- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
bbendre #7889 üzenetére
Az issue letezett a mostani update elott is.
A google csak annyit mondott, ha sec update-t csinaltal, akkor utan varjal 15 percet a factory reset elott. Gondolom az update meg futtat a hatterben par dolgot, es a FR ezt megakadalyozza. -
qqzs
őstag
válasz
bbendre #7840 üzenetére
Mi az eltűnő ikon probléma? Nekem ket napja eltűnt az osszes chrome weblap shortcutom. Ezeket vissza lehet valahogy hozni?
Es arra van valami megoldas hogy a billentyűzet ne alljon vissza HU-EN rol EN magától, hetente eljátsza, mar nagyon unalmas
A telefon kepet kabellel ki lehet rakni hdmi bemenetre?
-
csanyix
tag
válasz
bbendre #7732 üzenetére
Szia, nagyon köszönöm, hogy válaszoltál
, így már érthető. Egyébként remélve, hogy megoldás lesz, bekötöttem egy Google Chromecast egységet (HDMI-n keresztül) a tévébe, és arra működik az átjátszás. Csak egy a baj, hogy rendkívül pocsék a képminőség (eddig, a Samsungra átlőve tűéles volt a kép). Van ennek vmi oka vagy megoldás rá?
Szép napot kívánok Neked. -
válasz
bbendre #7580 üzenetére
Ezer éve fennál a hiba ios-en (2016 óta sokszor belefutottam), zárd le a telefont, old fel, és akkor felvehető.
Nagyritkán androidon(főként samsung) is előfordul, ugyanez a megoldás rá.
Dare2Live: hetes szériával nincs egy pálcika mínusz se (bár többet eszik mikor küzd a térerőért).
De a hatos is erősebb mint a samu A széria. -
gulb
senior tag
-
*RLaci*
addikt
-
DrDoktor
senior tag
válasz
bbendre #7101 üzenetére
Felborult az update cycle-Nem borult fel soha nem volt kőbe vésve.
Nem tetszik az új UI, a balra rendezett at-a-glance widget.-Szubjektív
- Nekem (NEKEM) tulmelegedett a 2 telefon is (P6 és P6Pro) volt, hogy úraindult-Soha nem volt ilyenem.Ott valami user error lehetett rossz app beakadt ez megtörtént már velem huawein,samun sonyn is.
Nem voltam elerhetõ pedig hívtak. Kellemetlen volt. Itthon és külföldön is-Ugyanez van iphonon is meg máshol is lehetséges volt is rá példa
A feleségemnek a P5-el voltak hívás gondjai.Feleségemnek iphonon is voltak hívás gondjai.
- Funkciók jönnek és mennek... Volt egy halom dolog amit szerettem de már nincs-Szubjektív
- Egy halom hibát hoztak az update-ek. Pl a hirhedt Decemberi update-Ez samunál iphonnál is fentállt nem is egyszer
0 Kommunikáció a Google részérõl-Más megteszi? Mire kellene reagálni
Szerintem érdemes elhagynod a elfelejtened a pixel szériát.Csak a kákán csomozól.Oylanokat írsz le ami minden márkánál jelen volt van lehet bármikor.Egyik hiba sem Pixel specifikus.
A szubjektív dolgaid meg hát.......Szubjektívek -
TTomax
félisten
válasz
bbendre #6993 üzenetére
Hát a betan nem érzem hogy beta lenne,buggal nem találkoztam eddig.A Volte kapcsoló megjelent,müködik is.... az 5G most nem érdekel ha nem lesz sem probléma számomra.
A telefon...
Bejön ,hogy kicsit szögletes és hogy nem hosszukás...a sulya azért elég komoly,de engem nem zavar.A kamera hibátlan,bár kicsit hiányolom a zoomot, de a pro nem kellene mert nem szeretem a lehajlitott kijelzőt,viszont mozgó dolgokról bámulatosan jó képeket készit,és hát van egy 4éves örökmozgó fiam végre nem csak foltokban fog látszani a képeken.Este is jó képeket lö, söt ugy általában a képek 90% jó ugy hogy csak elörántod és nyomod neki...Az UI egyszerü,letisztult,mondhatni "unalmas".... akinek sok a a samsungé annak megváltás... az akku szerintem nagyon jól birja,de azért nap végén ezt is fel kell rakni töltőre mint a telefonok 90%-át... komoly hibája nincs a telefonnak, de nem is tünik ki semmiben,egy igazi mindenes ami hosszú évekre kiszolgál.
Én szemtelenül olcsón jutottam hozzá,igy elégedett vagyok... -
stigma
addikt
válasz
bbendre #6847 üzenetére
Igen elvileg ezzel a módszerrel nem lehet letégláznia telót.
Én abban gondoltam még, hogy a bootloader lock-ot kiveszem, majd ha midnent újraflashelt akkor kézzel parancssorból bezárom, de mindjár kiderül, mert rányomok és várom a csodát.
Egyszer még annó ezzel csináltam, asszem mikor vettem, szóval mennie kell. -
forgonati
őstag
válasz
bbendre #6806 üzenetére
Én DE-ban lakom, itt vettem a telefont, itt hivatalosan is van Pixel. A problémák itt is fennálnak, de nem annyira durván. 1-2 alkalommal már volt itt is megszakadó hívásom. De most ahogy hazamentem ünnepekre 2 hétre, végigszívtam az egészet, egy rémálom a telefonálás vele... Nem tudom mi a gond, mások a frekvenciák, vagy mi lehet, esetleg a 2G-4G közti váltást nem tudja megugrani, én nem tudom. De ez így vérgáz, sanszos hogy egy Sony 5 IV lesz belőle, vagy még lehet olcsóbban egy Nothing, úgy hallom annak is elég jó a kamerája... Nevetséges hogy egy telefont pont telefonálásra nem lehet használni.
-
válasz
bbendre #6778 üzenetére
Viszont akkor azt nem értem, miért lehet engedélyezni a menüből (root nélkül) Telekom HU sim esetén a VoLTE-t. Kipróbáltam most egy másik telefonban is (Redmi Note10 Pixel Experience rommal), VoLTE bekapcsolva és ott is lecsatlakozik az LTE-ről hívás közben - tehát valami a szolgáltatóval sem 100%-os. De nekem a VoLTE nem feltétel, csak lehessen netezni vele 2G-n kívül is, amit ez a P6 sokszor nem tud megugrani.
Nothing Phone-t megnézem, köszi a tippet.
#6779 ghiottone: a kamera nem prioritás, de tény, hogy elég jó a GCAM. Megnézem a Motorolákat is
-
-
gretzky77
veterán
válasz
bbendre #6284 üzenetére
Nem tiltani szeretném, csak kapcsolni! Igazából a malőrök miatt! Sajnos pont az előbb jártam úgy, hogy Mol kúton tankoltam céges autóba, amihez van arany kártya, csak éppen mutattam a kutasnak a MOL Move appot és közben közel került a terminálhoz a telefonom és már pittyent is a mobil, hogy sikeres fizetés!
De hát ha nincs ilyen akkor marad, hogy beállítások alatt kapcsolgatom
-
ledgeri
nagyúr
-
Helltak
őstag
válasz
bbendre #6217 üzenetére
Sorry, tényleg kissé értelmetlenül sikerült fogalmazni..
Szóval AOD és semmilyen kijelző ébresztés nem működik, csak gombbal, plusz ha értesítés jön. Azért furcsa, mert az első 5-6 órában még működött és nem állítottam már semmit. Van rajta üvegfólia, de az előtte is volt amikor még működött minden.. 🤔
Most újraindítottam (ma már harmadjára) és működik.. 🙃
Reméljük így is marad. -
DrDoktor
senior tag
-
spect80
senior tag
válasz
bbendre #5653 üzenetére
Ja, lehet nekem azért nem tűnik ez olyan ördögtől valónak, mert Huawei-eken a szocializálódtam az elmúlt időszakban, ahol szinte csak ez az opció van amit írsz. APKPure ilyen tekintetben egész jó app, minden rajta van, akár több verzióban is és beállítás szerint frissíti a telepített csomagokat. Én inkább a forrás megbízhatóságától tartok ezeknél a szoftvereknél, de ezért (is) minden telefonomon van Eset security.
Új hozzászólás Aktív témák
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Posta, csomagküldés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Medence topik
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest