- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz
ledgeri #7815 üzenetére
Semmiben. Totál felesleges cserélni. 2 éve megvan és még mindig tökéletes, smooth, akksi is ugyanazt tudja.
Nézegettem a 8-at, mert viszket a tenyerem az újra.
De rájöttem, hogy nettó baromság cserélni. Nincs semmi érv, hogy eldobjam ezt. Azért vettem Pixelt, mert hosszútávon terveztem.
Ha nem akkor vehettem volna Lagszungot is. -
Varoz
addikt
"a telefonrol tortent hivasok listajat reszletes ido adatokkal."
Pontosan ezt mutatták neked!"Ja, latom write onlyban vagy ok :)"
Javítalak.
Te bajod, hogy nem találsz meg egy ilyen egyszerű dolgot. Nem fogom teleszórni screennel, hogy nettó 2 másodperc alatt megtaláltam az enyémben azt amit te nem.
Van híváslista ami pontosan azt mutatja amit keresel és van számonként előzmény is.
Mindkettőt megmutatták neked, kezedben a kulcs. -
Varoz
addikt
válasz
HUNgabus #5338 üzenetére
Van akinek élete is van és nemcsak ide jár fikázni.
gulb
Egészen nyugodtan visszavehetsz az arcodból te is, mert ez nettó személyeskedés. Érved nulla, csak mutogatsz, hogy bibibi én jobban használom.
Ki hiszi ezt el?
De további jó nihilt! Itt sírtok, vegyetek akkor másik telefont!
Mi meg használjuk tovább. -
Varoz
addikt
válasz
HUNgabus #5200 üzenetére
Talán azért mert unalmas már a bicskanyitogató stílusod, mert te peches vagy.
Már rankesz is megunta, nem véletlen.
gulb"Akinek hibatlan azert nagyon kivancsi lennek milyen korulmenyek kozott az.. mert itthon wifin logva nekem is tokeletes"
Érzem a gúnyt ebben, de el kell keserítselek, nem csak dísznek van a telefon.
Mindent használok rajta és nem csak wifin, legalább napi 8 órát mobilneten van.
5G-m nincs, mert az enyém full gyári, nem mókolom.
Minden más megy és utol is érnek és nem is melegszik jobban, mint bármilyen másik telefon.
Járok sok helyre, Budapesttől a legkisebb faluig és még mindig nekem van a legtovább térerőm vagy netem. Köszi Yettel, még mindig a legjobb akárki akármit mond.
Egyedül ilyen DualSIM-ezést nem használok, másik szolgáltatót még véletlen sem. (Csak a cégest, de az másik telefon és utálom is.)
-
Varoz
addikt
Mármint, hogy 27 jár fel ide siránkozni.
Ha csak 1000db Pixelt vettek meg itthon, akkor hány százalék is ez? Hibahatár.
Nem beszélve arról amit írtam, hogy semmit se tudtok, csak tippelgettek. Simán lehet, hogy a Telekom sara igazából, főleg, hogy most variálnak szép sorban a hálózatokon. -
Varoz
addikt
A magad nevében!
Csak itt a topikban van a szavazás alapján legalább 16 ember akinek hibátlan a Pixel 6/ Pixel 6 Pro!
UI: A hibák nagy része Telekom/Voda, ami nem lep meg. Mindig is egy hulladék volt mindkettő a Pannon/Telenor/Yettelhez képest. Szóval sokat elárul, hogy miért náluk van sok probléma és nem lepne meg, ha a hibátlanra szavazók nagyobb hányada lenne Yetteles. -
Varoz
addikt
Vagy te nem mondasz igazat, mert ennyire ráérsz.
Érdekes, hogy egyetlen egy hibát se tudtam még előcsiholni szerencsétlen Pixel 6-osomból, amiért itt sírsz. Érdekes, hogy nálam minden funkció tökéletesen működik, legyen az internet, telefonálás, ujjlenyomat, kamera, hang bármi.
MEDZSIK
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest