- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farcsy
tag
voda-s kártyám volt/van...csak ki akartam próbálni hogy tmobile-os is megy-e...aztán anyum t-s kártyáját tettem bele...azzal is ment...látta a tmobile hálózatát meg minden...
most visszatettem a vodafonost és mindig tmobile van...sehogy nem akar áttálni...ha átállítom automatikusra akk is ez marad...ha átállítom vodára akk is tmobile marad...
vmi okosat tudtok mondani?...
meg attól hogy tmobile-on vok drágábbak a hívások vagy vmi? :S -
Farcsy
tag
plíz...nekem is kellene az advanced preferences sourca...ha vki tudja akk segítsen
-
Farcsy
tag
sziasztok...hogy tegyek bele sim-et ?...segítsen vki ...gondolom a tetején kell nem?...ha igen hogy nyissam ki azt a kis bigyuszt?
-
Farcsy
tag
már megvan az iphone-om csak mamámnak el kell küldenie...az kb 1 hét még ...vkit esetleg felvehetnék msn-re aki jobban benne van a témában?
...lenne jópár kérdésem ha nem gond.. -
Farcsy
tag
nekem van egy tök jó apple fülesem...ezt is mamámtól kaptam a tuochom-hoz...néztem itthon 13.e.ft...nem tom mi a neve de apple és nagyon jó(belemegy a fülembe vannak hozzá gumik sztem tökéletes a basszus is)...és itt hogy müxik a bekapcsolás? mert még arr asem jöttem rá hogy a touchon hogy van...azt tom hogy a tetején ki bírom kapcsolni ,de ha ugyanezt megcsinálom az iphon-on akk nekem ugyanúgy csörög csak annyi hogy nagyon minimálisat fogyaszt?...vagy hogy van ez?...ezt nem értem :S
mármint úgy értem hogy a home gomb és a tetején levő gomb lenyomására ugyanazt reagálja..megjelenik a "bill zár " tehát ha a tetejét megnyomom az kikapcsolásnak számít?...és semmit nem fogyaszt vagy csak vmi olyan állapot mikor csak minimálisat fogyaszt? :S...húúú tom ezt bonyomlultan fogalmaztam meg...de nemtom magam kifejezni így :S -
Farcsy
tag
oks...rájöttem közben
az újon lehet cserélni az akksit?...és lesznek rá normális "gyárilag támogatott" progik?...és csak apple fülest csatlakoztathatok hozzá?(ide is leírtam hátha nem olvastad az előbbit)...
és a réginek kb mennyi ideig bírja az akksija?
az elképzelhető...olvastam hogy milyen hibái lehetnek...de semmit nem találtam :S
pár infot kérdezhetek?...1-2 olyan dolog ami miatt nem éri megvenni..tudsz ilyent?(ami nagyon nagy hibának számít)hibák alatt fagyást....esetleges ki be kapcsolást és ilyesmit értek...akksi meddig bírja?...
-
Farcsy
tag
nekem számítana...de ha mamám azt mondta állja akk nekem jó most is...főleg hogy már alig várom hogy megkapjam...tuti nem halogatom mostmár
...rosszat nem hallottam felőle szal sztem megéri
az újon lehet cserélni az akksit?...és lesznek rá normális "gyárilag támogatott" progik?...és csak apple fülest csatlakoztathatok hozzá? -
Farcsy
tag
sziasztok....
lenne pár kérdésem az iphonnal kapcsolatban...
nekem rokonom megveszi kint New Yorkban...utána járt annak hogy apple store boltban nem lehet kapni(az AT&T felvásárolta az árusításának jogát),és hiánycikk egész amerikában...nah most nagynehezen talált egy boltot ahova hoznak független iphonokat minden 2. hétben...
úgy néz ki itt megveszik 500$-ért....tehát a boltban függetlenek az iphonok de azt nem tom hogy csak ott kint minden hálózatban jó-e vagy itt magyarországon is jó-e minden hálón?...meg hogy állítólag frissíti magát ha a géppel szinkronizálom...hogy ez igaz vagy valahogy ki lehet ezt kapcsolni vagy vmi úton módon meggátolni a frissítést?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest