- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
MC Pite #7773 üzenetére
Igen, mert annál fúú de baró, hogy maga az instagram app a második faktor!
Ilyenekre 3* 3 féleképpen rá kell próbálni![ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
MC Pite #7766 üzenetére
Nem volt úgy utána bugos? Még régi iOS szervizes éveimben belevésték az agyamba, hogy a legtisztább/legkevesebb eséllyel bugos telefon érdekében inkább az új készülékként beállítás a javasolt, Androidnál ez nem vágom mennyire igaz
Amúgy meg köszi, ez lenne a legegyszerúbb megoldás így belegondolva[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz
MC Pite #7748 üzenetére
Köszi srácok!
Igazából ez a foverzio dolog marginalis, jelenleg 12-n vagyok, és egyelőre nincs hátránya (Galaxy S10e).
MC Pite: ezt a 250k ± valamennyi tureshatart szabtam ki magamnak. Ebbe belefér a Galaxy S22, (S21FE), Mi 13T, Iphone 12 és 13, Pixel 6 Pro, 7 és a 7a.
Itt meggyőző volt nekem a 6 pro: Pixinfo teszt
8-at annyira nem nézegettem, egy magyar teszt van, de ott azt állítja a srác, hogy a 7 ennél jobb. Én ezt nem tudom, egyik sem volt nekem. Ren-Tech Pixel 8 teszt[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz
MC Pite #7581 üzenetére
Én most a 8 PROra pájázok ~2.5hónap. 99% instant get lesz ha megjelenik.
rummor szerint SOCban 2 gent ugrik, kamera HW is erőset fejlődik és a pro kijelzője lapos lesz. Remélem vmi jobb dolog is lesz előrendelésnél a tavalyi watch az aksi gondok miatt fejvakarós volt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Xelo
addikt
válasz
MC Pite #7414 üzenetére
aha simán, még lehet gyorsítana is a dolgon ha látnák hogy tényleg van rá igény. kell hozzá az android feedback alkalmazás meg pici angoltudás. ja és bugként jelentsd, a feedbackkel nem igazán foglalkoznak.
példának meg itt az én jegyem.[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
addikt
válasz
MC Pite #7386 üzenetére
A 2g kikapcs egy teszt, hogy ne váltson le.
Nekem nincs 5g, olyan csomagra fizettem elő, amiben nincs benn...
Az 5g -n van nála a screenshoton.
Na de mindegy. ebben a hozzászólásodban sok segítséget, tanácsot adtál a srácnak...Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
MC Pite
veterán
-
bbendre
őstag
válasz
MC Pite #7097 üzenetére
Pl Én is így voltam. De nem oldott meg mindent. Az egyik Pixelen bármit csináltam volt egy kamera bug-om és túlmelegedés. A másik ezeket nem produkálta. De ez valahogy nagyon elbizonytalanított a Pixelek vonalon ...
iPhone 16Pro & Google Pixel 9Pro | I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶
-
kano
nagyúr
válasz
MC Pite #7091 üzenetére
Nem, közzétesznek egy apk-t (ahogy látom, havonta), ami gondolom a spec beállításokat tartalmazza az éppen aktuális havi letöltéshez. Nem használtam.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
sub71
aktív tag
válasz
MC Pite #6934 üzenetére
Minden bétánál van 2, vagy talán 3 alkalom, amikor törlés nélkül visszaválthatsz stabilra. Tavaly én is így csináltam.
”A bétaprogram kiadási ciklusa során több nyilvános és stabil kiadás lesz (az operációs rendszer hivatalos kiadása, majd a[z] Quarterly Platform Releases (QPRs)). Amikor a bétatesztelésre használt verzióra alkalmazza a stabil kiadás frissítéseit, korlátozott ideig (amíg nem alkalmazza a következő bétafrissítést) az adatok visszaállíthatatlan törlése nélkül is leiratkozhat a bétaprogramról."[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz
MC Pite #6929 üzenetére
Ezek a problémák előfordulnak mindenhol, minden szolgáltatóval. De miért várunk el tökéletességet egy FM modulációra ültetett jeltől? Ez ilyen és sohasem lesz 100%-os.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz
MC Pite #6880 üzenetére
Én a reklámblokkoló miatt mindenképpen rootolnám, szobák igazából mindegy. Azt hiszem holnap én is rootolom és megkérdezni hogyan kell engedélyezni az 5G-t.
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz
MC Pite #6842 üzenetére
A hang az alacsony- és középfrekvenciájú mágneses jel (20Hz-20kHz), ezek pedig 900MHz vagy 1800MHz. A hang jobban elnyelődik, mint a magas frekvenciájú hullámok. Az elnyelődés azért erősen függ az anyagtól is (nyilván egy fém kevesebbet nyel el, mint egy hungarocell pl.
De itt nem a gsm háló minősége a probléma, hanem a hívás közbeni váltás. Van egy 1000 éves Nokia E60-am és semmi gondom a gsm-en való telefonálással. Ennek ellenére amikor anyum Redmi 4x-je átáll 4G-ről GSM-re elég gyakran megszakad a hívás. De nem a gsm háló gyenge nálunk, hanem a sw (rom) nem kezeli ezt megfelelően vagy a 4x telefon. Ennek ellenére nyilván vannak olyan helyek ahol a gsm lefedettség is gyenge lehet.
Ráadásul ahogy olvasom a Pixelek modemjei rémesen gyengék (főleg a 6-os széria, de a 7-es is), így nem csak a hálózati váltás okozhat problémát, hanem a gyenge térerő is (ha mondjuk ráadásul nem 900MHz hanem 1800-as GSM van ott éppen).
-
kano
nagyúr
válasz
MC Pite #6839 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyit értesz a hullámterjedés elméletéhez, de árnyékolás mindenhol van ahol olyanok a terep/épületviszonyok. Lehet, hogy itt csak 1800MHz 2G van és nem 900MHz. Mindegy, hagyjuk....
-
kano
nagyúr
válasz
MC Pite #6831 üzenetére
Ne hirdessük már, hogy nem acélos a 2G itthon. Bőven a legnagyobb lefedettségű. Egyszerűen sz@r a telefon és nem tud normálisan 4G-ről leváltani 2G-re szakadás nélkül. Valószínűleg ez is a gyenge modemmel függ össze.
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
válasz
MC Pite #6808 üzenetére
Én Volte-t nem használok. Úgy van, hogy az Orange kártyámon nincs bekapcsolva a net. Csak és kizárólag hívásra használom. Ez az E-SIM. Itt úgy van beállítva hogy preferált hálózat 4G (azon a környéken nincs 5G szóval nem sok értelme van 5G preferáltra állítani) plusz be van kapcsolva a 2G is. Itt elvileg úgy kellene működjön, hogy ha van elérhető 4G akkor azon lóg, ha épp nincs akkor levált 2G-re. Szerintem itt lehet a gond, hogy néha nem tud leváltani 2G-re, ilyenkor van a szopás. Mert ahogy írtam, néha teljesen oké, van hogy fél órát telefonálok. Aztán valami miatt sorozatosan megszakad, vagy nem vagyok elérhető, holott a telefon mutatja hogy van térerő... Ez csak az én elméletem, de arra tippelek hogy valamiért nem tud 2G-re váltani néha. Csak egy tipp.
A második a fizikai SIM kártyám az Telekomos, az van csak kizárólag netre.[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
-
kano
nagyúr
válasz
MC Pite #6760 üzenetére
A frissítés a fejlesztőtől függ. De a gyári pedig a Google-től.
-
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6702 üzenetére
Hi, köszi most értem haza, nemsokára nekiállok és követem a leírásod.
Igen, használtamm Hide Props-t, viszont most picit érekes a dolog, mert működík mindena telón, kivéve Magisk.
Magisk-nél ezt látom: Magis modulnál Radisk : Yes, sygisk: No és installed is N/A alatt van#6701TaylorPro
Ilyet sem láttam még, ahogy győrbe visszaértem a hívás megjavult, ilyet még sosem tapasztatalm. Ma modem elszállt volna, akkor SMS és Moibilnetnek sem kellett volna mennie gondolom.
Most nekiállok decemberiről a mostani januárit lefrissítem parancssorból + Magisk szerintem elszállt, szóval vissazteszem azt is.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
MC Pite #6672 üzenetére
Akkor ha jól értem a Hide Props igazából kikapcsolhatom, törölhetem és egy teló reset után ugyanúgy menne az egész telefon, mint eddig az Universal SafetyNet Fix miatt?
(amúgy pont az USNF volt az,amivel spoofolni kellett a Pixel 5-öt build.prop-ban?)
Úgy voltam, hogy ha működik így is, akkor én nem piszkálgatom, hogy felraktam-e valami feleslegeset -
bakelitlemez
csendes tag
válasz
MC Pite #6670 üzenetére
Nekem azért kelllett az általam küldött method alapján csinálnom, mert a Magiskben a modulok kikapcsolása és uninstall/restore image után nem adta be az OTA updatet. Lehet valamit kihagytam?
Ezek a modulok vannak fent, csak kikapcsoltam őket,törölni nem töröltem egyiket sem: MagiskHide Props Config, Systemless Hosts, Universal SafetyNet Fix, Volte-properties for Pixel 6 Pro.
Valamelyik modul (már nem tudom melyik) a wallett miatt kellett és ott a build.prop-ot (azt hiszem) spoofolt Pixel 5-re, hogy rendesen működjön.
^^ezt a megoldást amúgy pont a te kérdésedre találtam a Magisk topikban. -
Varoz
addikt
válasz
MC Pite #6581 üzenetére
Szerintem magában beszél leginkább, mert nyilvánvaló, hogy meg se nézte, mert szögegyszerű, hogy hol van.
„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
stigma
addikt
-
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6501 üzenetére
Hi, nekem semmit sem kellett szöszmötölni, a novemberi update mikor kijött 2 napra rá, így tettem fel, ez a elgegyszerűbb szerintem, adatvesztés nélkül:
Installing the Monthly Security OTA Update on a Rooted Google Pixel 6 | Keeping Root & DataNovemberi rommal nekem eddig semmi bajom sima Pixel 6 alatt, újlenyomat és minden más is tökéletes.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #6488 üzenetére
Bővítettem a (korrektnek tartott, és szerintem az is térerő szempontjából) Xiaomi 12X hálózati jelerősség értékeivel a pincében készült méréseket, ugyanott Pixel 6a szintén. Képminőségért elnézést, a 12X ennyit tud
[link]
Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6478 üzenetére
Hi, másik hszre már nem válaszolok, mert sikerült az oem unlock a telódon.
Én amúgy már nyitott bootloaderrel kaptam a telót, de kb ilyesmire emlékeztem, ennyi lenne kb : linkMás wipe már nem lesz emlékeim szerint, mert most már csak a Magisk-et kell feltenni(nálam még 25.2 volt a legújabb) utána meg majd a boot-.img-t kell betallózni és restartolni.
Én telóváltás után (Realme GT2 => Pixel 6) root + Magisk után nem felhőből tettem vissza az appokat, hanem egyesével kattingattam Play-ből, nehogy valami beakadjon és az akksimat durván leszívja.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6441 üzenetére
Hi, köszi az infót.
Ma kipróbálom, hogy mennyire merül a teló, ha GSM/WDCMA/LTE helyett WDCMA/LTE-t használok.Eddig nagyon tetszik a teló, féltem a hívásszakadásoktól, mert olyan helyen lakom ahol otthon szar a térerő, de VoLTE és Vowofi megoldotta a problémám.
Kamerát majd a napokban kipróblálom amit Drakmusz fórumtárs adott.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6436 üzenetére
Hi, köszi a leírást, nagyjából körvonalazódott a kérdés és a megoldás is.
NFC esetében kipróbálom amit gretzky77 és aldebaran fórumtárs írt, hogy melyik lesza nyerő.
Ma reggel sikerült órával Wallet-al fizetnem (Walletba Revolut kártya van benn), így a probléma megoldni látszik, mert:
- Ha büfében fizetek kis tételt, akkor órával teszem
- Ha boltba fizetek nagyobb tételt akkor telóval az OTP-s appal fizetek.(Simple)Ha a telóval fizetek a gyorsmenüből Wallet-al, akkor azonnal az elsődleges fizetés Simple helyett azonnal átáll a GPay/Wallet-ra és a Simple lesz a 2.-ik.
Így max akkor tudnék fizetni az OTP-s kártyámmal, amikor nyiva a saját appja.
Problémázni nem akarok, megoldás megszületett, és köszi mindenkinek a segítséget.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
DrDoktor
senior tag
válasz
MC Pite #6426 üzenetére
Fólia .Amikor megvettem eleinte fof volt
Majd elég szépen megjavult
Jött a frissítés ma reggelre egyáltaláén nem ismeri fel
Most 5 órája törlöm rakom fel a lenyomatot .Néha jó néha nem ,
GYK használhatatlan
Próbálkozom .....
Plussz másik érdekesség nekem.Gcam portot használok és eltűnt belőle a fehéregyensúly állítás .Hiába állítom be menüben nem jelenik meg
Tegnapig ez is jó volt.A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
kokler
aktív tag
válasz
MC Pite #6346 üzenetére
P6 Voda páros, amivel a 3G meglétéig kikapcsolt 2G hívásokkal probléma mentesen működött. Néhány hete egy hétfőn (Esztergom környékén) lekapcsolták a 3G-t, így már csak SMS értesítéseket kaptam hívások helyett aznap. Visszakapcsolt 2G-vel a telefonon néha megy
Nagyrészt megszakad 6-10s után vagy csak nálam van csengetés ha hívok, de a túloldalon semmi. Nagyon felemelő érzés a napi használat''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
szlaci888
aktív tag
válasz
MC Pite #6353 üzenetére
Most laktam be az új P7 Prot rootolva és meglepő módon a Wallet is azonnal működött, nem volt több mint 2-3 perc, az általam is leírt pár lépést kellett megcsinálni, persze előtte a Magisk beállításai (hide, deny list, zygysk engedélyezés....) és láss csodát elsőre működött, majd utána a többi banki és voda (ami majdnem a legérzékenyebb) app is, az egész nem volt több, mint 10 perc!
-
Galaxystar
csendes tag
válasz
MC Pite #6346 üzenetére
Pixel 6 Voda. Nálam tavaly tökéletesen működött egészen a Google frissitesig, ami mindenkinek szétválgta a kapcsolatát. Tavasztól csak a 2G kikapcsolassal lehetett beszélni, vagy ha az ember kinyomta a mobilnetet, ha hívást akart indítani vagy fogadni. Szóval KO. Na a voda is kezdte lekapcsolni a 3g tornyokat. Nálam ez azzal járt, hogy Fehérváron, Győrben és az egész M1 vonalon egyáltalán nincs 3g, így azóta nem tudom használni. Volte nincs, így csak akkor tudnék telefonálni, ha nem szakadna folyton a 2g. Imádom a teleofnt, de ez gáz. Most befizettem egy Pixel 7-re hátha. Céges telefon, de ez nagy kar. Alternatíva androidban nekem nincs. Bármit nyomogattam hulladék az összes. Samsung felejtős, kínaiak nem érdekelnek. Szóval vagy menni fog a 7-es rendesen 2g-vel vagy sajnos kénytelen leszek ios-re váltani. Ez 2022-ben szánalom, hogy nem lehet egy normális telefont venni. Ja és én kérjek elnézést, ha szeretném visszacserelni a telefont mert nem működik. Akkor miért lehet kapni pl. ALZANAL?
-
stigma
addikt
válasz
MC Pite #6353 üzenetére
Hi, köszi a hosszú és összeszedett ismertetőt , tokot/üvegfóliát, stb, elég hasznos most ez nekem.
Gyorsban kb ezek kellenek, utána jöhet a szenvedés
Másik telóm adatait lementem, Pixel 6 factory resettel indul, új telóként beállítom, majd minden alkalmazást leszedek manuálisan, nehogy gond legyen , a cloudból visszatöltéssel.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
válasz
MC Pite #6346 üzenetére
P6, asszem márciusi gyártás, gyári legfrissebb sw, Telekom fizikai SIM.
Néha jön SMS nem fogadott hívásról, jellemzően a munkahelyemen, Bp. belső kerületben, jó térerő mellett. DE! Könnyen lehet, hogy épp telefonáltam mikor hívtak ÉS kollégáim teljesen más típusú telefonjával is előfordul ugyanez (nagy flotta, sok Telekomos előfizetés egy épületben). Hívni mindig tudok. VoLTE működik.
Egyetlen problémám, hogy a wireless AA bizonyos helyeken megszakad, vélhetően nem a telefon tehet róla.
-
spect80
senior tag
válasz
MC Pite #6346 üzenetére
volt már ilyen kezdeményezés korábban.
enyém adatai:
SIM-ek: fizikai Telekom, esim Vodafone.
A13 beta (T1B3.221003.003, viszont ezt SIM-mel nem teszteltem, az előző beta verziónál vettem ki a kártyát)
P6 pro fekete
HW verzió: MP1.0Itthon Gödön A12-vel teljesen használhatatlan volt, nem fogadott hívás sms-ek, folyamatos megszakadások 5 mp után. A13-mal sokkal jobb lett, de az emeleten a hívások kb. 10-15%-a még mindig megszakad néhány percen belül mindegy hogy telekom vagy voda. Földszinten ez az arány rosszabb, kb 30-40%. A 4G térerő itt alapból elégharmatos, de amikor a Pixel már dobálja a hívásokat, akkor másik telefonon még stabil 1 bar a térerő. Munkahelyen, pesten semmi ilyen gondom nem volt.
Korábban az első verziós Samsung S21+ volt még ilyen satnya térerejű, Kirines Huaweiek és Snapdragonokkal is meg-megesett hívásmegszakadás, de összehasonlítatatlanabbul ritkábban. -
DrDoktor
senior tag
válasz
MC Pite #6346 üzenetére
Alapvetően Magyarországon rootolás nélkül nem leérhető az 5G és a VolTE sem egyik szolgáltatónál sem
Ez a Google miatt van így. Ha akarnák elérhetővé tehetnék.
Mivel hivatalosan itthon nem forgalmazott készülék így sem a szolgáltatók sem a google nem fogja törni magát ez ügyben.Kivételt képez ez a alól a Telekom Náluk elérhető a VolTE mert ők lekapcsolták a a 3g hálózatuk.
A hívás kimaradásra.
Én nem ismerek olyat akinél gond lenne.
Pedig van vagy 5 pixeles a környezetemben és mind munkára használja.3 tag ebből országosan utazik nap mint nap kereskedelmi/üzletkötői pozicióban így nem hiszem használnák ha nem lenne okés.
Én is nap mint nap használom igaz még eddig 99%ban Budapesten soha nem volt semmi hívás kimaradásom szakadásom .Legfrisebb szoftver Esim,Telekom,VolTE bekapcsolva(A statisztika miatt)[ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
spect80
senior tag
válasz
MC Pite #6306 üzenetére
Nem tudom mennyiben egyeznek, elvileg ugyanaz. Simán lehet hogy másikkal nem lenne ilyen gond csak én fogtam ki egy rosszabbat, de ahogy olvasom külföldi fórumokat azért nem ennyire egyedi a hiba. Meg az is tök fura hogy van amikor napokig tök jól működik aztán egyik nap meg folyamatosan szakadozik meg dobál, ugyanott ugyanazokkal a beállitásokkal. Gondolkodom hogy visszaküldöm de nem vitt még eddig rá a lélek mert nincs német címem és körülményes lenne.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
MC Pite #6260 üzenetére
Korábbi lumiámat már 3 éve évente egyszer töltöttem egyenleggel. Műlt évben ment rá a minimum 3000ft, most van rajta kb 3300, és decemberben fordulója.
Pixelbe is jó lesz egy feltöltős, megy rá egy 5gigás marathon, és elvagyok SOS nettel amíg kitart. Alapból van wifi, nem vagyok nagy mozgásközben netező. ( az MS store már rég behalt és vele minden ami generált volna adatot, ami meg fontos azt gépen elintéztem.)
Ezidáig nem is androidozgattam (ha volt valami nagyon SOS, akkor volt emulátor rá), múlt év Augusztusában kaptam egy 2015-ös grand prime-ot szekrény aljáról, hogy "vigyed", kölcsön egy S9+-t márciusban, hogy majd vissza, mert már elterjedt ismerősi körben, hogy szeretnék egy új telót. Majd lett egy a52, mint hogy "legyen egy sajátom, ha a másik már régi, a másik-másik meg másé", aztán nyertem a pixel 6-ot. A kölcsönbe adó, hirtelen meg rámondta, hogy "nem kell vissza"...picit lol, hogy kb lett annyi és olyan telóm ami lehetett volna úgy, hogy végig veszegetem oket,, mint magamé.
Ha meg már pixel, akkor jó opciós a de-google vonal, így az marad. (Extra vicces még, hogy a Symbianos Nokiák után lett egy Windows-os Microsoft lumia, most meg egy Androidos Pixel
Full native, baby.
A Lumia helyet majdnem lett egy firefox mobilll, de arról nem beszélünk// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Helltak
őstag
válasz
MC Pite #6231 üzenetére
Felraktam tegnap a 13-as bétát, azóta nincs ilyen bug és az animációk illetve üzemidő is jobb eddig. Mondjuk 2 napot ment a stablillal, szóval lehet azzal is lett volna jobb, de a lényeg, hogy most működik minden és talán még jobb is a rendszer.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- Politika
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nintendo Switch
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest