Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #7926 üzenetére
Lehet manuálisan is váltani a kamerák között.
-
rankesz
veterán
válasz
aldebaran #7833 üzenetére
Innen. szedett verzióban talán igen
Most nincs lehetőségem próbálni -
greyslay
aktív tag
válasz
aldebaran #7382 üzenetére
Egyelőre a két héttel ezelőtti kirohanásom óta, (kopp kopp) működik a hívás nem szakad nem recseg nem dobja el.
Egyelőre Vodafonenál vagyok de nem sokáig.. remélem kibírja még addig.
Szeretem a telefont de legközelebb nem fogok valószínűleg a Pixelnél maradni amíg nem lesz itthoni forgalomba normális hálózati kiosztásással... -
zoli81
csendes tag
válasz
aldebaran #7398 üzenetére
Nekem inkább az van, hogy nehezen találja meg az arcot. Ha rákoppintok, akkor odafókuszál és éles lesz. Előbb is törölnöm kellett pár képet, mert a 4 méterre lévő oldalára állított koromfekete trambulinra fókuszált a másfél méterre lévő célszemélyek helyett. Még a márciusin vagyok.
Nekem nincs 4x kamerám, a simával a zoom okádék mód túlélesít, nem szoktam használni. -
greyslay
aktív tag
-
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #6453 üzenetére
A vicc az, hogy erről már 100x írtak a Google-nak és semmit sem reagáltak...
nem kapkodták el a javítást most sem . (Sajnos)
"Schütz szeptemberben hivatalos formában jelezte a hibát a Google-nek, ahol a kezdeti érdeklődés után elfelejtődött. Két hónappal később azonban erélyesebben hívta fel magára a figyelmet, így a Google mérnökei kijavították a hibát, és személyes találkozó után megkapott a magánzó bug-vadászoknak meghirdetett százezer dollár jutalomból 70 ezer dollárt."Én, aki szereti a Security témát fájdalmas a Google hozzáállása.
-
-
DrDoktor
senior tag
válasz
aldebaran #6134 üzenetére
Elősnek kell egy host gcam:
[link]
Letöltöd telepíted.
Letöltöd a kolléga aláírásában szereplő linken lévő config fájlt..:
[link]
Elindítod a letöltött telepített gcamot majd bezárod
A telefonodon a downloads(letöltések) mappa AGC.8.4 mappán belül létrehozol egy configs elnevezésű mappát.
Ebbe a mappába fájlkelzelővel átmásolod a letöltött konfig fájlt.
Ezt a mappát SOHA ne töröld!!!
Megnyitod a letöltött gcamet.
Megnyitod a bállítások menüjét(kis nyíl)
Ott lesz egy nagyobb ablak melynek alján ott a load cobnfig gomb arra katt.
Kiválasztod a nate6pfix4.agc fájlt és rányomsz a load gombra
Ha megvagy kilépsz a kamerából bezárod
Elindítod a kamerát.
HA minden oké akkor az elkészített képek neve valami ilyesmi lesz:nate202210 és működik a konfig. -
válasz
aldebaran #6054 üzenetére
Idáig 3x indítottam újra.
Telefon most volt wipeolva BL nyitáskor, magisk on túl nincs rajta semmi.
Direkt megvártam az októberi updatet; szeptemberivel rootolam, és lássam hogy megy a magiskos rásegítéssel az ota. De nem jutok el odáig, úgy tűnik nem telepíti. A [Pixel repair tool] pedig gondolom nekem/rootolam már nem opció.
A fenti módszerrel felrakhatnám gondolom, de most az a lényeg, hogy lássam mennyire élhető nekem rootolam a telefon.Sajna a magisk/root elrejtése megint órákat fog elvenni...
Ha valaki tud pixelhez (otp, revolit; szokásos cuccoknak) pársoros segédletet (ha volt már esetleg a topikban) azt nagyon megköszönném, a magisk topik összefoglaló alapján egy fél életnyi szopást vizionál az ember.Baj az, hogy P4a-n VoLTE megint rootal lenne, de konfig meg tapasztalat sincs vele (6/6a legalább van). 12X-et megint debugolni, és/vagy rootolni kellene hogy... nekem jobban tetszen, de nincs időm (házra se, sportra se, lányomra se elég) az 1-3 megszakítással 6 óra alvásokból 1-2 órákat elcsípni még. Öregszem, változnak a priók.
Amúgy szeretem a pixeleket, rá se bagóznék a(z új) telefonokra, ha lenne munkahelyemen még 3G, vagy elég erős 2G... -
kerxy
őstag
-
janika1988
tag
válasz
aldebaran #4815 üzenetére
Az eddig is így volt. Amelyik kártyán aktív a mobilnet, ott tudsz 5G-t választani, amelyiken nem, ott max 4G. Mondjuk hiába választanám, nem jön az 5G (úgyse, hogy múltkor Németországban roamingoltam, vettem 5G boostot, de soha nem akart Münchenben felmenni rá, pedig a Vodafone DE támogatott hálózat).
-
spect80
senior tag
válasz
aldebaran #4745 üzenetére
megnéztem ott is. meg még két videót meg néhány weboldalt, köztük az xda-n lévőt. Próbáltam a Shamiko nevű DenyList modullal is, de nincs megoldás. De elég volt ennyi, így is több időm ment el vele, mint amennyit érne. A Revolut Play store hiba meg más történet, azt nem oldja meg a magisk hide, úgyhogy azzal külön el kellene szórakozni egy ideig. Meg egyébként azt is meg merem kockáztatni, hogy nem véletlenül üldözik tűzzel-vassal a banki appok a root-ot, szóval nem is annyira akarom kísérteni a sorsot.
-
spect80
senior tag
válasz
aldebaran #4722 üzenetére
megvolt a root és a magisk hide. VoLTE működik, Unicredit, myVodafone, ebay app, Telekom TVGO működik. Raiffeisen sehogy sem, a Revolut meg nem is jelenik meg a Play Store találati listában, böngészőből megnyitva azt írja, hogy ez a verzió nem kompatibilis a készülékkel. Tök jó most lehet telefonálni, cserébe egy sor fontos app nem megy.
-
spect80
senior tag
válasz
aldebaran #4714 üzenetére
Én agyaltam rajta, de nem léptem még meg, mert a bootloader nyitás megint reseteli a telót, a céges levelezés nem nem megy fel rootolt telefonra, és a root-tal a havi biztonsági frissítések is nagyjából értelmüket vesztik, mert root-olt telón sokkal könnyebb egy teljes rendszerre kiható rosszindulatú kódot futtatni, mint nem root-olt telón. Úgy meg banki appokat sem szívesen tennék fel
-
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #4611 üzenetére
A tájképekre Samsung tartom most is. Szélesebb látószög. Szélesebb UW lencse. Van 108Mpx ami tájra jó, de arcképekre lassú és felesleges. Valamint sokkal "színesebb", szaturáltabb a Samsung a tájképeken. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem jó a Pixel csak a Samsung sok jobb a táj képkre.
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #4598 üzenetére
6. Ja és innen a Method 2-t követed.
-
qqzs
őstag
válasz
aldebaran #4410 üzenetére
Akkor sarkitom a problemat hoyg megertsed. Veszel egy csucstevet. De a piros nem latszik rajta aztan amikor igen akkor csak fel fenyero van de csak azutan miutan elkezdtel firmwaret frissiteni rajta otthon usberol mert a forum megmondtak hova kell dugni es mar minden jo csak a also 10 centiben nem latsz semmit...nem a szerviz csinbalja ezt hanem te...te mikor kezdenel nyavogni vagy visszavinni a szar tevet a boltba hogy adjak vissza a penz???
-
Drakuf
tag
-
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #4406 üzenetére
Nekem stabil es a android 12 qpr3 is ugyan az sajnos. Teljes factory resetet kapott (2x is mivel mindkettot teszteltem) es csak a frissiteseket rakom fel a play store-bol. A telefonon nincs semmi telepitve nincs rajta Google Fiok sem beleptetve. Csak es kizarolag fotozasra hasznalom jelenleg. ADB-vel van minden verzio telepitve teljes torles utan.
-
llspencerll
tag
válasz
aldebaran #4146 üzenetére
Ki lett kapcsolva, utána egy hétig "minden oké", párszor fordult csak elő. Hétvégente a Börzsönyben vagyunk, ott csak a 2g működne, mint kiderült. Decemberben lett vásárolva a teló, március végén kezdődött ez az agymenés. 3 van a családban. Kettő szenved a Telekommal, az enyém Vodafone és yettel-es kártyával tünetmentes.
@TaylorPro - Google Pixel 6 (sima)
-
zordi
tag
válasz
aldebaran #4065 üzenetére
Így van már rég eladtam mindkettőt, és aki itt meg vette már az is eladta, meg az is. Meg a hasznalok 70%-a sok eledo van itt és nem a nyereség kedvéért. Leírtam a véleményem úgy hogy 3-an hasznaltuk a családban nem urban legend szinten. Azt is hozzatettem van akinek meg, meg fog felelni. Nem olvashattal olyat ne vegyetek mert szar. És nem is ez a véleményem, nekem nem megfelelő,és azoknak se lesz aki hasonló elvarasokkal lesz. Azért van sok eladó ár alatt par hetesen tudod??!! És pont nem tudok olyan alkalmazast rakni ra amilyet akarok mert, minden massal működik csak etzel nem. Es rootolni se akarok meg semmit beeakni a sim kártyát és hasznalni mint a legocskabb xiaomi is tud.
Ha dicséri kell az egy masik telefon masik topikban így van.
A véleményem meg elmondhatom róla ha tetszik neked ha nem. Legfeljebb ha nem ide való admin akcióba lép. A szavaidat meg valogasd meg mit írsz le (idehánytad) se haverok se ismerősök nem vagyunk.
En itt lezartam. Hasznald egészséggel, legnagyobb megelegedéssel, és mindenki akinek bejott. -
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #4057 üzenetére
Teljesen igazad van. December eleje óta sokat dolgoztunk azon, hogy menjen a telefon. Beta ki-be. Beta Carrier service, ez az amaz ki-bekapcsolása, több Factory reset. Több hibajegy a Google-nek és a Community fórumokba. XDA, stb. Februárig nem is panaszkodtunk...
Április van és még több embernél vannak gondok, nálam gyenge a térerő Budapesten ahol lakom Vodafone-al. Call drop vagy nem tudnak hívni.
Elötünk van pár hónap múlva a 3G lekapcsolása és én nyitott vagyok minden megoldásra, de én személy szerint a saját előfizetésemmel és szolgáltatómmal ahol lakom kifutottam az opciókból. Előtte minden Pixelem rendesen ment. Jó lenne valami végleges megoldás a 4G VoLTE (nem root), esetleg 5G-re.
Sajnos mi akiknek nincs opció panaszkodunk mások meg beírják, hogy nálam minden jó. Ötletek alig vannak. A 2G lekapcsolásnak örültem, igaz ez sem hozott végleges megoldás.
Már kb csak nem írtunk hozzá saját radio.img-t -
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #4013 üzenetére
#4014bbendre
Na, srácok, rákérdeztem a Diginél az okokra és ezt válaszolták:
Mobil szolgáltatásaink 2G illetve 4G hálózatokon Érhetőek el.
A 4G hálózaton kizárólag az adat szolgáltatásokat lehet elérni(kivéve VoLTE).
Hang alapú szolgáltatásunk, más szolgáltatóktól eltérően, 2G-n keresztül működik, így az olyan készüléken amelyeken lehetséges ennek külön tiltása/engedélyezése, be kell kapcsolni a funkciót a zavartalan hangszolgáltatás működéséhez. -
bbendre
őstag
válasz
aldebaran #4013 üzenetére
Elvileg a Digi tud 2G, 4G(VoLTE), 5G-t, de a 3G nem támogatott. Ha nincs 2G és nincs VoLTE és 5G akkor a digi hálózaton nem tud létrejönni a kapcsolat mivel a Pixel 3G-zne elvileg. Onnan csak a 2G-re tud menni. Hogy ez miért csak az 5G-s felefonokkal nem megy? És hogy amúgy miért megy ???
Esetleg root, VoLTE hack van rajta?
https://digi.hu/mobil/lefedettsegszerk.: Máshol meg írják, hogy van 3G. Bocs, nem tudom, én sem értem. Nekem is vannak akik jelezték, hogy nem tudtak felhívni. Voda 2G letiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest