatkábelt, amely belemegy a telefonba.
-
macikos
addikt
válasz
Magnum_ #1355 üzenetére
Azon, hogy halkan csörög talán lehet egy programmal segíteni. Már nem emlékszem pontosan, de talán volt valahol ilyen. Viszont ez csak az egyik gond. A másik az, hogy mivel az iPhone nagyon passzentosan össze van rakva, ezért ha valami lefogja a hangszórót, akkor nagyon keveset hallani belőle. Ha teljesen lefogod az ujjaddal, akkor szinte semmi hang nem jön ki belőle. Én ing zsebben hordom, de farmer zsebben is meghallani. Különben meg ott a rezgés, amit úgyis észreveszel. Ha pedig zsebre vágod, akkor úgy kell, hogy a telefon alja legyen felfele a hangszóróval, de gondolom ezt alapból mindenki így csinálja minden telefonnál.
A Wifi antenna nagyon erős. Az utcai netezéssel az a gond, hogy sok hálózat le védve van. Ennek ellenére úton-útfélen rengeteg olyan wifi pont van, melyek nyitottak.
Ezt nézd meg: http://wifiterkep.hu/
-
macikos
addikt
válasz
Viktor0610 #1315 üzenetére
Kétféle fagyás van:
1. Program behal
2. Az egész telefon behalHa csak egy program, akkor a Home gombot néhány másodpercig nyomva tartva kilép a főmenübe. Ha az egész telefon behal, akkor a bekapcsoló gomb+Home gomb együtt nyomvatartva néhány másodpercig újraindítja a telefont.
-
macikos
addikt
Most még nem tudja senki megjósolni, hogy igazából mennyibe is lesz a 3G-s változat. Viszont ennek függvényében fog alakulni a még meglévő régi darabok ára. Az biztos, hogy amennyiben valaki le tud mondani a 3G, HSDPA, GPS-ről, akkor azoknak mindenféleképpen érdemes lesz megvenni az első szériás iPhone-t olcsón. A gond csak ott van, hogy erre számítanak az eladók is, szóval ingyen biztosan nem lesz, sőt... az iPod Touchnál sem lesz olcsóbb, hiába "régi". Szép is lenne.
Igen, a 60-70k egy 8 gigásért és 80-90k a 16gigásért reális ár, de ilyen, hogy 25k, biztos nem lesz.
Hogy mennyire stabil? Nagyon. Fagyások nincsenek, kivéve az Installerből felrakott bugos béta programoknál néha előfordul, de amúgy semmi. Ez atom stabil és gyors. Soha semmi várakozás.
Ami nem tetszik: nincs flash támogatás, így csak a youtube-os videókat lehet megnézni. Nincs copypaste, ami igaz, hogy néha, de akkor nagyon jól jönne. Nem valami erős a hangszóró hangereje, így mélyebb zsebben hordva, buszon nehéz meghallani, ha hívnak. A gyári fülhallgató nem egy világmegváltás és a jack mélyen van. Igaz, lehet bele dugni adaptert, amivel bármilyen fülhallgató beledugható, de hiába, mert nekem például csak olyan kéne, amin van mikrofon és távírányító gomb, hogy lehessen vele telefonálni. Talán 1 ilyenről hallottam, az is 25k körül van.
Ha még nem próbáltad ki, akkor menj be mondjuk a MediaMarktba és próbálj ki egy iPod Touchot.
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1304 üzenetére
Ha ezzel a topic-kal végeztél, akkor nézzél be ide is: [link]
-
macikos
addikt
iPod Video Converter? Az nem jó.
Ezzel próbáld: http://www.xilisoft.com/iphone-video-converter.html
-
macikos
addikt
wáááááááá, még írtam is, hogy véknyabb lesz.
Erre most kiderült a specifikációkból, hogy vastagabb 7mm-el, mint az előző...
régi új
Hossz: 115 mm 115.5 mm
Szélesség: 61 mm 62.1 mm
Vastagság: 11.6 mm 12.3 mm
Súly: 135 gramm 133 gramm -
macikos
addikt
http://www.apple.com/iphone/specs.html
Pedig ott van sajnos, hogy Assisted GPS
-
macikos
addikt
Tádádádááám:
-
macikos
addikt
Más már nem lesz itt, csak a következő napokban a fejlesztőknek szóló előadások. Szépen el is köszöntek, hogy majd re jövő februárban a Mac konferencián.
Tehát nagyjából ennyi az újdonság, amiről szó volt.
Egy biztos, ezzel az árral (ha ugyancsak meg lehet majd az USA-ban úszni az előfizetést, mint eddig, tehát nem kell aláírni semmit), akkor verhetetlen lesz.
-
macikos
addikt
Fekete házú 3G iPhone, fém gombok, ugyanaz a kamera, véknyabb kivitel, tovább fejlesztett audió.
-
macikos
addikt
Most fog jönni a 3G-s iPhone!
-
macikos
addikt
Na, Super Monkey Ball 100 pályával $10. Ezért se fogunk fizetni...
-
macikos
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #1169 üzenetére
wpa2-t?
-
macikos
addikt
Végre lesz már WPA2 (802.1x támogatás) az iPhoneban... el se hiszem.
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
válasz
(Darkwood) #1137 üzenetére
Az XMS-ben lesz élõ közvetítés, ami pedig megtekinthetõ lesz Handrás oldalán.
-
macikos
addikt
válasz
Viktor0610 #1080 üzenetére
Az is lehet, hogy tudnak valamit, például hogy müanyag házas lesz a 3G-s iPhone és mivel a régi fogyóban lesz, mindenki vadászni fog az utolsó fém hátlapú darabokra. De ne legyen igazam
Mindenesetre nem hülyék a kereskedõk és nem fogják ingyen osztogatni a régieket.
-
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Nem is ingyen, jókedvükben fogják behozni az iPhone-t külföldről
Én a helyükben ugyanezt tenném. Vám, 5%-áfa, stb.,... azért nyerni is kell nekik rajta.
Egyébként a fülhallgatókkal csak egy baj van, mégpedig hogy nem lehet headsetként használni őket és nem lehet velük vezérelni a zenét, mint az iPhone fülessel.
-
macikos
addikt
válasz
elit_hun #814 üzenetére
Nem tudom, hogy miért tart nálad eddig a konvertálás. Melyik programot használod és milyen beállításokkal?
Szerintem ez a legjobb program erre a célra: Xilisoft iPhone Video Converter
Egyébként én nem nagyon merültem el az iPhone-os programokban, de amelyek leginkább tetszenek, azok ezek: http://moocowmusic.com/
-
macikos
addikt
válasz
elit_hun #804 üzenetére
Tedd maximumra a fényerőt, azért nehogymá...
Amúgy sokat számít, de most ki akarod használni a gépet vagy nem?
Nekem teljesen feltöltve 4,5 óra kemény netezést bír ki. Azért az elég szép. Normál használattal 3 napig is bírja. A 400 töltés után nem meghal az akku, hanem csökken valamennyit a kapacitása. Ez minden akkumulátornál így van.
Ami fontos, hogy ne csak addig legyen a töltőn, amíg a akku jel teljesen fel nem tölt, hanem hagyjatok még rá +1-2 órát.
-
macikos
addikt
válasz
kíváncsi #782 üzenetére
Következõ számhoz kétszer nyomd meg a gombot.
Azért a zenelejátszón kivül más gyári program nem fut, de a nem gyáriaknál lehetnek furcsaságok. Az Apple csak szeret mindent az irányítása alatt tudni.
SIM formázása iPhoneban?
Contact törléséhez: Edit, utána pedig legalul lesz egy méretes Delete gomb.
A gyári programokat nem lehet törölni.
-
macikos
addikt
válasz
elit_hun #779 üzenetére
Minek a fólia, amikor a képernyő nem karcolódik? Egyébként a gyári fóliával anno ugyanolyan jól lehetett használni a kijelzőt, mint nélküle. Az enyémen se tok, se fólia és ennek ellenére semmi karc nincs rajta. Még a hátulján a csillogó Apple logó is teljesen karcmentes.
-
macikos
addikt
válasz
elit_hun #774 üzenetére
A nem 3G-s ára nem fog csökkenni, mert kivonják a forgalomból.
Ha a magyar eladókra gondolsz, akkor se rózsás a helyzet, mivel számítanak erre, tehát nem fogják ingyen adni a mostaniakat. Az újhoz képest max. 10-20 ezer forint lehet az árkülönbség. Persze ez attól is függ, hogy az új mennyibe fog kerülni, mert ha tényleg az lesz, amit sok helyen említettek és lesz $300 körül is 3G-s iPhone, akkor kénytelenek lesznek olcsóbban adni a régit.
-
macikos
addikt
válasz
stuntmanmike #729 üzenetére
Hogy fogadnák el?
1. Az iPhone itthon nem kapható
2. Apple Magyarország nem létezik -
macikos
addikt
válasz
stuntmanmike #725 üzenetére
A függetlenítő programokban (legalábbis a ZiPhone-ban) van olyan funkció, amely gyári állapotra visszaállítja és visszazárja a telefont, pont az ilyen garanciális esetekre.
-
macikos
addikt
válasz
Viktor0610 #723 üzenetére
Inkább szétvagdosod a SIM-kártyádat?
A függetlenítő szoftverekkel semmi gond nincs, leszámítva néhány esetet, de szerintem ott biztos közrejátszott a júzer is. Az 1 bites júzerek pedig az iPhone-t sem kerülik el, sőt...
Ha meg valami nem működik, akkor restore. Múltkor felraktam egy rossz programot installerből, ami a háttérben futva szívta az akkut (még hogy nem tud multitaskingot az iphone...). Restore+unlock megvolt 10 perc alatt, itunes pedig elmentette az előző beállításokat és így szűz szoftver lett a telefonon, mindennel ami előtte rajta volt (lehet hogy így már nem teljesen szűz
)
-
macikos
addikt
válasz
stuntmanmike #720 üzenetére
Bocsánat, hogy megkérdem, de miért akarod te hardveresen függetleníteni? Miért nem megfelelő a szoftveres megoldás?
-
macikos
addikt
Egyik oprendszeres telefon vagy PDA sem ébreszt kikapcsolt állapotban. A csúszka pedig jó dolog, inkább, mint egy véletlen hívás.
A Bluetooth szvsz soha, de soha nem lesz használható adatküldésre. Talán még a képek küldésére igen, de zenére teljes mértékben kizárt. Az egésznek az a célja, hogy ne a haverjaid küldözgessék át a zenéket, hanem tisztességes módon megvedd őket. Igaz, ez a mondat Magyar vonátkozásban teljes mértékben abszurd (no itunes, Magyar zenevásárlási szokások
)
Az ébresztő viszont remek, hála a csúszkának. Nincs az az ember, aki félálomban nem oda nézve ki tudja kapcsolni, ergo garantáltan felébredsz. Végülis erre találták ki az ébresztőt, nem?
-
macikos
addikt
válasz
IkszIpszilon #657 üzenetére
Teljesen mindegy milyen van rajta. Akármelyiket fel lehet tenni otthon és fel is törheted néhány perc alatt.
-
macikos
addikt
Az N900-al sem lehet majd telefonálni, mint az N800-al?
Én természetesen az iPhone-t ajánlom. Ha nagyon kell a 3G, akkor várjál még egy kicsit, mert nemsokára talán megjelenik. Jön majd a 2.0-ás firmware is.
Mely problémák zavarnak az iPhone-nal kapcsolatban?
Én csak azt tudom mondani, hogy mióta megvan az iPhone, azóta sokkal kevesebb időt töltök az asztali gépnél netezéssel, a másik pedig, hogy azóta más mobilok nem érdekelnek. Megtaláltam a számomra "közel" tökéletes telefont.
-
macikos
addikt
válasz
Barnee1981 #624 üzenetére
Csak a jobb oldali hangszóró, a bal oldali mikrofon
Más fórumokon többen panaszkodtak, hogy frissítés után a bal oldali nem szólt
Frissíteni az iTunes-ban kell, a "Check for Update"-el. A többit privátban.
-
macikos
addikt
Ok, rendben. Én nem tudtam, hogy pontosan milyet vettél. Csak szóltam a többi emberhez is, aki olvassa ezt a topicot, hogy nagyon sok hírdetéssel vigyázni kell, mert oda írják, hogy fóliás, de a fóliát utólag visszatették rá és persze ahogy írtad, azt nem lehet visszatenni rendesen, ezért levegős maradt. Tehát sok eladó hülyének nézi a vevőket.
-
macikos
addikt
válasz
Viktor0610 #598 üzenetére
Kicsit megkavarodtam
Szóval nem függetlenített(gyárit) kell venni és azt függetleníteni.
-
macikos
addikt
De milyen "vodánál"?
Függetlent kell venni, és majd te függetleníted, az a biztos. Lehet, hogy amit nem bontatlanul veszel meg, az már megjárt egy vásárlót, rosszabb esetben pedig szét volt szedve.
A legjobb amikor írják, hogy bontatlan és független
Az hogyan? A másik pedig hogy fóliás. Persze, fóliás, de a fólia az nem az eredeti vagy legalábbis már le volt szedve, hanem a srác használta 1-2 hétig és gondolta, hogy eladja, ezért visszatette rá a fóliát
-
macikos
addikt
válasz
Viktor0610 #585 üzenetére
Ha valamit rosszul csinálnál, akkor utána Recovery mód és újra kezdheted. Tehát elrontható, de onnan vissza lehet jönni
Ugyanúgy, ahogy a számítógépek is elronthatóak
A mostanában megjelent törések pedig sokkal gyorsabbak, mint az eddigiek és biztosan működnek.
Tehát senki ne vegyen 150-200 ezerért függetlenítettet, mert otthon ugyanezt ingyen megcsinálhatja.
-
macikos
addikt
A neten is lehet word/excel dokumentumokat szerkeszteni. ( Persze ezt nem azért mondom, hogy kivált egy beépített szövegszerkesztőt vagy táblázatkezelőt, csak egy lehetőség, ha nagy szükség lenne rá
)
Szerintem az egyik legnagyobb hiba akkor is a fájlkezelő és a fájlok lementésének hiánya.
-
macikos
addikt
Én csak azt tudom, hogy akármilyen drága, hiányos, stb. mindenkinek ilyen kell. Szétnézve az eladó mobil hírdetések között, rengeteg olyan van, hogy nem cserél semmire, csak iPhone-ra.
-
macikos
addikt
Tudom, hogy érzékeli a mozgást, de nem giroszkóppal (lásd: [link] ) csinálták meg, azzal kicsit drágább, bonyolultabb lett volna. Helyette egy súlyt függesztettek fel 4 rúgóra, a súly a gravitációs erő hatására benyomja földhöz közelebb eső rúgót, a rúgók összenyomódását pedig érzékeli egy elektronika, íme: [link]
-
macikos
addikt
válasz
ThorsHUN #259 üzenetére
Az amerikai "gondolkodas"mod es az europai kulonbozik ugye?
Nah akkor maj meg lehet lesni mi lesz europaban. Lehet tevedek de sztem bukik az apple.Az biztos, hogy például Magyarországon senki nem fog fizetni a csengőhangokért, na meg persze zenét se nagyon fognak venni
de amíg eljut hozzánk az iPhone, addig sok minden változhat.
-
macikos
addikt
Nem költenek, csak akit érdekel, de ez nem jelenti azt, hogy nem is fognak. Pont ezzel hódít az iPhone, hogy nagyon sok olyan ember is megveszi, akit amúgy nem érdekelnek a legújabb fejlesztések, viszont amikor meglátja az iPhone-t, a kezelését, akkor biztos, hogy megtetszik neki.
-
macikos
addikt
Igen, ez az, az élmény a lényeg.
Elég ha megnézzük, hogy milyen is az iPhone-nal netezni. Ha egy átlagembernek a kezébe adnánk egy PDA-t és egy iPhone-t, hogy netezzen vele, biztos, hogy szinte mindenki az iPhone-ra mondaná, hogy ez igen, ez már valami.
Az tett be az egésznek, hogy a mobilos fórumokon egyből feltűntek után a hiányosságok és utána minden "kockás inges"
lefikázta, pedig egy átlagembernek bőven elég, amit tud. Na de ki az átlagember??? Elég, ha megnézem a szüleim mobilozási szokásait, nekik teljesen megfelelne az iPhone. És valószínű, hogy az iPhone-on nagyon sokat neteznének, sokkal többet, mint mondjuk egy N95-ön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Légies iPhone halvány színei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest