- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Igen a 4g hívás be van kapcsolva a készüléken, ez maga a Volte, de csak akkor működik ha a Voda is bekapcsolják, mindenképp kérdezhezzetek rá, vowifi ugyanez, mindenképp kell, hogy a szolgáltató engedélyezze. Mondjuk ahogy látom hívás közben marad a 4g, így elvileg aktív.
-
-
gretzky77
veterán
Csak gratulálni tudok az ügyintézőnek! Ha viszont csomó hibaüzenetet lát akkor valami nem működik rendesen! És erre azt javasolja, hogy inkább kapcsolják ki, ügyes! Nyugodtan higgyél itt nekünk, mint a ügyfélszolgálatosnak! Az LTE jelentése elég egyértelmű, ha ő úgy tájékoztatja az ügyfeleket ahogy téged is, az igencsak szomorú!
-
gretzky77
veterán
Szia!
Az első kérdésed teljesen jogos, én pár napja futottam itt egy kört, mert az NFC állandó bekapcsolva tartása miatt volt egy téves fizetésem! Nem is értem, hogy ezt miért nem lehet az értesítő sávból kapcsolni! Végülis itt ajánlottak egy Toogle státus widget progit amit kitettem asztalra, bár ez is csak félmegoldás, mert igazából csak egyből az NFC beállításhoz dob, de ez is jobb mint állandóan a menüben bóklászni!
A második kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni én egyetlen kártyát használok! Ellenben milyen a Falster 3 óra, szereted, agyaltam rajta én is! -
gretzky77
veterán
válasz
bbendre #6284 üzenetére
Nem tiltani szeretném, csak kapcsolni! Igazából a malőrök miatt! Sajnos pont az előbb jártam úgy, hogy Mol kúton tankoltam céges autóba, amihez van arany kártya, csak éppen mutattam a kutasnak a MOL Move appot és közben közel került a terminálhoz a telefonom és már pittyent is a mobil, hogy sikeres fizetés!
De hát ha nincs ilyen akkor marad, hogy beállítások alatt kapcsolgatom
-
gretzky77
veterán
Hali!
Kellene egy kis segítség! Létezik, hogy az értesítési panelen nincs NFC kapcsoló és nem is lehet kirakni vagy én vagyok ennyire láma? Amennyiben nincs akkor, hogy tudnám megoldani vagy töltsek le áruházból csak ezért egy segédprogramot? Az is jó ha kezdőoldalra ki tudok tenni egyet! Köszi
-
gretzky77
veterán
válasz
Bullitz #6276 üzenetére
Én most 6 Pro-t használok Telekom fizikai SIM kártyával, nem volt még olyan, hogy ne értek volna el, Volte is megy gond nélkül. Előtte sima 6 volt, azzal sem volt gondom, egyetlen egyszer volt béta esetén,hogy asszony mondta, hogy ki vagyok kapcsolva, pedig nem! Betudtam a bétának, bár itt írta valaki, hogy nem amiatt van! Visszamentem stabilra és utána már nem volt ilyen gondom!
-
gretzky77
veterán
válasz
Galaxystar #6147 üzenetére
Sajnos amíg a google nem oldja ezt meg addig kb nincs más opció! Nem tudom root esetén van e Voda Volte vagy csak Yettel megoldható!?
-
gretzky77
veterán
válasz
Galaxystar #6145 üzenetére
Vodánál nincs ugye Volte, így csak a 2g-n fogsz tudni telefonálni, így ha szakadozik akkor sajna nem lesz megoldás a problémára!
-
gretzky77
veterán
válasz
sasa134 #6012 üzenetére
Igen,igen én is agyaltam a cserén, szintén sima 6-ot használok, de nagyjából olyan 80-100e ráfizetéssel jönne ki a matek sztem, azt viszont nem biztos,hogy igazán megéri az upgrade! Tudom ilyenkor nem az észérvek döntenek, de sztem várok amíg előjönnek a kisebb nagyobb bugok!
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Sziasztok!
Volna egy kérdésem! Hogy tudom a telefont a tévére kivetíteni? Van ugye egy olyan opció, hogy tartalmátküldés ahol megjelenik a dekoder ami tudja ezt, viszont újat (tv) nem tudok hozzáadni. Semmilyen beállítási, keresési opciót nem ad fel!
-
gretzky77
veterán
Nekem sima 6 van de elégedett vagyok vele! Én beléptem a bétába, de most lehet ki is lépek, mert az elmúlt 2 napban kétszer írt az asszony, hogy nem ér el telefonon, úgy hogy a kezemben volt és ment rajta a net is normálisan! Kértem kollégát hívjon fel de semmilyen formában nem jelzett, a hívott szám ki van kapcsolva, miközben neteztem a telefonon! A beállításokban nem volt engedélyezve a 2g azt bekapcsoltam, akkor jelezte a hívást de elég soká kapcsolt, viszont egy újraindítás megoldotta, utána 2g-t kikapcsolva is csörgött!
Így lehet a bizonytalanság miatt kilépek bétából! Tisztába voltam vele, hogy béta, előfordulhat bug!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest