- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
DrDoktor #7103 üzenetére
Pontosan. Teljesen jól látod. Ezt is írtam. Köszönöm, hogy megerősítetted. Megkérdezted, hogy ENGEM mi bizonytalanított el. Leírtam, hogy mi az én tapasztalatom. Még szerencse, hogy a nyelvtani hibákat nem húztad alá. Ír már le, hogy miért szereted Te a Pixeleket és tuti összefoglalom pár mondatban miért nincs igazad és miért jobb az ősszes többi gyártó. Egy óvodás ballagáson fotóztam és 3x újraindult a telefon. Tuti rosszul nyomtam meg az exponáló gombot.
Nekem meg az Iphone-on nincs hívás gondom. De Gondolom a feleségednek nem user error miatt voltak hívás gondjai.
Ha nem haragszol megtartom a meglévő Pixeljeimet.
Ha pedig megkérdezed a véleményem és leírom az elmúlt 6 év Pixel tapasztalataimat felőlem jöhetsz más gyártóval.
A “miért? a másik jobb érvelést” nyomd a politikában. Ez egy szakmai fórum.
Javaslom tanulj meg érvelni. Ez egy nagyon jó kiindulási alap lehet: https://a.te.ervelesi.hibad.hu/
-
bbendre
őstag
válasz
DrDoktor #7100 üzenetére
Csak nézd meg mennyien panaszkodnak, hogy nem tudnak telefonálni.
BTW ami miatt már nem tetszik a Pixel vonal :
- Felborult az update cycle
- Nem tetszik az új UI, a balra rendezett at-a-glance widget
- Nekem (NEKEM) tulmelegedett a 2 telefon is (P6 és P6Pro) volt, hogy úraindult
- Nem voltam elerhetõ pedig hívtak. Kellemetlen volt. Itthon és külföldön is
- Utazasnál nagyon merül (A P3 jobb volt pl) Reggel 6 irány Bécs. Délre 40%-alatt volt
- A feleségemnek a P5-el voltak hívás gondjai
- Funkciók jönnek és mennek... Volt egy halom dolog amit szerettem de már nincs
- Egy halom hibát hoztak az update-ek. Pl a hirhedt Decemberi update
- 0 Kommunikáció a Google részérõl -
aldebaran
addikt
válasz
DrDoktor #6450 üzenetére
Ezzel tudod flash-elni. Minden adat törlődni fog. Itt van hozzá a legutolsó factory image. Csak ugye azt nem írtad, hogy 6 vagy 6pro
Ja és edge vagy chrome kell hozzá (Én edge-ben szoktam csinálni.) -
válasz
DrDoktor #6425 üzenetére
Van üveg/annak a telepítése után tanítottad?
Nekem telepítés után kicsit rosszabb lett, így újratanítottam, így a P6a megint gyorsan old fel.
Más kérdés hogy maga az azonostás gyorsan történik, mint pl a 12X-en, csak azon ügyesebben el van animálva, még gyorsabbnak érződik (itt olyan mintha a rezgés után éledne a kép, emiatt olyan mintha lassabb lenne).Akartam javasolni, hogy töröld a mentetteket és vedd fel újra, hátha (csak nem baxták el az olvasót, max lehet hogy vmi tanúsítvány/timestamp/egyéb cucc miatt nem megy).
-
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
DrDoktor #6323 üzenetére
Nyilvan ez attol is fugg ki mire hasznalja a telefonjat,mennyire pakolja tele,stb.Az enyem kb egy ures rendszer volt sosem hasznaltam apphegyeket,minden le volt tiltva,semmilyen social app,stb-stb.amit emlitettel,gyorsabban tolt,nem nagy dolog,nem rohanok sehova,de konyorgom 5 eves telefon..Kameraban rosszabb,nyilvan,5 ev sok ido.De az pl 4 ev alatt ha 3x fagyott le.p6-nal ez megvolt kb 2 honap alatt.persze uj rendszer,uj hardware,ertem en.plusz a meret..ez egy bumszli telefon ahhoz kepest.Na de befejeztem mert még az jön le,h nem szeretem a Pixelt,pedig de.jo ara volt,tudja ami nekem kell,ennyi.
-
-
xhege
veterán
válasz
DrDoktor #6250 üzenetére
Erősen jelen vagyok abban a topikban
Erre is írtam, hogy én nem nagyon látok olyan minőséget. A Xiaomik kapcsán az a bajom (tudom fotós szempontból ez egyéni szoc probléma), hogy a MIUI-val a világból ki lehet kergetni...
RLaci: az árához képest nagyon jó a Nothing. Valószínűleg Point&shoot-ban is , de pl HDR kezelése nem az igazi időnként, meg láttam a fotós topikban olyan képeket, amik nem annyira tetszettek, illetve nekem nagyon hiányozna a zoom. Az S22 U szintjét valóban simán megugorja.
-
xhege
veterán
válasz
DrDoktor #6242 üzenetére
Elvileg ma a legjobb elérhető Samsung az S22 Ultra. Jelenleg ez van nekem. A zoom remek, de a képek általános minősége gyenge (az árkategóriához képest). Huawei google nélkül nem pálya. Nothing képminőségben nem ez a kategória szerintem (bár egyébként nagyon jó) és nincs optikai zoom. Iphone 13 Pro volt, de szerintem a fotók minősége gyengébb, mint a 11 Pro-é, iszonyatosan túlélesít. Szerintem nehéz fotózásban olyan minőséget találni, mint a Pixelek, pedig nagyon keresem.
-
aldebaran
addikt
válasz
DrDoktor #6137 üzenetére
Mondom, próbaként lefényképezem a billentyűzetet. Lazán csinált az eddigiekben megszokott, max 1MB-os fájl helyett (ami ilyen makrónál szokott lenni) egy 6,6MB-osat.
Jó lesz ez.
majd tesztelgetem... kiránduláson jó lett volna, de majd lesz az még.
Köszi neked és näte-nek.
-
Xelo
addikt
válasz
DrDoktor #6079 üzenetére
jaja, első dolgom volt hogy LTE-re állítottam, restart is ment. még az jutott eszembe hogy én ugye oktoberi stabilról frissítettem az októberi bétára. ha szkorhetznek élesben is megy a volte, nem csak a menüben mutatja, kíváncsi lennék hogy ő béta1-ről frissített-e vagy stabilról.
-
Xelo
addikt
válasz
DrDoktor #6075 üzenetére
csupán azért mert rosszkor jött a felismerés. általában van időm ilyenekre, most nagyon nincs. meg tényleg nem gondoltam hogy ezzel para lesz (a13-óta tökéletesen működött a volte).
azt viszont nem sajnálom hogy valaki észrevette (elviseltem volna azért ha nem én vagyok az), meg készült róla bug report, kínosabb lenne ha decemberben így érkezne a stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest