- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
válasz
ABorignial #7902 üzenetére
Most hogy adja a voda az 5G-t továbbra sincs 6a-n . Mit is kellene akkor a szolgáltatónál ellenőriztetni hogy menjen?
-
Blamazs
senior tag
Nekem céges voda van normál sim és saját prepaid e-sim. gond nélkül működik benne.
bár azt mág nem tudom, ha valami csoda folytán lenne lte támogatás hivatalosan akkor mit kell tenni, ha vissza akarom zárni a telefon bootloaderét meg újra telepíteni, hogy e simet ilyenkor törölni kell és újra regisztrálni vagy mi a módja neki? -
Blamazs
senior tag
Sajnos elkapkodtam a vásárlást, nem néztem utána megfelelően. Tudtam, hogy lehet baj, de root és kész. Erre banki appok meg sokminden más is szívás. Mivel céges előfizu nem is tudom átvinni T-hez. Még jó, hogy nem az én pénzem ment bele. Egyenlőre marad a MI11 Lite 5G. ezzel meg küzdök tovább....
Rádugom a xiaomit beállítom a fileátvitelt és már tallózhatom is a háttértárat. Nem értem. -
-
-
Blamazs
senior tag
sziasztok!
Van itt valaki Győri aki tudna segíteni nekem root-ban? pixel 6a és voda háló. Kellene a VoLTE mert nélküle használhatatlan a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest