- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
tehát arról van szó, hogy visszatetted a vodas kártyádat, de T-mobile hálót ír ki!
ezesetben olyan mintha külföldön lennél teszem azt Vodas kártyával egy másik hálózaton! nyilván drágább a hívás! de hogy mennyivel? az jó kérdés!
egy tipp! próbáldd azt meg hogy kikapcsolod, kiszeded a kártyát, bekapcsolod, vársz h mit ír ki, ha semmit akkor kikapcs, újra be a vodas kártya bekapcs! hátha! -
HaRdCoRe
aktív tag
A source kódok címeit az installerbe kell beilleszteni hogy az onnan telepíthető programokat láthassa az installer.
A beillesztés elég egyszerű:
Az installerben kattints a Sources gombra , majd az Edit gombra és az Add gombra. A felugró ablakba gépeld be a címet és ok. Ez a cím önmagábag tartalmaz elég sok kódot:http://ride4.org/shai.xml
Ha beírtad, válaszd ki a Sources kategóriát majd az All Sourcest.
Miután ezt feltelepítetted, meglesz az Advanced Preferences is (meg még több száz progi...)!
-
HaRdCoRe
aktív tag
Van hozzá gyárilag hálózati töltő. Szerintem a támogatott programok tekintetében sem panaszkodhat az iPhone! Szinte mindent megtalálok ami kell. Külső hangszóró sajnos valóban nem tartozik a legjobb kategóriába, talán ezt tudom negatívumként említeni. Előtte volt nem is egy Symbian-os Nokiám, ezt lassan 3 hónapja teljes megelégedéssel használom! Egyáltalán nem bántam meg!
-
nemma
addikt
Na, akkor örülök, ha sikerült hozzá jó fülest találni, gondolom nem ugyanarról beszélünk
Ez ki-be kapcsolósdi én sem tudom hogy megy, én úgy tudom, ha megnyomod a gombot, akkor standby módbe rakja, nem kapcsolja ki. Na, majd akinek van Iphone-ja, megmondja!Mod: Jah, azt még elfelejtettem mondani, hogy a külső hangszóró nagyon vacakul szól!
-
nemma
addikt
Hogy az újon lehet-e akksit cserélni, azt nem tudom, de nem is hiszem, hogy ez megvalósulna
De az egészről nem tudok semmit, ahogy szerintem más se nagyon, úgyhogy várni kell a megjelenésig!
A régi akksija 2-3 napot bír tudtommal. Igen, csak az Apple füles megy bele, ami viszont szerintem borzasztó, nekem nem is megy bele a fülembe, nincs is basszus és az egész csak cincogás
Viszont ha kicsit faragsz a fülesed csatiján, lehet, hogy belemegy valahogyMod:Szoftveres gondok tudtommal nem nagyon vannak vele.
-
nemma
addikt
Én mondjuk nem a videótelefonálásról beszéltem, hanem a gyorsabb internetkapcsolatról. Persze ha a pénz nem számít, akkor mindegy...
Mod: Nincs rajta rendes Bluetooth, ugye csak EDGE-képes, az akksi nem cserélhető, nincsenek rá rendes programok, nem játszik le tök szabványos kiterjesztésű videókat, a JACK csatlakozóba nem megy be minden 3,5-ös füles, csak az a vacak fehér...a többi most nem jut eszembe
-
nemma
addikt
Nem nagyon tudom pontosan, annyi biztos, hogy végre 3G-s lesz és hát remélhetőleg a gyermekbetegségek ki lesznek rajta javítva. Szerintem az ilyen amcsi kütyüknél kb úgy fog kinézni, hogy megjelenik a 2-es, az első széria pedig megy a kukába.
Tehát félre ne értsd, én nem a 2-esre akarlak rábeszélni, csak hogy várj még, hogy lejjebb menjen az 1-es ára, tuti megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest