Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Drakmusz #7783 üzenetére
Visszaküldés előtt fotózd körbe, esetleg videózd is le. Igaz nem Pixellel, de én már szívtam meg velük, vagy a szervízzel ahova küldték. Nagyon csúnyán összekarcolva - hátlap és hátlapi ujjlenyomat-olvasó - kaptam vissza egy Motorolát tőlük gariztatás után. Persze megreklamáltam mivel körbefotóztam előtte és így nem tudtak mit csinálni cserélniük kellett a 2 elemet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsolesz967 #7349 üzenetére
5-öst nem vennék már, inkább 6a + 3g lekapcsolás miatt is lennék gondok az 5-el gyári romon.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
poczkodig #7319 üzenetére
Törölted az esimet a telefonról?
Az eSIM törlése Nyissa meg a mobileszköz Beállítások alkalmazását.
Koppintson a Hálózat és internetMobilhálózat menüpontra.
Válassza ki a törölni kívánt eSIM-et.
Koppintson a SIM-kártya törlése elemre.Jelszó kérése eSIM törlésekor Nyissa meg a mobileszköz Beállítások alkalmazását. Koppintson a Biztonság
Speciális
SIM törlésének megerősítése lehetőségre.
forrás -
ghiottone
nagyúr
válasz
gdsantos87 #7292 üzenetére
Én a helyedben elindítanám a visszaküldési folyamatot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
goldister #7182 üzenetére
Én anno az olasz amazonról vettem Fossil órát és ahhoz nem volt amazon assist. Itt te is megszívtad, akkor, mert azt nem adtak hozzá, ezért az amazon a gyártóhoz írányít. Sajna én is csak saját káromból tanultam meg, hogy mindig legyen amazon asszisztencia a gari idejére, mert akkor nem mutogathatnak a gyártóra.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Black&White #7062 üzenetére
Annyi, hogy a Posta vámügyintézi. Én az extremeskinsről rendeltem inkább mostanában, mert ott nem volt ilyen "extra". Mindkettő jó minőségű. Dbrand helyett váltottam ezekre, mert nagyon arcoskodtak és elszálltak az árakkal is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
barnam_ #6776 üzenetére
Ha a kamera nem lényeg, csak a stock közeli droid akkor Motorola. Volt nálam 1 hónapig egy Edge 30 Fusion Pixel 7 után és jó kis készülék volt. Telekom, Yettel kártyákkal, a Telekomon ment normálisan a volte, vowifi. Annyi volt csak vele a bajom, hogy azért az árért el kellett volna férnie a qi töltésnek, ip67-68-nak és egy értékelhetőbb ultraszéles kamerának. + Rengeteg gcam portot kellett végibogarászni és .xml-t is eszköbálni. A végén viszont visszamentem Op 9-re, ahol a fenti hiányosságok nem igazán vannak (ip nem hivatalos), de a rendszer már Oppo alap - szokni kell.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
gretzky77 #5982 üzenetére
Igen. Német címre német store-ból megy. Elvileg a Buds Pro a 7-es csomagban benne lesz. A 6a-kat is úgy kaptuk, hogy a Buds-A ott volt a csomagban. Az óra már komolyabb, ott külön promociós oldalon keresztül tudod majd igényelni szintén csak az élő német címre.
Ingyen szállítanak EU-n belül 2-4 munkanap max. -
ghiottone
nagyúr
A németeknél a Pixel 7-hez Buds pro-t (okt. 6-17 között a csomagban, 219 EUR), a 7 Prohoz pedig Pixel Watch LTE (429 EUR) jár majd - később lehet igényelni november 1 és 30 között. Elvileg 13.-tól postáznak.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
csanyix #5506 üzenetére
Nincs fent plusszban valami képernyő vezérlő app, ami kékfényt szűr vagy hasonló és az bezavarhat?
Írod, hogy kezdetektől. Korábbi mentésből állítottad vissza a telefont? 6a-nál volt gond ismerősnek a telefon appal és egy korábbi mentett beállítások (pixel 5-ön) zavartak be nála
-
-
ghiottone
nagyúr
A VoLte-t nektek kijelzi root nélkül telekom esetén?
6a ma érkezett és nem találtam a menűben volte kapcsolót. Gondolom majd hívás közben észrelehet venni ha levált. -
ghiottone
nagyúr
válasz
llspencerll #5085 üzenetére
Op 9 5 hónapig majd Pixel 4 (mert az még kimaradt a Pixeljeim sorábó), amit 1-2 napig követett egy Motorola Edge 30 és Galaxy S22+ és 2 hete tértem vissza OP9-re ismét, de itt is maradok hosszabb távon. Pixel 6a lesz majd, de az megy tovább ismerősnek.
Azt hozzá kell tennem, hogy anno nálam az elején nem voltak hívásgondok, engem elsősorban az ujjlenyomat olvasó kergetett örületbe. -
ghiottone
nagyúr
válasz
HUNgabus #4889 üzenetére
"a termékeket indoklás nélkül visszaküldheted nekünk a megrendelés átvételétől számított 14 napon belül." [link]
Tökmindegy, hogy nem magyar a 2011/83/EU-s irányelv 9. cikkelye alapján rájuk is kötelező. Az ügyfélszolgálati munkatárs hülyeséget beszélt. [link] Én is többször küldtem már nekik vissza telefont 14 napon belül. -
ghiottone
nagyúr
válasz
llspencerll #4388 üzenetére
Inkább iphone vagy OnePlus, bár mindegyiknek vannak nyűgjei. Nálam Pixel 6 után volt S20Fe, Op9, S21Fe, de a végén az OP9 maradt és egy ideig még ingázva a 12-11-es rendszer között, lassan csak az 5. hónapjába lép.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
HUNgaroczel #3809 üzenetére
mea culpa
-
ghiottone
nagyúr
válasz
HUNgaroczel #3806 üzenetére
Csak ahogy szlaci888 is írta a flash-all.bat-ot szerkeszteni kell.
Én tuti törölnék mindent inkább a visszaállításkor. -
ghiottone
nagyúr
válasz
ForRedGlory #3177 üzenetére
Az 5-öshöz képest így is előrelépés a hangszóró.
-
ghiottone
nagyúr
Hétfőn jön a januári update: [link]
-
ghiottone
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest