- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Szerintem az elvárások amik eltérnek. Minden Pixelt végig éltem és nagyon szeretem a Pixeleket, de gyerek mellett már nem root-olok. Romolok. Nincs időm rá.
Nekem kell most egy telefon amit nem kell hetente, havonta újratelepíteni. Egy olyan telefon kell amin mindig elérnek és ha nem töltöm fel éjszaka kibír egy 2. napot vagy gyorsan fel lehet tölteni.
DE ez csak az én véleményem. Szerintem 2022-ben ne legyen téma, hogy nem lehet telefonálni vagy nem lehet feloldani. Meg ezt vagy azt kell telepíteni akkor jó lesz.
Van akinek belefér, hogy havonta romolgat és ha nem old fel akkor PIN-ezik.
Mindenkinek máshol van az ingerküszöbe. Ennyi szerintem csak.A chip meg inkább vicces történet. Semmi, de tényleg semmi nem történik, ha Pixelekben nem a top-top sebességű CPU kerül. Csak vicces, hogy a Samsung eladta az ősszes Exynos-t a Googlénak és a Google áttért a Snapdragonról a Exynosra. Erre meg a Samsung gyorsan Snapdragont rakott a telefonjaiba. Ez csak lehet nekem vicces. De szerintem nagyon érdekes.
A térerő témához csak annyit, hogy mérgemben vettem mindenkinek itthon iPhone-t egy éve mert gondjaink voltak a Pixelekkel és itthon az Iphone-al is megszakadnak a hívások ... (Voda, Budapest)
[ Szerkesztve ]
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest